Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Shirel felicitari ,ma bucur tare pentru voi ,pentru tine ca ai fost o curajoasa pana la capat. .Bine ai venit printesica mica ,sa ai o viata frumoasa alaturi de fratiorii si de parintii tai dragi. Mami te admir mult, fara epidurala tot intr-o zi de 13 ca si mine ,numai la capitolul travaliu astept sa vad cum a fost.Va pupam cu drag si asteptam cu nerabdare poze cu noua membra a familiei. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doamne ce veste frumoasa! Mami iti doresc recuperare rapida si mult laptic pentru bebelina! De-abia astept povestea nasterii!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ce bine a aparut inca o minune pe forum Shirel sa te refaci cat mai rapid sa ai mult laptic si te asteptam sa ne povestesti experienta |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Shirel, felicitari, felicitari, felicitari!
Multa sanatate, recuperare rapida, mult laptic si tot ce-i mai bun si frumos pentru voi, toti 5! Abia astept sa vedem minune de fetitza dragalasa!
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shirel te vad pe aici! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Shirel FELICITARI! Multa sanatate si tie si fetitei!Recuperare rapida! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Felicitaaaaaaaaaari, Angelica! Ce bine suna acum (na...) Tot fetele bine...nici nu-ti poti inchipui! Sa fiti sanatoase, amandoua si sa ajungeti repejor acasa! Vreau poze cu voi 5! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel si Yohanan felicitari pentru bebelina! Bebelina sa ai parte de o viata frumoasa, sa te bucururi alaturi de parinti si frati! Shirel, sa ai parte de o refacere rapida si usoara, de mult laptic pentru junioara!
Felicitari!!!!!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| oanamaria wrote:Shirel te vad pe aici!
cred ca era proaspatul tatic :018: |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Felicitari Recuperare usoara si rapida, adaptare si mai usoara, iar bebelina sa fie sanatoasa, norocoasa si ..frumusica stiu ca o sa fie ca are cu cine sa semene Felicitari Shirel, esti de admirat |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Abia astept povestea marii intalniri si sa o cunosc pe micuta domnisoara! Si sper ca vei posta poze din belsug! Mii de pupici |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| He,he...pentru asta am intrat eu,am avut o presimtire Shirel si Yohanan sa va traiasca fetitza,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!Abia astept sa vad pozici cu voi! Multi pupicei si refacere rapida! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Calde felicitari si multa fericire intregii familii, acum ca ati primit si cea de-a cincea membra, proaspata si sanatoasa! Sa aveti o viata usoara si frumoasa impreuna! Bebelusa sa creasca mare si sa ia de la toti numai ce-i mai bun si frumos si tu mami sa te recuperezi repede si sa ai grija sa se implineasca tot ce-ti doresti pt ea! Jonahan, thank you for posting us the big news! Congratulations on your new baby girl! |
|
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Shirel felicitari mami Sa va traiasca fetita, multa sanatate si sa creasca mare! Mami refacere rapida! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Shirel refacere rapida. Sa va bucurati de noul membru al familiei. |
|
|