|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Felicitaaaaaaariiiiiiiiiiiiii,mami sa-ti traiasca printesica!Recuperare rapida si laptic mult! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bun venit pe lume, baby Anna ! Sa cresti mare si sanatoasa, sa te ocoleasca colicii si bolile! Bibi, trebuie sa fiti toti in al si de micuta ! Refacere rapida si multa fericire impreuna cu piticutza ! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Bine ai venit pe lume,puiut mic!!! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Felicitari pentru puiut! Sa creasca mare sa fie sanatoasa si papacioasa Recuperare rapida pentru mami! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Bine ai venit, puiutza scumpa! 
Iti dorim toate cele bune, sanatate, fericire, sa cresti mare, veselie, nopti linistite cu somnic pufos! Mami, refacere rapida, mult laptic si multi pupici din partea noastra! 
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Bine ai venit, Anna Theodora!!
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si sa umpli de bucurie inimile parintilor!!!
Mami, refacere usoara!!!
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari, mami Bibiska si bebe scump Anna Theodora!!! |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bine ai venit pe lume Anna.Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa.Iar mamei recuperare rapida si usoara.Si mult laptic pt papacioasa |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Felicitari mamicutei si recuperare cat mai usoara ! Anna Theodora , bine ai venit , sa fii sanatoasa si fericita intreaga viata ! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| felicitari mami pt fetita, si recuperare rapida.
 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Felicitari mami pentru papusa, sa fie cumintica si sa ai laptic mult sa creasca mare si frumoasa. |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Bun venit mica printesa! Sa fii sanatoasa , cuminte si sa-ti bucuri familia!!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| Multumesc fetelor!!!! sunteti minunate!!!!
suntem acasa de joi dupa amiaza dar inca nu ne-am acomodat nu avem un program de papa parca totu-i haotic desi eu aveam alte planuri pana sa nasc vroiam un program strict cerd ca tot haosul asta se datoreaza ca fata nu se satura de san si pana vineri dupa amiaza cand ne-a vizitat pediatra si m-a sfatuit o masa san si una lp nu prea am reusit sa o potolesc
in seara asta a astat la san o ora si ceva..nu putem nici cum sa o adorm...atipa si apoi cauta cu gurita , de ajunsese mititica sa isi bage si pumnul in guritza
dar ne facem noi mari
va multuesc ca luni cand v-ati baut cafeaua v-ati gandit la mine am simtit asta si de aceea am fost ff linistita
m-am internat la 7 fara...traficul... m-am schimbat si am fost dusa pt inceput in sala de nasteri aici mi s-a luat sange, tensiune si facut fisa eram 3 fete pt cezariana....una ff enervanta ca ea o sa moara..a repatat continuu eu ff relaxata..tensiunea 11/6....nici nu ma gandeam la ce va urma...ci cum am sa reusesc dupa sa ma organizez sa nu o neglijez si pe stefy
a intrat o asistenta...si a intrebat cine este pacienta dr. V sa mearga in asala de ATI... era in jur de 8.fara douazeci.... a venit anestezista...am stabilit anestezia rahi peridurala
apoi m-a luat asitenta si cu perfuzia -n mana am plecat in sala de operatii tensiunea 11/6...eu exagerat de calma....m-am urcT sincur pe masa..am sta cuminte desi venisera 2 asistente ca vulturii sa ma mobilizeze.... nu am simtit decat intepatura prima pt xilina apoi o amorteala totala de la brau in jos... m-am intins....am glumit cu doctora a trecut in fata mea si s-a apucat de treaba... eu intre timp aveam o problema , inca din sala de travalui mi se facuse o fame si vedeam toate bunatatile din lume si le savuram cu gandul , foamne mi se accentua...am inchis okii si imi repetam in gand...nu imi e foame..nu imie foamne...stomacul imi trimitea un miros de gol....eu in lumea mea nu am auzit fata cand a scos-o...numai ca ma trezesc cu un planset mic la urechea stanga....era mogndeatza mea ...am pupat-o de 3 ori..nu am vazut decat ca era burunetica...altceva nu imi amintesc...am inceput instantaneu sa plang...a iesit asistenta cu ea plangand.... de emotie stomacul meu a hotarat sa dea afara sucul gastric acumulat...am strigat vomit..mi s-a pus o tavita..am vomat...m-am linistit complet..apoi totul a decura asa repede...la 9.40 iesisen din operatie
fata s-a nascut la 8.55 nu la 9.25....eu intelesesem 9.25 probabil de emotie, caci a venit o asistenta si cand inca eu eram cu privirea la usa care se inchisese dupa fata mea, ea mi-a soptit la urechea dreapta ora si mi-a zis sa o tin mint toata viatza
fata a avut 2990gr 53cm nota10 nscuta la 39s
au urmat orele de la terapie intensiv la inceput dureroase...calmantele nu isi faceau efectul a urmat morfina...totul a fost ok...la 14 deja ma dezmortisem totl
cat am sat la sala Ati a fost bine...la salon m-am tresat rau...erau paturile ff ina;te si aproape sa cad in depresie ca asa greu ma dadeam jos din pat....uff...
acum sunt bine....operatia nu ma mai jeneaza decat cand ma aplec brusc...
insa toata bucuria mea este umbrita de o problema la examinarea neonatoloagei cand am plecat joi , mi-a zis ca fata are talusvalgus bilateral.....si pe langa asta sa ii pun si 2 pmprsi si sa-i fac si o eco de sold ca ei i se pare ca ff a stat ff incomod cu piciorusele in burtica si pana ajung la ortoped sa nu apara si alta problema sa o tin asa
off sunt asa de suparata acum am reusit sa intru pe net si sa citesc cam ce implica asta si m-am intristat poate tosuti doamne doamne ne iubeste si nu este decat o alama falsa
pupicei
poze nu promit curand...sa ma linistesc si eu ....sa reusesc sa imi fac mai mult timp pt mine
va pup..fug sa pegates putin laptic |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bibi, ma bucur ca sunteti acasica la voi si ca micutza papa bine si creste! Am citit povestea nasterii si imi revenisera momentele cand am nascut si eu. Ai trecut cu bine peste tot, cu mult optimism si curaj! ... Imi pare totusi rau ca aveti si problemute. Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca nu am cunostintele necesare, dar va doresc multa sanatate, recuperare rapida si numai si numai bine si frumos in viata voastra! O sa fie bine, sunt convinsa! Pupa gaza mica si din partea noastra! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| felicitari,mami!sa fiti sanatoase,sa aveti laptic si sa creasca printesa mare si frumoasa! |
|
|