ingeras deea rody bravo ....:):)
|
Rody ce bine arata creveti si painicile ....bineinteles si vinetele dar eu nu ma prea omor cu ele ...yumyyyyy ....sa averti pofta ....:):)
|
hihi si eu strang mai ales revista mami de astazi,baby si cosmo ...!!dar intr-o zi cand faceam curatenie m-am gandit sa mai arunc din ele ...bineinteles le-am aruncat pe cele de la cosmo ca de revistele de copii nu ma pot desparti ... aaaa si pantofi ...am o gramada care nu i-am purtat sau i-ampurtat doar de 2-3 ori ....hihi imi plac dar nu stiu dc ..
|
noi astazi am papat mere copate cu scortisoara si desert suc de portocale :):) yumyyyyy a papat tot :):)
|
nu stiu daca ne incadram in peisaj!!:):):) Robert 4 lunite :)
|
deci este morcovul laxativ???? si am auzit ca poate sa coloreze pielia!!! pup fete si astept meniuri de copii mici ..!! azi robert o papat laptica dimineata dupamasa laptica iar la 6 un pik de supa strecurata cu legume iar acuma seara am sa ii dau lapte cu cereale .. pupici .....
|
simo e foarte simpatik casi .. sa iti creasca mare mare :*:8pupa la el si din partea mea si din partea lui Robert
|
vezi ca si u esti off-topic asa ca daca vrei sa vb cu mine bine daca nu ignora mesajele mele asa cum o sa fac eu de acum incolo ...!!!si foarte urat o suntat ca or fost lume ca mine ...si nu ma cert u te bagi pe o probleme cu care nu te-o bagat nimeni in seama asa!!!! ai inlegatura cu cearta u esti prima persona decan scriu pe topicuri cu care ma cert asa ca ...!!!eu nu regret nimik,,,eu fac ce vreau !!!cer sfaturi si daca imi plac le aplic ...nu ma consider ca am experiienta .hai ca nu am chef sa explic ...daca ai chef de cearta ceartate singura ca eu am incheiat .. rog un operator sa stearga mesagele precedente in care ne contazicem ...!!!daca se poate :*:* morcovul este latativ?? si le cer sucuze celorlante mamici care din pacate au asistat la cearta asta ridicola ...!!! va pup si astept meniuri si ideei pentru copilasi mici ...!!
|
draga mea oana ....eu cred ca ai ceva cu mine asa ca daca te uiti mai sus m-a intrebat dya la ce medic sunt asa ca eu i-am raspuns ... in legatura cu diversificarea eu iau decizia cand incep sau nu sa ii dau sa manace asa ca te rog frumos fi mai indulgenta fiinca pana la urma u ai chef de cearta ... Robert astazi a mancat cum trebuie cam 180mil de lapte si acuma ii dau un pik de supa strecurata cu putin morcov cartof si telina..
|
sunt la doctorita BARBU CAMELIA ..dar nu e prea profesionista in ceea ce face !!!! eu cred ca am inceput difersificarea bine si corecta ...!!!am inceput usor si nici acuma nu ii dau foarte multa mancare in jur de 90g de cereale(cu sau fara danoniniosau fruct pisat) sau un pik de morcov cu supica ... si am fost la PATACHIE si el mi-aspus sa incep cu sucurile la 2 luni si jumatate ...!!
|