Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| zona Otopeni, la intrare in Bucuresti este un dezastru...se lucreaza pe portiunea aia unde se construieste intens si abia se circula... cel putin de joi pana duminica, in special dupa-amiaza spre seara e teribil sa circuli pe acolo. am facut cam o ora pe o portiune de nici 1 km. |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Da, foarte nimerit topicul, Adriana. Chiar aseara, pe la 19:30 am facut de la Statuia Aviatorilor pana la Piata Victoriei circa 30 de minute. Vorbim de un drum pe care il faci, pe jos, in max. 10 minute de mers lejer.
Si astazi am dat peste urmatorul articol:
Cozi in asteptare in loc de rute ocolitoare
Asfaltarile, semafoarele stricate, circuitul de automobilism si defilarile de 9 Mai isterizeaza soferii si traficul bucurestean.
Bucurestiul a fost ieri blocat de masini, in centru si pe arterele de pe inelul median, traficul atingand cote paroxistice aproape pe intreaga durata a zilei. 360 de politisti (tot efectivul Politiei Rutiere) si-au copt creierii in arsita celor 26 de grade in toate intersectiile din oras, incercand sa mai indrepte ce se mai putea.
A fost o mostra de cum se va circula de-acum prin Capitala, cel putin pe perioada verii. Primarul Adriean Videanu spune ca si-a asumat raspunderea, preferand sa blocheze orasul cu santiere decat sa le lungeasca pe mai multi ani. Totusi, primaria si politia se declara depasite de situatie cand vine vorba de rute ocolitoare, recomandate soferilor in astfel de cazuri, deoarece orasul nu mai are alternative, ci doar nesfarsite cozi.
Bomboana de pe coliva traficului bucurestean s-a pus ieri, cand o parte din sistemul de semaforizare din nord a cedat. Alta blocare se va produce azi, dupa ora 18.30, cand se vor inchide Bulevardele Magheru si Balcescu pana la Universitate pentru defilarea de 9 Mai. Politia recomanda „rute ocolitoare indepartate”.
Zone critice
Axa raului: Colentina-Obor-Stefan cel Mare-Mosilor
Daca aveti alternative, este bine sa ocoliti urmatoarele zone: > Sos. Mihai Bravu-Obor-Stefan Cel Mare > Dna Ghica-Sos. Colentina-Calea Mosilor. > intersectia Bd. Ferdinand cu Mihai Bravu pana la Stefan cel Mare-Spitalul Colentina. Zona a fost blocata de restrictiile de trafic de pe sos. Colentina-Calea Mosilor, dar si din cauza semafoarelor defecte. > 13 Septembrie - principala zona de legatura a vestului cu centrul. Din cauza restrictiilor de circulatie impuse de autoritati pe arterele din jurul Palatului Parlamentului (pentru amenajarea unui circuit automobilistic), traseul Drumul Taberei-Prelungirea Ghencea-centrul orasului a fost parcurs in aproape doua ore, fata de 20-30 de minute. > sunt inchise strazile din zona Basarab, iar in sud (Berceni-Giurgiului) sunt restrictii de circulatie pe Sos. Oltenitei si Piata Eroii Revolutiei. > se circula cu dificultate in Titan si Pantelimon din cauza lucrarilor de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. > iesirea spre DN 1 este restrictionata din cauza constructiilor pasajelor rutiere. Legatura intre DN 1 si cartierele Bucurestii Noi-Damaroaia e aproape blocata din cauza lucrarilor pe Bulevardele Gheorghe Ionescu Sisesti si Ion Ionescu dela Brad.
SURSA
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Daca s-a gandit cineva de dimineata ca mearga Bd. Timisoara - Splaiul Independetei prin pasajul de la Lujerului si apoi pe Virtutii in mod sigur a intarziat la serviciu si s-a enervat groaznic. Atat era coada de masini (stateau pe loc) pe la 7 45 (noroc ca eu eram pe sensul celalalt de mersi si la mine era ok): de la Mall pana la intersectia Virtutii cu Splaiul Independentei. N-am vazut in viata mea asa ceva. Sunt curioasa cat or fi stat in blocajul ala. |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cand stateam in Tineretului, cand o duceam pe Isabelle la scoala cu masina, intarziam intotdeauna, din cauza pasajului de la Piata Unirii, chiar daca plecam si la 7.15.
|