Bine ai venit, puiutza scumpa! - mami Bibishka
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Sunday, March 13, 2011 1:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Miha,Doamne,Doamne,te cred ca esti necajita dar fata o sa fie bine,cu masaje,cu ghetute speciale daca trebuie pana isi formeaza mersul,totul o sa fie bine angel computerlove
inainte sa raspund am citit si eu,tot pe net,si sunt asa multi copilasi care sunt ok dupa tratament.ai incredere angel
maiiii,ce curajoasa eeeesti firstprize sora-mea a nascut tot pe 7 martie,tot prin cezariana (ca plecase placenta inaintea bebelului si sangera) da a fost o fricoasa,a plans rau,ii era teama de anestezie...si tu te gandesti la mancare ras
Annei nu trebuie sa-i faci orar,acum,in prima lunita,da-i cand cere...eu cred ca plange asa mult si de la colici,nu neaparat ca nu se satura.
va pup iloveyou iloveyou iloveyou
bulinutza
Scris: Sunday, March 13, 2011 3:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Bibi, ce poveste frumoasa....am rememorat si eu alaturi de tine, nasterea mea...coeur coeur

Sa stii ca si noi am avut talus valgus bilateral...cauta la noi pe forum este un topic deschis...

Am facut cateva luni masaj...apoi i-am dat Alexutzei ghetutze de circulat prin casa de pe la 8 lunitze...si puiul merge de la 10 luni si jumatate si totul e ok!!!

Bretonella a avut si ea probleme cu alexandra ei si a stat cred cateva saptamani cu piciorusele in ghips si s-a rezolvat probleme....

La fel si Monique cu Teo...si ea a stat in ghips si cu 2 pampersi si s-a dovedit ca de fapt nici nu era nevoie...

Mergi la ortoped, vezi exact ce-ti spune sa faci, respecta instructiunile si Anna va fi ok, ai sa vezi!!!

Va pup dulce, sa cresteti mari!!computerlove computerlove computerlove computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Sunday, March 13, 2011 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Felicitari mami,pentru minunea cea mica angel .....bine ai venit pe lume,Anna coeur .....sa fii sanatoasa,sa cresti mare si sa ai doar nopti linistite fara colici!
pupici pupici pupici
denisa_rachid
Scris: Sunday, March 13, 2011 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Felicitari mami si bun venit mica minune! Va doresc multa multa sanatate si sa spram ca totul va fi bine...din cate au scris fetele, nu are de ce sa nu fie bine!pupici pupici pupici pupici
monique
Scris: Monday, March 14, 2011 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
In primul rand felicitari din toata inima! Chiar ca esti o curajoasa! Auzi la ea, cu gandul la mancare! Am ras cu lacrimi!
Cat despre mica ta printesa, nu te necaji. Si Teuta mea avea la nastere adevarate paranteze, displazie de sold si cica si talus valgus bilateral (dar nu s-a sinchisit nimeni sa-i puna un diagnostic). Pe la vreo 2 luni, eu, disperata ca fata mea nu va avea picioare de miss am fost la un ortoped de adulti care mi-a zis sa las copilul in pace si sa o mai consulte cand va incepe sa calce pe picioare. Ei, n-am avut rabdare si la 5 luni am fost la o dr ortopeda pediatra care a urlat la mine ca-s inconstienta, cum am putut sa stau eu cu fata pana la 5 luni in halul asta? Oricum piciorusele ei aratau mult mai bine, dar dr mi-a zis ca e putin probabil sa isi mai revina. Rezultat: o radiografie rapida, ca nici n-am apucat sa zic ceva (vezi ca diagnosticul clar si masuratori pe displazie se pot face f simplu la un ecograf bun cu un dr priceput, intereseaza-te, poate nu o mai iradiezi). Asa, si in 10 min era bietul meu copil in ghips si eu cu moralul la pamant ca-s o mama denaturata. Insa, discutand cu alti cativa medici am hotarat sa merg la Iasi la dr Gotia Dan care mi-a zis ca fata nu are absolut nimic, sa-i las incolo de pampersi ca nu au nici un efect. Si pentru linistea ma sa-i mai fac masaj corector. Mentionez ca Teutza dupa 3 zile parca de purtat ghipsul atata s-a foit pana si-a scos unul si pe al doilea i l-am dat tot eu jos in apa fierbinte. Dupa dr de la galati trebuia vreo 6-8 luni sa-i punem ghips la fiecare 2 saptamani si chiar si asa rezultatele erau incerte. Iar acum scumpa mea are picioarele perfect drepte, alearga f bine, calca bine, nu are absolut nici o problema (din ce vad eu). Aceeasi situatie a mai patit-o si Leut si la fel nu a continuat cu ghipsul, iar baietelul e bine mersi. Eu zic sa nu te panichezi si sa maiconsulti macar inca un medic bun.
In alta ordine de idei fii tu linistita, alimenteaza-te mai mult decat suficient macar in primele luni, bea ceaiuri care stimuleaza lactatia si ai sa vezi ca scumpica ta se va satura doar cu laptele matern. Poate si tu ii transmiti stres si nesiguranta iar ea cauta prin intermediul sanului sa se simta confortabil (eu asa am patit la prima fata, la a doua am bagat o doza maaare de relaxare si am avut cel mai cuminte si linistit si papacios copil). Nu uita:mananca bine ca sa ai laptele satios si astfel nici nu va mai simti nevoia sa manance mai des si se va si odihni mai bine. Stii si tu cu siguranta ca nimic in lume nu egaleaza laptele matern ca si calitate, tolerabilitate, imunitate oferita copilului si minunatul sentiment de apropiere pe care-l ai in astfel de momente.
Hai ca m-am intins cum nici nu ma asteptam!
Te pup si sunt sigura ca o sa va acomodati cat mai repede si cat mai frumos!hearts
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, March 15, 2011 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

felicitari pt bebelusa scumpa. am avut si noi talus valgus la un piciorus dar s-a rezolvat de la sine, noi am facut doar putin masaj. si fata merge de la 11 luni. nu iti fa griji, totul va fi bine.
bibishka
Scris: Thursday, March 31, 2011 6:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2010
pupici Dragele mele Anna este bine
se pare ca a fost o alarma falsa
si imi doresc ca dr. la care am mers si am incredere sa nu se fi inselat
este ortoped pediatru..chirug si dr. in stiinte
v-am citit acuum cateva seri postarile si mi-au dat lacrmile cand am vazut ca v-ati alocat timp pt a ne incuraja
as vrea sa va pov pe larg ce am facut la dr. dar sper sa reusesc zilele astea ...acum sunt tot pe graba...oboseala m-a ajuns
ieri nu am facut mai nimic in casa...azi am cazut franta si am dormit odata cu fata cea mica vreo 3h

azi am cantarit-o si se pare ca a luat aproape 900gr si pana pe 7 mai este...sper doar sa nu o fi cantarit-o gresit ca de grasa nu prea o vad asa grasa ..o vad mai mult lunga
pupici iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
bibishka
Scris: Thursday, March 31, 2011 6:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2010
vai nu v-am pus pozici
rusinica saa imi fie
pun acum cateva dar sunt din primele zile de cand am venit acasa ca altele nu am timp sa descarc

friguroasa lui mami
avea niste manute asa reci si talpite la fel...nici acum nu am scapat in totalitate de acest inconvenient si mamii ii mai pune manusi

Anelise
Scris: Thursday, March 31, 2011 8:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cat e de frumoasaaaaa! coeur Sa fiti sanatosi cu totii si sa va aduca numai si numai bucurie si impliniri! pupici pupici pupici
misha
Scris: Thursday, March 31, 2011 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
E absolut superba! love Perfecta! Sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii!pupici
delfinasa
Scris: Thursday, March 31, 2011 10:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
E tare dulce Anna love! Are si cercelusi, scumpa, si doarme ca un ingerashangel. Cum sa nu-ti fie drag de poza cu ea si Stefy care emana atata dragoste si puritate computerlove.
Imi pare bine ca te-ai linistit cu problemele medicale si nu e nimic alarmant.
Sa creasca mare puiutza si sa se inteleaga bine cu surioara cea mare pupici!
Mela
Scris: Thursday, March 31, 2011 10:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
vai,Mihaela,am vazut pozele de cateva ori,le am si acum in calcu,ma topesc dupa Anna,e asa frumoasaaaaa hearts si Larei ii e draga tare coeur
ma bucur nespus ca esti mai linistita,te cunosc cat sa-mi inchipui cat de mult te-ai agitat tu zilele astea.
pupici pupici pupici pupici sa cresteti mari si sanatoase angel computerlove
danab
Scris: Friday, April 1, 2011 8:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
hearts hearts ce fete frumoase ai, bibishka!Sa va traiasca si sa se iubeasca mereu!hearts hearts
sweet angel
Scris: Friday, April 1, 2011 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
bibishka , cat e de scumpica bebelusa micacoeur . multa sanatate ii doresc si sa creasca mare.
alexandrabogdan
Scris: Friday, April 1, 2011 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ce frumoasa ecoeur coeur !!!! sa va traiasca
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.