Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| e perfecta |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| hello daca asta e singurul loc al nostru aici o a va scriu cateceva despre noi ziceam la Anabella in topic ca fimea deja s-a hotarat sa tina dieta...asa ca dacaa prima luna a luat 850g luna asta a hotarat ca era prea mult si a luat doar 650g suntem pe milumil , dar parca regret ca am schimbat nan ul insa dupa 3 saptaani plangea cu biberonul in gura , regurgta . tot de atunci a inceput sa facakk la 2 zile si inca nu s-a reglat, desi kk e normal.dar ma deranjeaza ca il face asa rar si in a2a zi pe seara deja se screme de rupe si trebuie sa o ajut eu cu supozitor sau termometru...asa ca in disperarea aceeacand plangea si refuza bibe, am sunat dr. si a zis sa-i dau alt lapte....ma gandesc acum ca poate era asa de la colici,caci cu nanul mi-a luat mai bine in greutate...uff...off greu tare cu puiutii astia mici
in rest radem, gangurim...am inceput sa dormim bine ...nu se trezeste decat la 4 dimineata...ceea ce e ok...ca manca din 3in3h pana acum o saptamana si ceva
miercuri mergem la vaccin ieri am fost la ortoped si e ok...a zis sa ma duc iar peste o luna dar nu ma mai duc....imi zice....faceti masaj ca fate e bine si mai veniti peste o luna...hm.....pai ce sa inteleg din asta...il mai vizitez cand trebuie sa meraga in picioare
fetele se iubesc ....ba Stefy a devenit cam obositoare...continuu sta calae pe ea si vrea sa mi-o ridiec-n brate....ma inteb cand vom scapa de faza cu tinutul capului ce i-o face...uneori din dragoste ma intreaba daca poate sa o muste de picioruse sau de obrajori sau sta bagata in ea si fata se enerveaza de se pune pe un plans isteric...ma intreb ce ma faceam cu ea daca era mai mica...ca asa mare si abia intelege...am ajuns sa tip la ea
pupicei fara exceptii |