Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Andrada, nu te gandi ca exista vreun secret, vreo solutie miraculoasa la problemuta asta si ca, odata aplicata, puiul va face la olita sau toaleta. Tin minte ca la Tudor, am apelat la un supozitor cu glicerina, la un moment dat! Am zis ca sigur va face pe colacel. Ei bine, nu!!!! S-a tinut cu supozitor cu tot, pana cand i-a pus pampers si a facut! Tine de o zona de comfort psihic! Probabil ii este si teama! Cu rabdare, desi stiu prea bine cum se pierde de usor si cat de greu ne este noua sa intelegem de ce nu se poate un lucru atat de simplu, va reusi! Noi am tinut-o asa pana in preajma inceperii gradinitei. Nici nu mai stiu cum s-a produs declicul. Cert e ca prima a fost olita, nu colacelul reductor. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cand te prinde in schema negocierilor, poti fi sigura ca detine cele mai multe argumente inclusiv argumentul suprem (urlatul). Uneori sunt lucruri care nu trebuie negociate. Cum zice si Nico. Asta e, asta facem. E ceva care tine si de dependenta anala, e o placere a lui la care nu vrea sa renunte. Vei gasi o cale sa treceti la oli, cu ceva mai multa determinare si hotararare |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| uite ca vin cu vesti mai bune. E adevarat, va face CIND VREA SI CIND SIMTE EL CA E PREGATIT! Am scris cu majuscule, ca sa fie aviz celor ce mai trec prin astfel de situatii. Asta nu inseamna ca nu trebuie insistat. Schimbarea s-a produs, culmea, cind a venit bunica la noi in vizita (sta in alt oras). Nu stiu cum l-a luat ea... a facut la olita. Sunt doua sapt. de atunci si nu a mai facut niciodata in pampi. Asta nu inseamna ca nu ii duce dorul. Prima lui reactie e sa ceara pampi din nou, dar dupa ceva parlamentari, mergem la olita, chiar si la colacel. Acum mai ramine sa scapam si de pampi noaptea, cind face cam mult pipi, dar asta deja mi se pare mai usor. Offf, bine ca a trecut si asta |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Bravo, Alexandru, felicitari pentru realizare! Esti barbatel mare! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari! |