Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Shirel e tare misto biroul! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| La noi in casa eu sunt singura care foloseste cel mai mult calculatorul. Deocamdata avem o camera gen birou, dar tinand cont ca stam cu chirie nu e amenajata si oricum in ultimul timp a devenit depozit.
Dar cand o sa ne mutam la casa noastra, vreau sa desfiintez ideea de birou. Ma zgaraie pe creier sa vad cd-uri prin toate sertarele, hartii, reviste, carti pe oriunde; printer si scaner pe care nu le folosesc mai mult de doua ori pe an si stau sa prinda praful; pixuri si pixulete, usb-uri si tot felul de gadget-uri de care ma pot lipsi cu usurinta si nu imi aduc mare lucru in plus. Eu ma feresc sa lucrez de acasa. La servici stau peste program cu orele mai in fiecare zi si putinul timp pe care il am acasa cu familia vreau sa il petrec cu sotul meu...si evident mai tarziu cu bebe. Asa ca probabil ca o sa am o masuta mica, gen coltar unde sa stea laptop-ul, inchis majoritatea timpului si atat. Inainte tot imi faceam planuri de ce birou spectaculos o sa imi fac, dar mi s-a luat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| De cand ne-am mutat la casutza noastra, Alin respins complet ideea de birou in sufragerie. Ok...dar mai departe de atat nu s-a gandit...Asa-s barbatii astia!!!!
Pana la venirea Alexei, camera ei a fost un mic birou, unde statea imprimanta, latopul...de cand camera e doar a ei, normal ca nu mai avem unde sa le punem. Sa nu mai vorbim de faptul ca Alin nu s-a gandit ca urmeaza ex lui de specialitate in octombrie si are nevoie de un loc de invatat...
Desi am avut un birou, nou , lasat de vechiul proprietar, s-a grabit sa-l faca cadou...
Ei bine...acum imprimanta zace in sufragerie si arata ca naiba, laptopul saracu' de el e pste tot, iar Alin invata si el peste tot in casa: in bucatarie, sufragerie si camera Alexei. iar eu toata ziua strang foi si carti de peste tot!!!
Fiindca m-am saturat de situatia asta, m-am mobilizat, am vorbit cu iepuras tamplarul si i-am comandat cu corp de mobilier, multifunctional si anume: este de fapt un corp de televizor, cu loc pt laptop dedesupt, cu un sertar mare unde sa-si arunce toate foile si cu o bucata de lemn pe rotitze asa cum sunt la birouri suporturile de tastatura (asta va fi biroul) si dedesupt un dulapior cu 2 usi pt imprimanta. sapt viitoare vine, asa ca vi-l pozez sa vedeti. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Bulinutza, asteptam cu nerabdare cadoul de la iepurasul tamplar!
Noi avem o camera mai micuta ... un birouas cum ii spunea Liz! E tare confortabil, lasi totul cum vrei si tot asa gasesti! Deh, avantajele casutei! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bulinuta ai ramas datoare cu o poza la bitroul multifunctional. Si noi visam la o camera de lucru cu biblioteca pentru zecile de carti,cu lumina naturala si tot ce trebuie pentru lucru si forumeala ,iar in partea opusa un fotoliu si cu un dulapior unde sa am si eu coltuol de lucru(crosetareala mea). Sper sa ni se implineasca visul. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am renuntat la ideea de-a avea birou...mi-am dorit laptop si l-am primit cadou de la Vasi.Locul meu preferat este in salon |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Spuneam mai acum ceva ani ca avem si noi un birouas in casa. Am ajuns fix la el cu vestita mea curatenie generala. Sper pana maine seara sa pun pozele promise... Abia ce am reusit aseara sa readuc la loc laptopul si imprimanta. Eu ma refugiasem oarecum in dormitorul al 3-lea cu studiul, lucrul etc., dar acum ca va veni bebe trebuie sa ma retrag in birouas pentru a pregati camera pentru el/ea. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anelise asteptam pozici! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| HELP,fete dragi!Am nevoie de un sfat..... In camera in care mi-am mutat biroul nu stiu ce s-ar potrivi la geam???Ce perdea? Arata asa.....camera....foarte luminoasa.....

[/URL=http://www.99poze.ro/hotlink/tn_01a216c50d4c82db23122c1cd89b43c7.jpg[/img]
Pe jos am pus parchet.....Iar restul peretilor albi......
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Eu as pune storuri romane, daca e foarte luminoasa... ... nu incarca, se potrivesc intr-un birou si ai ocazia sa pui in evidenta macii la care ai muncit atat! |
|

| Multumesc din suflet Kali.....Nu stiam ce sunt,sincer....am dat cautare pe net si am gasit.Multumesc pentru idee.Da,ai dreptate,ma gandeam ca orice as pune ,ca perdea mi-ar incarca biroul si nu ar mai iesi in evidenta macii.Mi-ar placea geamul asa gol,am luminozitate maxima,dar am niste vecini cam zgaiti si nu-mi plac.....Am sa mai fac ceva poze zilele urmatoare si am sa postez ca sa-mi mai dai cate o idee,..... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce frumosi sunt maciii!!!! |
|

| Macii sunt parte din viata mea.....in toate Multumim |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Mari,pune-ne totusi si o fotografie cu toata camera de lucru inclusiv geamul sa vad ce s-ar potrivi! |
|
|