Blonde vopsite pe forum
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Monday, June 2, 2008 12:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Deci mai multe dezavantaje decat avantaje in a fi blonda.Si mult mai multa bataie de cap.

De ce mi-e mie teama e ca nu voi arata "ingrijita", asa cum esti tu, Laura, adica cu un par lucios, frumos, culoare naturala...Parul meu fiind natural aspru, cred ca mai degraba ar arata cum povesteste Kali, ca o matura zburlita...
shirel
Scris: Monday, June 2, 2008 2:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Delya S wrote:
Din cauza verii si a soarelui parul se usuca, si apoi daca il faci asa dintr-o data o sa-ti plangi in pumni si o sa-ti zici ce mi-a trebuit.
Mi-am facut eu parul cu vopseaua asta 2 in 1, ca voiam ceva mai mult volum, si ce a iesit.......banghead banghead banghead crede-ma ca si matura vrajitoarei arata mai bine decat parul meu..... acum parul meu mai are volum, dar onduleurile mele naturale si frumoase s-au dus........ acum sunt doar o amintire frumoasa. De ce mai sunt inca blonda........ ca asa laba gastii nu par asa profunde....
sic

Niciodata nu este indicat de cumparat vposeaua 2 in 1.nono
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 2, 2008 2:14 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Stele, si eu sunt de parere ca blondul e pentru firul moale, matasos. La carliontii tai, zau! eu nu as avea curaj sa bag decolorant. Oricat de bun ar fi! Paul va fi de 3-4 ori mai aspru decat acum, oricate masti vei folosi, pentru ca efectiv isi pierde ... tot!
Cat despre cum ti-ar sta, de ce nu incerci un program digital? Pusesera fetele unul si pe forum. Iti faci o poza din fata, machiata, cu parul prins si fruntea libera (fara breton si suvite rebele) si apoi aplici par blond, la ce lungime si forma vrei tu. Si poate descoperi ca de fapt, nu iti sta chiar atat de bine si ca esti frumoasa asa, cum esti tu!
Cat despre frumusetea blondelor... Fiecare isi doreste ceea ce nu are!pupici pupici pupici pupici
stele_pe_cer
Scris: Monday, June 2, 2008 2:18 PM
Nivel

Cute, am incercat programelul de pe foru.Si nu imi sta bine cu nici o nuanta de blonduff ...dar ma gandeam ca poate tonurile de blond nu sunt cele potrivite. Daca stau bine si ma gandesc, ai mare dreptate: parul meu si asa aspru ar deveni si mai aspru si daca nici nu m-ar prinde bine culoarea, kiar mi-ar parea rau...
stele_pe_cer
Scris: Monday, June 2, 2008 2:18 PM
Nivel

shirel wrote:

Niciodata nu este indicat de cumparat vposeaua 2 in 1.nono

In ce consta vopseauna 2 in 1?
Laura&Alfonso
Scris: Monday, June 2, 2008 6:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Stele eu daca as avea culoarea ta la piele si parul tau m-as juca cu tonurle de maron (ciocolata , caramel..etc)
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 3, 2008 8:01 AM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:
Stele eu daca as avea culoarea ta la piele si parul tau m-as juca cu tonurle de maron (ciocolata , caramel..etc)

Draga mea, plans plans plans ...daca ai avea parul meu, intr-un moment de furie, crede-ma, ai face ca Dya, ai baga foarfeca in el de periutza l-ai face.

Tonurile de maron nu se vad in parul meu.Am par pt 3 persoane, mult, des, onduleuri aiurea, nesimetrice si foooarte multe tonuri de roscat saten.Exact precum castanele.Nimic de zic.E ok, doar ca mi-as dori o skimbare.In bine, fieste.SI acum iar imi aduc aminte de suvitele tale frumoase.Norocoaso, te poti face neagra ca o cioara ca mai apoi sa sa fii fblonda cu sau fara suvite.La mine, maturoiul nu se aseaza nici in stare naturala.

De ieri si pana azi coketez putina cu placa de indreptat parul, ca dupa niste experimente, am ajuns la concluzia ca imi sta bine cam cu orice nuanta de la blond la negru, dar mult mai bine ma prinde cu parul drept.Cu parul ondulat nu ma prind bine decat tonuri de maro-roscat delicat.O sa pun niste pozici mai incolo, cand m-oi mai destepta (mi-a dat ieri Dya neshte indicatii si sa vad daca imi iese).

Pup blondele si fostele blonde !
ingerash
Scris: Tuesday, June 3, 2008 8:05 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Stele ,abia astept sa vad pozelove love love pupici
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 3, 2008 8:10 AM
Nivel

inger7 wrote:
Stele ,abia astept sa vad pozelove love love pupici

O sa pun, dar cu mine 'aranjata' de program, ca inca nu am curaj sa ma vopsesc!
Laura&Alfonso
Scris: Tuesday, June 3, 2008 1:03 PM
Nivel

Stele , daca iti place parul drept sunt pe piat o multime de placi pt intinderea parului , si in plus ii da luciu , si sper sa nu ma bati dar suvitele nu le mai am caci tocmai m-am revolutionat ras pupici pupici
Mela
Scris: Tuesday, June 3, 2008 1:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Laura,am vrea sa te vedem revolutionataflowers
Laura&Alfonso
Scris: Tuesday, June 3, 2008 1:13 PM
Nivel

sami wrote:
Laura,am vrea sa te vedem revolutionataflowers

revin cu poze cand ma intorc de la cumparaturi ca las calculatorul deschis sa se incarce pozele in photobucket pupici pupici
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 3, 2008 1:40 PM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:
Stele , daca iti place parul drept sunt pe piat o multime de placi pt intinderea parului , si in plus ii da luciu , si sper sa nu ma bati dar suvitele nu le mai am caci tocmai m-am revolutionat ras pupici pupici

laura, la ce iti facu tu in cap, cu sigranta revolutionarea te face sa fii si mai dragutza.Cum spuneam, sunt persoane carora le sta bine si cu paie in cap!!!

Pai, de azi inainte incep documentarea in privinta palcilor d eintins parul, ca tare bine imi sade asa! Gata cu blondul!M-am convins, sunt satena prin definitie.Cu alteva decat culori inkise nu imi sta asa bine.Un blond platinat asa, la o ocazie (adica o peruca) ar merge d eminune, dar zi de zi...no way!
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 3, 2008 2:27 PM
Nivel

Eu, blonda...

stele_pe_cer attached the following image(s):
4 (229 x 241).jpg3 (235 x 249).jpgeu9 (232 x 240).jpgeu12 (228 x 245).jpgeu14 (231 x 232).jpgeu22 (232 x 249).jpg

katy_lumika
Scris: Tuesday, June 3, 2008 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Mai...nu ti-ar sta rauoare angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.