Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Daca aveti asa ceva, cum ati amenajat???
Eu am momentan un birou (pana vine bebe 2 si creste Glad)
In dreapta:

in stanga:

In plus pe peretele din spatele usii am doua dulapuri-vitrina clasice, din lemn masiv, pline de carti. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Diana, arata foarte bine. Imi place! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Camera unde imi petrec eu timpul cu voi,este foarte comoda si ma simpt cel mai bine in ea (e si normal,cu voi nu se poate sa te plictisesti)
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Arata foarte frumos Shirel |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am si eu o camera mica pe care eu mi-am imaginat-o ca un birouas. Saptamana viitoare vine mobila si o sa v-o prezint atunci! Shirel, cred ca intre timp a disparut poza!  Diana, foarte frumos! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Diana,super camera-birou!
Shirel,poate postezi pozica din nou!
Liz,abia astept sa vad |
|

| Uite mai postez odata camera ,sper ca aceasta era poza,orcum acesta este biroul nostru sau camera de lucru plus ca avem si un dulap mare exact la fel cu biroul.
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Vai Shirel, m-ai omorat cu mobila aia ! Superba !!! Liz, abia astept sa ne arati coltisorul tau de studiu ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, foarte frumos! Imi place! ... La mine va fi o chestie foarte mica, o sa vedeti saptamana viitoare. Mi-ar fi placut si mie ceva mai mare, dar nu am unde in alta parte. Ingerash, Oana, ! Si eu abia astept! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Shirel, e superba culoarea biroului tau! Fetelor, dar ce ordine e pe birourile voastre! Bravo voua! Eu nu ma incumet sa le arat pe-ale mele Liz, abia astept! |
|

| [quote=TeosOf]Shirel, e superba culoarea biroului tau! Fetelor, dar ce ordine e pe birourile voastre! Bravo voua! Eu nu ma incumet sa le arat pe-ale mele
Ce vorbesti? ! Chiar cand am postat ma gandeam ce noroc ca este fotografia veche ca daca trebuia sa fotografiez acuma biroul mureati cum arata ! Asa ca nu esti singura,Teo!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Shirel |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eh, ce vremuri...Acum nu mai avem camera respectiva. S-a transformat in ceva crem si e pe post de dormitor pentru mine si Elena, deocamdata. Asa-zisul birou e inghesuit in dormitorul in care dorm baietii, intr-un colt. Visez la un loc de lucru pe viitor, poate chiar un fel de atelier cu tot felul de lucruri de gen sevalet, unelte etc. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Ce birouri superbe aveti si eu visez la al meu...dar probabil mai dureaza cativa ani...visez la o biblioteca uriasa cu carti de valoare in ea si un birou frumos |
|

| bereea wrote:Ce birouri superbe aveti si eu visez la al meu...dar probabil mai dureaza cativa ani...visez la o biblioteca uriasa cu carti de valoare in ea si un birou frumos
La aceeasi bibloteca cred ca visez si eu!! Sa ne ajute D-zeu! |
|
|