Biscuiti pentru bebe- de care?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Friday, October 6, 2006 5:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
taki wrote:
Eu am facut cand am fost micuta, am poftit la placinta cu mere si nu mi s-a dat si in 10-15 min aveam sanul plin cu puroi si marit. M-au operat imediat, pe viu! plans plans plans plans plans plans

Vorbesti serios? what Si cum si-au dat seama imediat?
Miri
Scris: Friday, October 6, 2006 8:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
taki wrote:
Eu tot nu am prins chestia cu glutenul uff .

Pote afli mai multe despre gluten citind despre boala celiaca, aici:
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=1345

taki wrote:
Cum sa le explic eu lor, mai ales tatalui meu ( ca ii pune Sashei pe gurita orice, cica doar sa " guste " )ca altfel...

...ca altfel descreste copilul, mama asa ne spune noua ,ca si ea ii da Sarei sa guste din tot ce ne vede pe noi ca mincam!hohot
Manu ii tot spune ca nu-i cozonac, sa descreasca! ras
danab
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Si eu am problemele astea cu mama, ma innebuneste ca sa-i dua macar sa guste. banghead Eu insa o cresc asa cum stiu eu si nu o las sa-i bage orice in gurita, mai ales fara stirea mea pentru ca, daca nu-i prieste, pot sa-mi bat capul cat oi vrea ca nu pot ghici de la ce. Asta a functionat si acum ma intreaba, dar tot nu e raspunsul ras
taki
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Roxanel wrote:

Vorbesti serios? what Si cum si-au dat seama imediat?

Mi s-a umflat sanul...imi crescuse mare, precum al mamei mele.uff plans plans plans
taki
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:22 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
taki, Daria a mancat azi fasole boabe ,(mancarea noastra)banghead servita bineinteles de cine?de kaze ...ca " ii era pofta".I-am dat apoi Ovol infant pt gaze si salutare...Cred ca doi stropi de "altceva "nu are ce sa faca rau oare

Azi am fost cu Sasha pe ma matusa mea, doar pentru 20 minute ca vroia neaparat sa o vada. In aceste 20 de minutele, Sasha a gustat din struguri, umplutura din placinta cu mere si ... must. plans plans plans plans Nu am avut cu cine sa ma inteleg...degeaba le ziceam sa nu-i dea...

Nu cred ca se poate intampla ceva grav, ca ii pune doar pe buze, foarte putin inghite, ea linge tot. angel
kali
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:24 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Iar am postat de 2 oribanghead
kali
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:24 PM
Nivel

Din fericire la mine in familie nu se practica chestia asta, si e foarte bine asa, ca altfel iesea scandal. Am auzit destul de des insa, la mamicile din parc, ca dau copiilor ''de pofta '' pana si bere sau prajeli. Cred ca poti usor evita sa nu se uite copilul in farfuria ta, sau il poti pacali cu ceva ce are voie sa bea/ manance, mai ales la o varsta asa de mica. Dupa ce creste si invata gusturile e mai greu, dar acum...
Asadar,fara sa supar pe nimeni, nu cred in chestia cu poftele la copii asa mici... e mai degraba curiozitate.
Daca e alegerea ta (vb. in general) sa-i dai copilului ce mananci si tu, o faci pe responsabilitatea ta (ca doar tu tragi ponoasele la o adica), dar nu as fi in veci de acord sa-mi impuna alcineva (fie si mama)cum si cu ce sa-mi alimentez copilul.
danab
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:26 PM
Nivel

taki wrote:

Sasha a gustat din struguri, umplutura din placinta cu mere si ... must.

Strugurii sunt buni, poti sa-i dai. Miruna ii mananca foarte bine, cei de masa, ca sunt mai carnosi. Ii cureti de coaja si samburi si-i strivesti direct in gurita, ca sa-i simta. (ai sa mai gasesti prin scutec bucatele, sa nu te speri)
taki
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:28 PM
Nivel

danab wrote:

Strugurii sunt buni, poti sa-i dai. Miruna ii mananca foarte bine, cei de masa, ca sunt mai carnosi. Ii cureti de coaja si samburi si-i strivesti direct in gurita, ca sa-i simta. (ai sa mai gasesti prin scutec bucatele, sa nu te speri)

ras Nu ne suparam!pupici
AdrianaC
Scris: Saturday, October 7, 2006 10:45 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
afrodita mama de elena wrote:
buna mamici!
pai voi aveti bebelusi mari..dar eu la 5 luni ce biscuiti sa-i dau?
as vrea sa-i dau cu mar..dar nu stiu de care? care sunt potriviti varstei de 5luni?

Mami, eu la varsta asta nu i-as da deloc biscuiti.
Daca vrei neaparat sa ii dai, trebuie sa cauti din cei fara gluten, cum au spus si fetele.

Mie mi-a recomandat medicul pediatru abia pe la 8 luni sa ii dau maxim 1 biscuite / zi, chiar daca avea gluten.

Acum lui Andrei ii dau de exemplu biscuiti Petit Beure.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, October 12, 2006 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
eu ma tem foarte tare de biscuitii din comert! in special de cei de genul Petit Beurre! fara sa supar pe mamicile care dau la bebei... ati vazut ce contin? am vrut si eu sa ii iau lui Andrei si am renuntat cand am citit vreo 7 E-uri pe ei si nu stiu ce alte porcarii...
in loc de biscuiti i-am dat cereale cu lapte si biscuiti si, mai nou, am gasit in Carrefour, la raftul cu biscuiti dietetici, un produs numit Leibniz - biscuiti cu unt pt diabetici. sunt foarte buni, gustosi si nu contin decat foarte putin zahar si din cate ma pricep eu nu contin E-uri desi banuiesc ca au ei ceva conservanti pe acolo...
in orice caz, mi se par cei mai "pasnici" pt copiii mici!
ii recomand cu caldura!
danab
Scris: Friday, October 27, 2006 8:47 PM
Nivel

Andismom wrote:
am gasit in Carrefour, la raftul cu biscuiti dietetici, un produs numit Leibniz - biscuiti cu unt pt diabetici. sunt foarte buni, gustosi si nu contin decat foarte putin zahar si din cate ma pricep eu nu contin E-uri desi banuiesc ca au ei ceva conservanti pe acolo...
in orice caz, mi se par cei mai "pasnici" pt copiii mici!
ii recomand cu caldura!

yes Si eu am gasit, in Metro, biscuiti Leibnitz si vreau sa spun ca sunt singurii biscuiti pe care Miru ii roade cu placere (si mami). I-am dat si cu fructe si a mancat, spre deosebire de ceilalti, din care ia doar o bucatica/lingurita.
Am gasit si biscuitii Bebe turcesti recomandati de Cute si-i mananc eu ras
kali
Scris: Friday, October 27, 2006 9:29 PM
Nivel

Noi, mai nou, am incercat biscuitii pentru bebe de la Hero baby (chiar daca sunt recomandati dupa 1 an) si cei de la Nestle (nici nu stiam ca exista... folosisem doar Milupa, care sunt praf). Am ramas la Nestle; sunt recomandati dupa 8 luni si ne plaaaacyes
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, October 28, 2006 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
da Kali, biscuitii de la Nestle sunt foarte buni si le plac piticilor insa sunt scuuuuuumpi rau si se gasesc tare greu (cel putin in Brasov asa este!). si cei de la Hero i-am incercat insa... mi s-au parut prea tari pentru un bebe care atunci (pe la 6 luni jumate) nu avea nici un dintisor!
acum andrei papa cu mare placere biscuiti Leibniz si roade si orez expandat, coji de paine si... tot ce prinde prin casa (sertare, carti, caruciorul, jucarii, interfonul de bebe!alcool )
kali
Scris: Saturday, October 28, 2006 8:12 AM
Nivel

Andismom wrote:
da Kali, biscuitii de la Nestle sunt foarte buni si le plac piticilor insa sunt scuuuuuumpi rau si se gasesc tare greu (cel putin in Brasov asa este!). si cei de la Hero i-am incercat insa... mi s-au parut prea tari pentru un bebe care atunci (pe la 6 luni jumate) nu avea nici un dintisor!
acum andrei papa cu mare placere biscuiti Leibniz si roade si orez expandat, coji de paine si... tot ce prinde prin casa (sertare, carti, caruciorul, jucarii, interfonul de bebe!alcool )

Asa-i, cei de la Hero sunt tari (pana si pentru bebe meu, care, desi e mai marisor tot stirb e) si mi s-au parut cam... saratifool
Cat despre cei de la Nestle, puiul meu e ... musculita; asta insemnand ca papa cel mult 2 biscuiti/zi (in conditiile in care nu-i fac mar cu biscuite ci cu cereale), deci nu dau faliment.
Cei de la Leibniz nu i-am incercat, dar cat de curand vreu sa vad cum sunt.
Pofta la papat biscuiti!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.