nu te supara vladiana ,am tot urmarit ce ai scris la acest capitol dar cred ca intreci masura ffff mult,poate mai sunt si copii mai mari care au acces la internet si citesc ce ai scris tu pe aici, din partea mea esti...la penultima faza chiar ai pus capac, cred ca ar trebui sa pui si punct si sa te cauti la alt dr, ma mir ca nu ai pus si poze
|
taiati pieptul de pui julien , caliti in unt, cu ceapa taiata marunt si vreo 3 catei de usturoi,apoi puneti sa fiarba , adaugati o lingura de buion,sare,piper,oregano so apoi adaugati farfalele fierte,cand serviti puneti deasupra telemea rasa
|
super
|
multumsc pentru voturi,o sa va dau si reteta daca o doriti
|
?
|
ce frumoase sunt asa mici
|
fff faine
|
Am inceput pe 33 ochiui: 11 le-am lucrat cu piciorus mic, uramtoarele 11 cu piciorus dublu orb i celellate 11 cu piciorus dublu, iar randul de pe dos numai cu picorus mic. Modelul din partea de jos si sus e fff simplu : se incepe cu un rand pe dos de picioruse mici, iar randurile de pedos vor fi toate cu picioruse mici, apoi 2 picioruse mari in primele 2 piciouse mici, se sare peste 3 picioruse mici iar in al patrulea se lucreaza un grup de 6 picioruse duble despartite la mijloc de 2 lanturi, se sare iar peste 3 picioruse mici si se lucreaza 2 picioruse duble consecuive, randul se termina cu 2 picioruse duble.Randurile pe dos se lucreaza cu picioruse mici in fiecare ochi din randul anterior
firul folosit a fost un amestec de acril cu 75%lana de grosime subtire,l-am lucrat cu croseta nr 5
|
ciorba de vacuta, tocanita de cartofi cu ceafa de porc,eclere cu ciocolata
|
multumesc,sunt fff bune sunt preferatele fetitei mele
|