Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Shireeeelllll, nastere usoara, usoara, iubita!
Multa sanatate la amandoua ca asta este cel mai important lucru! Cat despre curaj si optimism nu-mi fac griji, se numara printre calitatile tale! Iti doresc sa mai stea mititica la caldurica sa mai prinda muschiuleti, dar intre timp, noi suntem pe aici cu galeria pentru voi doua!
Multi pupici dulci!
p.s. Am vrut sa mai astept cateva zile, dar ma mancau rau degetele! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Nastere usoara si o fetita frumoasa si sanatoasa! Si cuminte , bineinteles! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Deja Shirel?? Nastere usoara si recuperare rapida o sa ai o fetita cuminte,mancacioasa si frumoasa!!!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nastere usoara! sa te ajute Bunul Dumnezeu sa nasti cu bine si sa ai o viata fericita alaturi de familia ta frumoasa si de printesa mica!
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nastere usoara Shirel! vai ce trece timpul Va tin pumni,totul sa decurga bine.Abia astept sa-ti cunosc bebelina |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Da si din partea mea numai ganduri bune.Asteptam pozici cu voi sanatoase si voioase.Nastere usoara si pupam de acum fetita(ca sa fim primii) |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Shirel ma gandescla voi,sunt cu sufletul alaturi de voi. Nastere usoara si o fetita sanatoasa,cuminte si mancacioasa. |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Shirel,nastere usoara si o bebelina sanatoasa! azi ma gandeam ca nu mai am timp sa citesc ce postati in fiecare zi si-am urmarit doar lucrul de mana,fiind la serviciu ma gandeam la frumosii tai ca n-am mai intrat sa vad ce mai fac si ce face mamica lor ,vin acasa si ce topic gasesc.... numai ganduri bune avem si sa fie asa cum iti doresti,recuperare rapida,mami!abia astept sa cunosc bebelusa activa si negresit va fi o frumoasa..multi pupici |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Shirel iti doresc o nastere usoara si o bebelina pufoasa si sanatoasa. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shirel iubita sa ai o nastere usoara! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Nastere usoara Shirel!!! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Shirel, nastere usoara!!!!!!!!!!!sa ma anunti neaparat cand ai nascut! |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Uite ca am ajuns sa-ti facem si tie galerie Shirel .
Nastere usoara si o bebelina sanatoasa si zglobie asa ca tine !!!!!!!!!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Gata? DEja? Cand a trecut timpul?????? Shirel, mami drag, nastere usoara! Te asista medicul tau? Ca atunci sigur tie iti va placea pe masa... Te pupacim cu drag si de-abia asteptam vesti de la voi! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| deja??ce repede a trecut timpul.sa ai o nastere usoara,clipe minunate cu cei 3 copii si multa multa fericire |
|
|