Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Doamne, ca dulce si frumoasa mai e!! Si chiar ca seamana cu Eden Sa fiti fericiti!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| vai cat este de superba.ce par bogat,ce ten curat....este minunata.acomodare usoara si mami,multa putere iti doresc.vei avea nevoie |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Ce frumoasa ... sa va traiasca sa fie papacioasa ... si plina de energie la fel ca mami |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Shirel sa iti traiasca micutzul ingerash!!!! e foarte foarte frumoasa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shiraz e superba,dulce,finuta,bucalata,sigur va topiti cu totii dupa ea am avut asa...un soc,ma asteptam sa fie blondina,ca si fratiorii ei dar e o brunetica frumoasa,cu atat mai speciala |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| SA ITI TRAIASCA PUIU DE OM SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA .VA PUPAM DULCE |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sa va traiasca puiutza mica si dragalasa! Mami iti doresc refacere usoara si mult laptic pentru bebelina! Poate ne povestesti cum v-ati hotarat cu numele si ce inseamna! Pupici! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Shiraz, esti scumpa foc! Mi se pare mie sau tu semeni cu tati? Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si cuminte! Imi place foarte mult numele, ti se potriveste de minune! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cat de scumpa poate fi!!! Ador numele pe care i l-ati ales! Mult succes, Shirel, cu adaptarea la viata in 5! |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sa fiti fericiti langa cele trei minuni ale voastre. Sa cresca mare si sanatoasa mica printesa ce a venit in sanul familie. Mami tie iti doresc sa ai multa laptic pentru a creste mare si sanatoasa scumpica mica. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Felicitari pentru asa o papusa frumoasa ...sa va traiasca sa creasca sanatoasa |
|
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Yoy ce draguta ii! Iar numele, e chiar frumos (de la Shirel)! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| e frumoasa foc! si are par cat si pentru radu meu sa stii! ceea ce e bine, ca al meu are sanse mari sa cheleasca pe la 30 de ani dar inca o data, e superba!!!!! ma bucur ca ti-am mai dat si eu motive de bucurie. pun deopare alocatia lui radu pt rochie |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel, cand ai timp sa ne povestesti despre nastere...eu una sunt foarteeee curioasa, ca deh, sunt la rand . Mult laptic pentru printesa, refacere rapida si tot binele din lume vi-l doresc! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Shirel, printesa mica e chiar o printesa ! Este superba !!! Shiraz, sa ai parte de tot binele din lumea aceasta !
Bine ai sosit, pui mic ! |
|
|