Bine v-am gasit...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
PaulaPau
Scris: Wednesday, October 31, 2018 9:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/31/2018
Dragi burtici, desi va urmaresc de ceva timp, nu am indraznit sa va scriu... istoricul meu e in felul urmator:
In octombrie 2017 am avut o sarcina fara embrion. Am eliminat totul natural, cu dureri mari de burta. A durut mai mult psihic fiindca eu si sotul meu ne dorim mai mult decat orice un copilas.

La 2 luni dupa, am fost in al noualea cer si asta pt ca am ramas iar insarcinata. A fost totul bine pana in saptamana a 8-a cand sarcina s a oprit din evolutie. Am fost daramati. Eu sunt si de fel ft sensibila. Mereu ma-ntrebam, de ce eu? De ce noi cand ne dorim atat de mult....?
Au urmat luni de teste genetice, la mine, si apoi teste cromozomiale (acelea in care sunt testati cromozomii partenerilor) Toate au iesif in regula.

Dupa ce ne-am facut curaj, am incercat iar si in octombrie, pe 16 am avut un test pozitiv.
Inca nu ne bucuram 100%...ne e frica, teama de ce va fi. Eu sunt foarte speriata si ma rog mereu ca sarcina asta sa o duc la bun sfarsit sa avem copilasul mult dorit.

Luni pe 29 am fost la medicul meu ginecolog, jumate entuziasmata, jumate speriata. S.a vazut doar sacul gestational. Nici un embrion...mi e tare frica. Dupa ultima menstruatie as avea 6s3z(18oct ucm). Beta a iesit luni 18500.

E posibil ca embrionul sa apara totusi? Luni am iar programare. Va multumesc si imi cer scuze ca am scris atata dar altfel nu aveam cum sa explic situatia mea.

PaulaPau
Scris: Wednesday, October 31, 2018 9:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/31/2018
Scuze! Am deschis din greseala un topic nou.
Andreea06
Scris: Wednesday, October 31, 2018 9:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
PaulaPau wrote:
Scuze! Am deschis din greseala un topic nou.

Buna, bine ai venit!
Nu are nimic, poti primi raspuns aici sau copia mesajul si la burtici, cum doresti.

Nu peea stiu sa iti raspund, dar iti doresc sa fie totul bine!
M2m2m2
Scris: Thursday, November 1, 2018 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
Andreea06 wrote:

Buna, bine ai venit!
Nu are nimic, poti primi raspuns aici sau copia mesajul si la burtici, cum doresti.

Nu peea stiu sa iti raspund, dar iti doresc sa fie totul bine!

Paula si eu am trecut print-o sarcina fara embrion...la 8 saptamani am intrerupt-o prin chiuretaj asta e a 3 luna inca nu am ramas ...
Despre tine ..eu zic sa ne spui si dimensiunea sacului cat arata ecografic ??
Poate ai avut ovulatia mai tarziu ..in sac trebuie sa fie si vezicula ..repeta beta la 48 de ore ..nu trebuie sa se dubleze ci sa creasca 60% fata de prima.
Trombofilie
Ai facut ?? Ce tratament ei?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.