am uitat sa precizez, ca vineri imi va face si alt eco, cred ca intravaginal, si voi avea 5 saptamani si 4 zile :D
|
Buna fetelor, imi cer scuze ca intru mai rar, dupa cum stiti sunt la inceputul sarcinii. Eu sunt mai panicata de felul meu si imi e greu sa ma exteriorizez cand sunt stresata si ma cam inchid in mine. Stiu ca nu e bine, din cauza asta am spus ca macar sa va scriu voua. Am fost vineri la dr. mi-a confimat sarcina, 4 saptamani si 4 zile, se vedea doar sacul gestational de 6,5 mm si vitelina de 1,2. plus c.g (cred ca este corpul galben) de 20 de mm. Am facut analizele la sinevo, 2 nu au iesit bine, herpes 1 si 2, si au fost trimise la bucuresti. Astazi am fost iar si mi-a recoltat pentru papanicolau si lama. Vineri primesc toate rezultatele si va tin la curent. Intre timp, eu greturi nu le-am sesizat foarte puternic, am dureri de ovare, de sani, si am avut pulsul mai puternic si tensiunea scazuta, sper sa fie totul bine. Va stresez si pe voi ca de obicei, am nevoie un pic din Optimismul vostru, crissy am vazut ca e foarte optimista si trebuie sa invat sa fiu si eu. Va pup si va doresc bebelusi sanatosi si famile sanatoasa, ca restu le faceti impreuna. Noapte buna
|
Va multumesc fetelor, Doamne ajuta pe toata lumea. Rubynne, nu am facut ceva special, nici macar nu am calculat ovulatia, dupa ce mi s-a terminat menstruatia, am prestat cu sotu o data la 2 zile si de fiecare data am ramas pe spate minim 30 de minute. Atat. Primul simptom l a. Avut la cateva zile de la conceptie, cam la o saptamana si 4 zile, simteam ca ard, seara aveam peste 37 de grade, credeam ca o aa racesc.
|
Fetele, ieiri de fericire am uitat sa intru, acum nu pot dormi. Desii korina parca mi-ai sugerat sa ma abtin 2,3 ore, nu am reusit, era pipi translucid, si totusi a iesit a doua liniuta, chiar caca mail palida decay LA primu test. Yuhuuuuu . Poza nu merge de pe telefon, nu stiu de ce, maine voi pune de pe laptop. Astazi am fist LA medic, care mi a conftmat sarcina, este in punct negru, in zigot de 6,5 mm. Si am 4 saptamani si 4 zile. Cum e prima sarcina si cum nu stiu prea multe nu stiu in ce categories ma incadrez: ma for sanii, mail ales cand day jos sutienul,, am dureri slabe de cap, de ovare, dad de ovare nu tot timpul, doar ca sunt diferite, mi e somnic, obosesc repede, nu day LA rate pentru ca niciodata nu am vomat, nu pot, dar mi e great tare, tot as a pe perioadr scurte. Hmmm, a DA, maine FAC analize de sange since tiroida , iat miercuri ma duc cu rezultatele LA gineco, si imi is probaba pt papanicolau. Dr Maine voi lua ustrogen? Nu stiu daca am scris bine ca nu cutiile langa mine, si ceva vitamine cu litera F.... 1, ce contin acid foli, iod si Inca ceva, Va spun sigur maine. Imi pare rau Alexa si roagate ca totul Va fi binr, Dumnezeu are grija de noi. Sanatate, Va pup
|
Nu ma lasa de pe telefon sa atasez poza cu primu test. O sa ma abtin, cateva ore.o sa pun de pe laptop. Va pup
|
Fetele, eu trebuia sa fac un rmn, si pe drum in taxi mi a venit greata, apoi mi a trecut dupa ce m am dat jos. Nu am mai facut Rmn, ca dupa cum stiti mi a intarziat cm, si aveam ceva simptome si mi s a spus ca daca as fi insrcinata in primulbtrimestru nu am voie Rmn. Am mutat programarea pe luni, si in drum spre casa am luat un test de sarcina. Mi s a facut o linie la T si una pe mijloc in 10 secunde. M am panicat pentru ca nu mi s a mai intamplat, am fost iar la farmacie, crezand ca e onvalid testu sa mai iau unul. Farmacista a spus ca nu e nevoie ca sunt insarcinata, dar eu am mai luat unu. Astept sa il fac, doar ca acum nu imi vine shushu. Barbatumiu e la facultate, la ore in Val nvia, e socat, zice ca o sa creada dupa al doilea test. Am asa mari emotii si eu si mama, tata se grabeste acasa. Sper sa fie minunea. Va pup. Va anunt cum e dupa ce fac testu
|
Multumesc Crissy, so eu super. Eu aunt in taxi,e prima oara cand ma URC in masina de LA ovulatie, so mi e great a... Voi a-ti patit as a ceva?.
|
Va multumesc tuturor pentru urari. Nu am facut niciodata, pana nu v-am citit pe voi nici nu stiam De existenta lor, ma bazam pe ce simt, plus ca noI prestam tot o data LA 2 zile, tot timpul. :). Si am zis, cand vrea Dumnezeu, atunci vafi, numai sanatos sa fie. Dupa rezultate,probability tot LA dr.homeopat merg. Am uitat sa precizez ca c am LA o saptaman jumate De LA ovulatie, am devenit o plangacioasa, nu ma pot abtine, am unnod in gat si, ma afecteaza orice
|
Vai, dupa ce am DAT salveaza LA mesajul anterior, am obs ca tastatura o luase razna. Imi cer scuze, super sa se inteleaga ceva
|
Mersi Inca o data. Mersi si pentru sfat, asa o sa fac, mai ales ca Marti merg si la endrndocrinologie, poate imi spune ceva, si incerc sa scap si De chisturile De pe ovare. Am vazut ca tu ai, sau ai avut ovare polichistice, mie mi s a spus ca sunt monochistice, din cat am inteles inseamna ca aunt pr drumul spre polichistice, dar nu Inca. Asta incerc sa scap De ele si sa ma reglez hormonal. Si EU super sa fie cu ochisori, dar nu imi dau seama uneori daca greata care o simt e reala, sau inchipuita, sau durerea De sani e ca trebuie sa vina cm sau nu. Dureri De ovare am ca si cand trebuie sa vina, dar nu non stop, ma iau si ma lasa si tot asa
|
|