Biroul sau camera de lucru
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Sunday, February 28, 2010 9:06 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Shirel e tare misto biroul!newclap newclap computerlove
PrincessLilou
Scris: Thursday, March 25, 2010 9:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
La noi in casa eu sunt singura care foloseste cel mai mult calculatorul. Deocamdata avem o camera gen birou, dar tinand cont ca stam cu chirie nu e amenajata si oricum in ultimul timp a devenit depozit.

Dar cand o sa ne mutam la casa noastra, vreau sa desfiintez ideea de birou. Ma zgaraie pe creier sa vad cd-uri prin toate sertarele, hartii, reviste, carti pe oriunde; printer si scaner pe care nu le folosesc mai mult de doua ori pe an si stau sa prinda praful; pixuri si pixulete, usb-uri si tot felul de gadget-uri de care ma pot lipsi cu usurinta si nu imi aduc mare lucru in plus.
Eu ma feresc sa lucrez de acasa. La servici stau peste program cu orele mai in fiecare zi si putinul timp pe care il am acasa cu familia vreau sa il petrec cu sotul meu...si evident mai tarziu cu bebe. Asa ca probabil ca o sa am o masuta mica, gen coltar unde sa stea laptop-ul, inchis majoritatea timpului si atat. Inainte tot imi faceam planuri de ce birou spectaculos o sa imi fac, dar mi s-a luat.
bulinutza
Scris: Thursday, March 25, 2010 9:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
De cand ne-am mutat la casutza noastra, Alin respins complet ideea de birou in sufragerie. Ok...dar mai departe de atat nu s-a gandit...Asa-s barbatii astia!!!!banghead banghead banghead

Pana la venirea Alexei, camera ei a fost un mic birou, unde statea imprimanta, latopul...de cand camera e doar a ei, normal ca nu mai avem unde sa le punem. Sa nu mai vorbim de faptul ca Alin nu s-a gandit ca urmeaza ex lui de specialitate in octombrie si are nevoie de un loc de invatat...

Desi am avut un birou, nou , lasat de vechiul proprietar, s-a grabit sa-l faca cadou...rambo rambo rambo

Ei bine...acum imprimanta zace in sufragerie si arata ca naiba, laptopul saracu' de el e pste tot, iar Alin invata si el peste tot in casa: in bucatarie, sufragerie si camera Alexei. iar eu toata ziua strang foi si carti de peste tot!!!tunete tunete tunete tunete

Fiindca m-am saturat de situatia asta, m-am mobilizat, am vorbit cu iepuras tamplarul si i-am comandat cu corp de mobilier, multifunctional si anume: este de fapt un corp de televizor, cu loc pt laptop dedesupt, cu un sertar mare unde sa-si arunce toate foile si cu o bucata de lemn pe rotitze asa cum sunt la birouri suporturile de tastatura (asta va fi biroul) si dedesupt un dulapior cu 2 usi pt imprimanta. sapt viitoare vine, asa ca vi-l pozez sa vedeti.
snowdrop
Scris: Thursday, March 25, 2010 10:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
Bulinutza, asteptam cu nerabdare cadoul de la iepurasul tamplar!

Noi avem o camera mai micuta ... un birouas cum ii spunea Liz! E tare confortabil, lasi totul cum vrei si tot asa gasesti! Deh, avantajele casutei!
oanamaria
Scris: Wednesday, April 20, 2011 7:46 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Bulinuta ai ramas datoare cu o poza la bitroul multifunctional.
Si noi visam la o camera de lucru cu biblioteca pentru zecile de carti,cu lumina naturala si tot ce trebuie pentru lucru si forumeala ,iar in partea opusa un fotoliu si cu un dulapior unde sa am si eu coltuol de lucru(crosetareala mea).
Sper sa ni se implineasca visul.
ingerash
Scris: Wednesday, April 20, 2011 8:20 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am renuntat la ideea de-a avea birou...mi-am dorit laptop si l-am primit cadou de la Vasi.Locul meu preferat este in salonhearts
Anelise
Scris: Wednesday, August 27, 2014 9:54 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Spuneam mai acum ceva ani ca avem si noi un birouas in casa. Am ajuns fix la el cu vestita mea curatenie generala. Sper pana maine seara sa pun pozele promise... sic Abia ce am reusit aseara sa readuc la loc laptopul si imprimanta.
Eu ma refugiasem oarecum in dormitorul al 3-lea cu studiul, lucrul etc., dar acum ca va veni bebe trebuie sa ma retrag in birouas pentru a pregati camera pentru el/ea. coeur
oanamaria
Scris: Thursday, August 28, 2014 12:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Anelise asteptam pozici!
marivic
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
kali
Scris: Monday, April 24, 2017 11:07 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu as pune storuri romane, daca e foarte luminoasa...
... nu incarca, se potrivesc intr-un birou si ai ocazia sa pui in evidenta macii la care ai muncit atat!
marivic
Scris: Monday, April 24, 2017 12:49 PM
Nivel

Multumesc din suflet Kali.....Nu stiam ce sunt,sincer....am dat cautare pe net si am gasit.Multumesc pentru idee.Da,ai dreptate,ma gandeam ca orice as pune ,ca perdea mi-ar incarca biroul si nu ar mai iesi in evidenta macii.Mi-ar placea geamul asa gol,am luminozitate maxima,dar am niste vecini cam zgaiti si nu-mi plac.....Am sa mai fac ceva poze zilele urmatoare si am sa postez ca sa-mi mai dai cate o idee,.....DistanceKiss Cheek Kiss DistanceKiss Cheek Kiss coeur
roxinthya
Scris: Monday, April 24, 2017 2:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Ce frumosi sunt maciii!!!!love
marivic
Scris: Monday, April 24, 2017 5:43 PM
Nivel

Macii sunt parte din viata mea.....in toate DistanceKiss Multumim Cheek Kiss
shirel
Scris: Saturday, May 6, 2017 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mari,pune-ne totusi si o fotografie cu toata camera de lucru inclusiv geamul sa vad ce s-ar potrivi!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.