Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kali wrote:Eu imi intind parul cu placa in medie de 2 ori/luna si e ok.
Eu ma gandeam sa mi-l intind in fiecare saptamana, dupa baie.Asa imi sta 2 zile lins, intins perfect, apoi o zi intins dar umflat si din a patra zi deja capata volum mult mai mare si se si increteste.
Kali, tu ai onduleuri naturale? Ma intereseaza sa stiu daca placa le strica sau nu...practic vorbind. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cumnata mea in fiecare zi o face ,deci trebuie mai rar |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| stele_pe_cer wrote:
Kali, tu ai onduleuri naturale? Ma intereseaza sa stiu daca placa le strica sau nu...practic vorbind.
Da. Nu am avut nicio problema dar o folosesc rar, dupa cum ziceam... Dupa placa mie nu mi se increteste parul vreo 3-4 zile (adica pana il spal)- spre deosebire de intinsul cu peria, dupa care incep sa am probleme la primul dus. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Stele cel mai bine te prinde cu parul saten dar obligatoriu intins si cu parul negru (nu cu tenta albastruie ) si ondulat. |
|
| Aaaaa, ca sa nu ti se increteasca dupa placa trebuie sa nu folosesti spuma sau fixativ. Mie imi da pe par cu nu-stiu-ce spray pentru intins parul, iar dupa uscare cu o crema ca un fel de ceara. |
|
| dya wrote:Stele cel mai bine te prinde cu parul saten dar obligatoriu intins si cu parul negru (nu cu tenta albastruie ) si ondulat.
Total de acord cu tine.Ma studiez problema "placii" si a intinsului si poate pana saptamana viitoare ma decid daca ma "intind" sau raman creatza.
Mai am acasa niste henna roscata dar cred ca ma voi face neagra de data asta, ca henna neagra nu este similara cu negrul vopselei clasice, ci da o tenta ultra naturala si stralucitoare.
O sa pun mai tarziu o poza cu mine cu parul drept (poza facuta prin ianuarie, singura data cand mi-am intins parul). |
|
| Hai cu pozica.... |
|
|
As veni, dar se pare ca nu am pus-o in folderul pe care l-am luat de acasa ...maine ! |
|
| stele_pe_cer wrote:As veni, dar se pare ca nu am pus-o in folderul pe care l-am luat de acasa ...maine ! Esti de belea .....stati ca vin....dar vin ca melcul ......na bine vezi miine sa nu mai le incurci. |
|
| dya wrote:Esti de belea .....stati ca vin....dar vin ca melcul ......na bine vezi miine sa nu mai le incurci.
SI ce, melcul nu e bun la ceva ?Daca face parte din creatie, are el avantajele lui! stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Stele eu folosesc placa de 1-2 ori pe saptamana si nu mi s-a ars deloc de la ea... asta depinde si ce fel de placa iti cumperi, trebuie sa fie de ceramica , a mea e ceramica cu jade , digitala ... si ai vazut cum am buclele ( eu am parul ondulat nu cret), isi revin la forma lor dupa spalare |
|
| Laura, la noi in Ro nu am gasit decat o singura placa profesionala de la Top Line.Acum, sa vad daca reusesc sa o achizitionez.Si, pt.ca am promis o poza cu mine cu parul drept(pozele sunt facute in ianuarie anul asta)... stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
| ... Si parul unde-i? Prins in coada?... sau te-ai tuns?. Pune si una cu creti, pentru comparatie.
Edit: Aaaaa, acum am vazut si a doua foto. Iti sta bine! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Stele,foarte fain arati cu parul drept,numai da-ti cu ceva pe el sa nu stea asa tepos la varfuri |
|
| Multumesc, kali!Am atasat mai tarziu pe a doua.Sa vad daca am vreuna creatza (ca p'astea le-am luat special pt.Dya )! stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
|