Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nastere usoara si bebe sanatos si papacios.Sa aveti parte de bucurii si nopti linistite,fara colici. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nastere usoara!!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| sunt bine..inca cu bebela-n burtica ieri am fost la doctora si de bine ce ma vede si ca totu-i perfect si eco si pe masa mai ca sa ma cheme pe data de 10 uff asa am tot negociat..apoi ii zic ..alegeti dvs. ...pai nu eu, dvs. trebuie sa alegeti zice ea...pai ma si enervasem ca asa ma intorsese pe dos ca nu masi stiam ce sa mai zic si i-am zis tot luni..ca e luni si sa fie iesita in lume la inceput de saptamana ca nu mai stiam ce sa mai zic pe drum imi parea rau ca nu am zis 10....si tot asa...dar acum m-am convins ca trebuie sa fie pe 7 si gata
dar de emotie am uitat sa o intteb cum se procedeaza..ce trebuie sa pap duminica..mai ales duminica seara..luni la 6.30 m-a interneaza..cred ca nu trebuie sa mananc nimic.....uff cred ca maine o sun sau ii dau un sms
in rest sunt cu pregatirea cuibului sa zic asa..am facut azi la treaba spalat geamul din camera unde montez patutul..spalat perdeaua..acum sa o calc aspitrat....facut apoi si prin alte camere...sters praful si aspirat un pic maine zi de calcat si sambata smotrul la parter..impreuna cu sotul, de data asta
poate ma duc cu colul deschis deja...ca tot il lauda dr. ca vai e lung si tare si bine inchis
pup toate fetele |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| bibishka , curaj , iti sunteam alaturi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bibishka,ce bine ca totul e bine! Sarcina usoara pana la termen si bebe sanatos |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bibi, ma bucur ca bebe e bine si tu la fel! Mai sunt cateva zile si veti fi in formula completa, asa ca multa sanatate, sarcina usoara atat cat a mai ramas si nastere si mai usoara! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nastere usoara Bibi! Iti doresc refacere rapida si mult laptic pentru bebe sanatos si papacios! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| fetele maine cand va beti cafeaua sa va ganditi si la mine si sa scuturati bine motatele la 6.30 plec spre clinica nu am emotii de loc..dar...mai sunt destule ore pana la mare intalnire ma bucur ca in ultimele seri am dormit ff bine sper si in noaptea asta sa pot dormi macar cateva ore
va pup pe toate si va multumesc pt galerie si pt ca ati fost alaturi de mine cu incurajari in toata perioada asta
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| bibiska, nastere usoara si recuperare rapida. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Miha,negresit o sa fiu cu gandul la voi in zilele urmatoare hai mami hai bebe abia astept sa va vad |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Nastere usoara bibi, bebelina sanatoasa si refacere rapida ! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Bibiska, ne gandim la tine si la bb! Poate marea intalnire a avut deja loc. Va pupam cu drag, recuperare usoara si muuult laptic mami! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bibiska, s-a nascut bebe? Cred ca azi abia te-au internat si-ti fac analizele, si tot pe 10 ramane. Recuperare rapida si sa va vedem in formula completa cat mai repede. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Anna Theodora,puiuta cea mica a lui Bibi,s-a nascut azi-dimineata,la ora 9.25. iubita mica,bine ai venit pe lume! sa cresti mare,sa fii sanatoasa,cuminte,sa papi bine,sa fii iubita de toti cei din jurul tau 
mami e inca la terapie,ii dorim recuperare rapida si toate cele bune Mihaela,felicitari pentru minunea careia i-ai dat viata!
Tati,Stefy,felicitari pentru noua membra a familiei
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bine ai venit pe lume minune mica! Mami recuperare rapida si mult laptic! |
|
|