Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa va traiasca! sa va bucurati de ea
e o frumusete de fetita! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, e frumoasa foc si tare dragalasa! Sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii si impliniri! Multa sanatate si fericire la toti 5! ... Si mie mi se pare ca seamana cu Eden! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel, Shiraz este un nume extraordinar. Ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine si refacere rapida si mult laptic pentru printesa Shiraz! Printesa mica sa te faci mare ca frumoasa esti deja, esti o scumpetemica cu niste obrajori buni de rontait!!!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Frumoasa rau Shiraz si numele frumos .Pup nasuc mic si finut . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Doamne, ce printesa frumoasa... o minune! Imi place numele Shiraz e deosebit..
Shirel, Irinuca, numai sa ne ziceti unde faceti nunta sa venim cu toatele!! strang si eu bani sa am de nunta |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Shirel, felicitari mami pentru cel de-al treilea ingeras al familiei, sa va traiasca printesa Shiraz! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ce frumusete mica de ingeras, sa va traiasca si refacere rapida! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Shirel nu-mi vine sa cred ca deja ai pus si fotografii.Esti fenomenala mami. Ai atata forta si sunt sigura ca acum ti se trage de la printesa ta cea mica.Tare mult imi place numele ales,cred ca i se potriveste,desi nu stiu semnificatia lui.E frumoasa tare si atat de dulce!Am tot admirat-o!Sa va traiasca minunea de fetita!Felicitari inca o data din tot sufletul!Sa va traiasca si puii mai mari.Ei ce au spus,cum s-au manifestat?Astept cu rabdare sa te refaci si sa ne povestesti.Va imbratisez cu mare drag! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Shiraz,e o dulceata superbaaaaaaaaaaa! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Shiraz....ce nume minunat!!!!
Ce fetitza dulce...imi place mult pozica cu caciulitza si manusi...e un ingeras mic...
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce ingeras dulce!Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! sHIREL esti fantastica !Felicitari! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Sa va traiasca,e o scumpa . |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| cred ca alt nume nici nu i se potrivea, e superba Shiraz felicitari si acomodare usoara, multa liniste si sanatate! |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| shirel, shiraz esti o scumpa de fetita |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Shirel ,mi-au dat lacrimile vazandu-ti frumusetea de fetita .Sa va traiasca si sa creasca mare ,sa va umple casa de bucurii. |
|
|