Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Shirel felicitari sa va traiasac micutza ,sa fie sanatoasa iar tie mami iti doresc recuperare rapida !!!!Pupici dragi parinti ,sa va traiasca !!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari din toata inima, draga noastra Shirel! Sa fiti sanatoase amandoua, acomodare rapida bebelinei si muuult laptic de la sursa! Ce veste minunata si emotionanta! Am citit cu sufletul la gura vreo 4-5 pagini in urma toata povestea travaliului. Asteptam cu mare drag si poveste nasterii, nu mai spun de pozici! Va pupam, frumoaselor! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Felicitariiii Shirel!!!! Scuze intarizerea. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, sa va umple viata de bucurie!!!!!! Bine ai venit, micuta fetita, sa ai o viata nelipsita de fericire, dragoste, vise implinite, sanatate muulta!!!!!! Felicitari din suflet, inca o data!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor mele iubiteeeeeeeee suntem din nou cu voi!!! Vai ce bine este dupa .....si binenteles acasaaaaaaa.
Irinuca ,tie trebuie sa-ti multumesc mai intai inca mai am lacrimi in ochii de cat am ras si eu si maica mea de postarea ta . Poti sa fii linistita am o printesa asa cum numai Raducu merita. Va scriu putin pe fuga promit sa revin spre seara cu toata povestea cu informatiile de rigoare si binenteles cu pozeeeee .Pe printesa o cheama SHIRAZ este leit EDen doar fara gropitze frumoasa foc si cantareste acuma 3.00 kg .Nastere foarte usoara dar cu un travaliu groaznic incepand de la ora 11.30. deci am avut vreo jumatate de ora groaznica ,nici nu puteam merge paralizata total,va voi descrie totul. Deci va multumesc tuturor pentru urari ,ganduri si pentru dragostea voastra.Va iubesc ce mai!! |
|
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Shirel asteptam poze |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, astazi ma gandeam la tine ... oare nu ai ajuns acasa? Abia astept si eu pozicile cu printesa mica! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bine ati venit acasa!Odihneste-te,ai tu timp sa ne povestesti Ati ales un nume foarte frumos |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Shirel bine-ati venit si ii uram printesei Shiraz o viata frumoasa ca-n povesti alaturi de Eden si Oshry...FELICITARI! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ma bucur ca ati ajuns acasa si sunteti bine abia astept povestea nasterii,reactia surorii si fratiorului si sa o cunosc pe Shiraz |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| In putinul meu timp incerc macar sa va postez cateva poze cu micutza Shiraz:
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce frumoasa este! Dumnezeu sa o binecuvinteze! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| CE frumoasa e!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E superba ! Si ce par bogat are ! Sa va traiasca frumusete de printesa ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Frumoasa, frumoasa, frumoasa Shiraz!!!!Dupa obrajori zici ca are cel putin 4 kg Pupici si pentru printesa si pentru regina mama! Abia astept intreaga poveste! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| E nemaipomenita! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Tu ar trebui sa te odihnesti mai mult. O sa ne scrii si noua, ca suntem nerabdatoare sa aflam cat mai multe despre voi, dar ... sanatatea e pe primul loc.
Vrei sa stii ce a zis Irina? " Cine-i? Abem bebeiush? Doame bebeiush!" S-a bucurat de parca ar fi "bebeiushul" ei. |
|
|