Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| e tare dulce printesa voastra ,sa va traiasca sa creasca mare si sanatoasa sa va aduca bucurii dupa bucurii shirel ce inseamna numele shiraz ??? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Shiraz ,e tare scumpa si dulcica foc!Sa fie sanatoasa si sa va bucure fiecare ceas! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce scumpitza e bubulina! Seamana cu mami, e bruneta si cu plete lungi ! Somn usor si pofta mare la laptic, Shiraz! Ai un nume nemaipomenit de frumos! |
|
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Shirel ,mica Shiraz sa va aduca numai bucurii ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shirel ce duuuuulce e micuta Shiraz!Sa traiasca! |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Shirel , parca e un ingeras Sa va traiasca ! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Shiraz -ce nume frumos! ...este o dulcica si-o frumoasa foc cu pletutzele ei brunetzele!!! Sa fiti sanatosi si fericiti
|
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Prima nastere in direct! Citesc si eu dupa o saptamana! Sa iti traiasca fetita! Sa iti aduca toti bucurie intreita! Si bun venit in clubul de caprite cu trei iezi! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari parintilor pt o minune asa de frumoasa!!! Fiti binecuvantati toti 5 !!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Felicitari!Cat de frumoasa e si ce par bogat are!Sa va traiasca printesa mica si sa va aduca numai bucurii! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Shirel, nici nu ai cum sa nu o iubesti cand e asa frumoasa eu m-am topit cand am vazut pozele pe fb, mai ales cea cu talpita |
|
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Shirel,sa-ti traiasca minunea! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel astept povestea! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sunt atat de impresionata de dragalasa voastra ca nu-mi gasesc cuvintele sa ma exprim noroc cu FB ca v-am admirat (sper ca sti ca din 15 martie se inchide Fb ) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Iubitele mele imi cer scuze ca nu pot sa va raspund la fiecare in parte dar va simpt pe fiecare dintre voi aproape de mine si va multumesc pentru urari ,pentru felicitarii si pentru faptul ca existati.Ma bucur ca va place de printesa mea mica ,ce pot eu sa spun .....este ca pe mine m-a fermecat cu totul.Greu imi este sa spun ca sunt la al treilea copil dar sentimentele si dragostea mea pentru aceasta micutza sunt de parca as avea acest copil dupa o perioada lunga de tratament sau de parca ar fi primul meu copil. Va iubesc si va pup pe toate ,noi suntem bine ,Shiraz papa laptic doarme bine noaptea ,prima noapte a fost putin c-am agitata dar este de inteles ,nu? |
|
|