Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Pt.a nu-stiu-cata oara mi s-a pus pata sa ma fac blonda in adevaratul sens al cuvantului !Ma gandeam ca fetele care au avut o trecere de la saten-roscat la blond sa imi imparataseasca si mie din "neajunsurile" de a fi blonda si aici ma refer strict la intretinerea parului blond.
Eu mi-as dori un blondiu auriu... |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| stele_pe_cer wrote:Pt.a nu-stiu-cata oara mi s-a pus pata sa ma fac blonda in adevaratul sens al cuvantului !Ma gandeam ca fetele care au avut o trecere de la saten-roscat la blond sa imi imparataseasca si mie din "neajunsurile" de a fi blonda si aici ma refer strict la intretinerea parului blond. Eu mi-as dori un blondiu auriu... O sa-ti treaca mai mami ai innebunit?????? Lasa parul asa, iti vine de minune |
|
| De aproape 10 ani tot koketez cu ideea de a ma face blonda.Macar o luna.Ma retine faptul ca imi voi strica parul.Sunt convinsa ca in mai putin de 3-4 luni parul va arata ca o matura, ca eu deja am firul gros si aspru. Dar asa mult mi-as dori un blondiu auriu, asa, cum arata cokerii spaniel , pe bune!
Sprancenele trebuie decolorate si ele, daca esti blonda? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Avind in vedere ca iti sta foooarte bine cu nuanta pe care o ai acum nu stiu de ce vrei blonda ....acum depinde daca esti dispusa sa-ti strici parul sau poate vrei sa faci ca mine ....te plictisesti de culoarea actuala faci o schimbare majora - blond , apoi te plictisesti foarte repede pentru ca un blond frumos se intretine foarte greu , trebuie sa iti tot vopsesti radacinile sa nu arate urit , trebuie sa folosesti tot timpul produse pentru intensificarea culorii ca daca nu folosesti din blondul ala frumos cu care iesi de la salon te alegi cu un blond spalacit si apoi constati ca nu mai vrei nuanta aia dar parul este deteriorat ....te apuca nervii si ajungi iar la revolutionare ... te tunzi periutza. Despre sprincene eu cred ca depinde foarte mult de stilul de pensare dar oricum in nici un caz nu trebuie decolorate ...adica facute blonde ....daca sunt negru intens atunci probabil ar trebuie facuta o nuantza de saten ....eu cind am fost blonda si am avut parul ceva mai lungutz am fost pensata ceva mai subtire insa culoarea lor naturala la mine este saten asa ca nu era contrastul chiar asa de puternic |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Stele,eu ma rog sa-ti dispara ideile astea,ai un par asa frumos...ar fi mare pacat de el sa il distrugi |
|
| Saru-mana, Dya !
Ce sa zic...sprancenele le am saten inkis, dar nu ele constituie problema.AM vazut foarte multe blonde "artificiale", adica un blond de matura, parul tern, "uzat" si parca asa mi-l vad si pe al meu.
Mi-ar placea sa ma fac blonda, sa merg lunar la coafor, dar sa arate parul bine, sa fie stralicitor si sanatos.Banuiesc ca de la atata oxidant arata asa urat parul blond?
Sincera sa fiu, nu mi-as dori sa ma tund scurt, ca de-abia mi-a mai crescut si mie parul d ela revolutionarea din toamna, dar parca ceva-ceva tot mi-as face in par.Orice altceva, dar nu 'foarfeca".As incerca niste suvite, dar suvitele parca nu arata asa bine pe un par ondulat...
Cat de des trebuie intretinut blondul?O data pe luna, la 3 sapt, peste o luna? |
|
| sami wrote:Stele,eu ma rog sa-ti dispara ideile astea,ai un par asa frumos...ar fi mare pacat de el sa il distrugi
Ma apuca in fiecare an ...
Inca eu mi-am facut acum vreo 8 ani suvite blonde, dar m-a facut asa urat coafeza ca in 2 saptamani m-am vopsit culoare inkisa, aproape de nuanta naturala.Partea proasta a fost ca mi-a ars rau parul si multi ani am tras ca sa regenrez parul, ca nu voiam sa tund tot ce era ars...
Poate intra si Taty, ca si ea e blonda si are si parul des...
Ma uit pe strada si de ceva timp am impresia ca blondele sunt cele mai frumoase femei.Nu conteaza fata, pur si smplu cand le vezi de la spate arata ca niste ingerasi (ma refer totusi la blonde discrete)! |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| La coafor, pentru un par blond si acoperirea radacinilor trebuie sa mergi in functie de viteza de crestere a parului tau. De exemplu la mine daca ar fi sa merg cum apar radacinile ar insemna sa merg la maxim doua saptamini. Singurul blond care nu arata spalacit este cel cu tenta de gri- cenusiu ( ala macar este din start mai spalacit ) . In ceea ce priveste revolutia ta ai putea sa alegi niste suvitze de culoare mai deschisa ...din alea subtirele , sa fie o nuantza de aluna sau coniac . Suvitele subtiri dau foarte bine pe un par ondulat sau cel putin mie asa mi se pare. |
|
| Dya, blond platinat ar iesi clar din discutie...nu vreau sa ma fac alba, alba o sa fiu toata viata mai incolo...Ma gandeam la 1-2 tonuri mai deschis decat culoarea alunei.Numaica nu stiu daca mi-ar sta bine, ca eu nu am tenul nimic alb de portelan, nici inkis, sunt...galbena !
Si...asa des la coafor?Pai nu se arde de tot parul facut asa repede? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, Eu sunt saten-inchis de la natura, vopsita vreo 7-8 ani bruneta, apoi am vrut sa fiu blonda. Acum de vreo 3 ani sunt gold blond, imi mai fac si alte noaunte de suvite tot pe nuante deschise, in timp am ajuns sa-mi fac si sparncenele blonde. Pot sa zic a fi blonda e ceva costisitor, eu am ales sa merg la coafor sa ma vopsesc, ca sa nu distrug parul, si ca sa devin blonda a durat vreo 3-4 luni. Nu regret nici acum decizia luata, tinand cont ca sotul si pustiul meu sunt tot blonzi. Imi place sa fiu blonda |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La coafor merg cam o data la 3-4 saptamani. Acasa (in Romania) cand ma vopseam coafeza folosea un oxidant mai puternic pe radacina firului de par, iar pe lungine unul mai light, si mai stiu ca cateodata mai combina unele nuante de blond. Aici in Indonezia, la coafor nu fac acelasi lucru, drept urmare am parul putin uscat, dar nu arata ca o matura ca am grija de el, si apoi soarele usuca parul. Stele_pe_cer poate ar fi mai bine sa faci pasul asta prin toamna... Sper ca nu te-am suparat cu sfatul... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu care am fost blonda platinata stiu prin ce chin am trecut dar mi-a placut.Eu de la suvitele blonde incetul cu incetul am ajuns sa fiu blonda dar platinata.Dar si la parul tau ai nevoie de mai multe sedinte la coafor pina ajungi la culoarea pe care o vrei. Parerea mea daca vrei cu adevarat o schimbare incearca ,tu orcind te poti intoarce la culoarea ta naturala. In primul rind necesita vopsirea radacinilor o data la o luna,trei saptamini,se foloseste un oxidant care cind de bun ar fi tot arde parul si trebuie sa fii sigura de coaforul unde mergi sa stie sa faca ,trebuie sa primesti informatie sigura de la cineva care s-a mai vopsit acolo tot din culoarea care seamana cu a ta. Apropo sprincenele daca le ai prea inchise nu se prea potrivesc la blond, trebuie si ele decolorate putin. Si la sfirsit parerea mea fiindca nu stii sigur cum ai sa areti si cum are sa te prinda culoarea la fata,probeaza o peruca cu culoarea de par pe care o vrei,atunci vei vedea si te vei decide. Succes,eu una mi-a placut tare cind am fost blonda dar dupa ce am nascut-o pe Eden nu mai puteam ajunge la coafor la fiecare 3 saptamini plus ca m-am mutat din Haifa unde era tipul care ma vopsea asa ca am gasit ceva m-ai practit,dar care cere aceeasi ingrijire.Succes. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Stele de ce nu incerci mai intai cu un saten deschis auriu cu suvite blonde aurii... sau daca te faci suvite sa ti le dai in 2-3 tonuri |
|
| Fetele, multumesc pt.sfaturi, kiar am nevoie de ele!
Laura, ai mare dreptate...ce-ar fi daca m-as face culoarea alunei si cu suvite blondii?Dar acum stau si ma intreb, la intretinere ce imi pune la radacina parului: culoarea alunei sau ce alta culoare astfel incat sa arate ok?
Cand spui mai multe tonuri, te referi la mai multe tonuri de blond, sau intercalate cu roscat? Mie parca nu imi plsc suvitele roscate, am la roscat in cap sa dau si la altii, si roscat natural nu contrafacut !
Delya, nu-i nici o suprarare, dar de ce ma sfatuiesti sa ma vopsesc la toamna?Din cauza verii si a soarelui?
Nush ce sa zci...nu am kef de zeci de sedinte.Eu vreau sa fiu blonda dintr-o data , o data si bine, ca dupa primele 2 intretineri parca vad ca-mi bag cracu'n el de blond si ma fac din nou naturela !Dar vreau sa ma vad blonda !
Shirel, la peruca m-am gandit si eu, dar nu stiu d eunde sa iau peruca.Am probat pana acum doua (una cenusie si una roscata).Eu voiam kiar peruca blonda, cu parul lung... |
|
| Si acum, o intrebare separata: la intretinere vopseste numai radacina sau tot parul de fiecare data? |
|
|