Bine ai venit, puiutza scumpa! - mami Bibishka
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, February 23, 2011 10:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

coeur 7 martie se apropie cu pasi repezi, draga Bibi! coeur

majoreta majoreta majoreta Nastere usoara, usoara, burtico! majoreta majoreta majoreta

computerlove Toate cele bune de la noi, multa sanatate si refacere cat mai rapida! pupici pupici pupici

img
oanamaria
Scris: Thursday, February 24, 2011 8:56 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Nastere usoara si bebe sanatos!computerlove
Mela
Scris: Thursday, February 24, 2011 9:26 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Nastere usoara,Bibi,si recuperare rapida majoreta wav bebelina sa vina frumoasa,falcoasa si sanatoasa coeur abia astept sa o vad hearts
roxy_oxxy
Scris: Thursday, February 24, 2011 1:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
majoreta majoreta majoreta NASTERE USOARA majoreta majoreta majoreta

Mult mult laptic si beblina papcioasacomputerlove computerlove
bibishka
Scris: Thursday, February 24, 2011 6:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2010
ai mai fetelor ca ma faceti sa si plang
pai ce eu meritam asa un topic special , cand nici nu am scris constant aici....
va multumesc !!!!!
va multumesc mult de tot!!!!!
sper ca bubu sa stea pana pe 7 .....sa o aduc pe 10 acasa ca zic astia la meteo ca abia atunci e prima zi de primavarapupici pupici computerlove iloveyou
misha
Scris: Thursday, February 24, 2011 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Nastere cat mai usoara, draga noastra! Suntem alaturi de tine si de-abia asteptam sa te vedem cu bubu in brate!pupici majoreta
cry2000
Scris: Thursday, February 24, 2011 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Nastere usoara si la termen si bubu sanatos si papacios pupici majoreta majoreta majoreta
bibishka
Scris: Friday, February 25, 2011 5:19 PM
Nivel

majoreta pupici
bubu e o bubulina....asa a aratat ecograful...desi eu acum cateva nopti am visat ca nascusem si luasem bebele din spital cu caruciorul...mergeam pe strada erau gropi...il certam pe sot ca nu a venit cu masina si din landou surpriza se ridica beele care nu mai era fata ci baiat...imbracat in bleo care incepe sa si vorbeasca...
cand i-am zis la sot asa i-au sclipit okii
si eu...mai dar avem numai haine de fata...si ce daca. ma duc si cumpar dublu de cat ai luat tu haine de fata....ce hoti sunt si barbatii stia
cand il intreb pe al meu, mereu zice ca fata isi doreste...dar uite cum l-am prins cu gandurile ascunse
irina21
Scris: Friday, February 25, 2011 5:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Si eu iti urez nastere cat mai usoara si la fel sa fie si recuperareafloare2 Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra!
Mela
Scris: Friday, February 25, 2011 6:22 PM
Nivel

Bibi,eu sunt sigura ca Paul o sa fie topit dupa Ana voastra mica hearts (numele asta a ramas,da? angel )
bibishka
Scris: Friday, February 25, 2011 8:17 PM
Nivel

uh, greu cu numele parca l-as schimba dar nu gasesc nimic portivit....si zilele trec

ei sunt sigura ca paul si aricioasa mea or sa fie tare fericiti la vederea bebitei

multumesc fetelor
sa va auda Doamne Doamne...imi e frica doar de operatie ...de fapt dupa sa nu ma simt rau,,,sa nu ma doara capul....nu durerea de la taietura....ca asta stiu cum e si sigur ma montez si trec usor peste....anetelile sa nu ma bantuie ca eu sunt baza in casa....
mama nu poate sa vina nici macar 2-3 zile ....sora la munca si soacra ca ea vine numai daca se duce sotul sa o aduca si sa o duca acasa...pisici....la cumnata si la 3 noaptea se duceau amandoi cu masina lor...asa ca am hotarat cu sotul daca vin singuri sunt bine veniti...noi nu ne ducem dupa ei....

atat ca sunt suparata ca e stefy racita si tuseste rau....la scoala e si epidemine de raceala si de varicela....off....acum am tot tinut-o acasa vreo 3 zile dar de luni trebuie sa o duc si eu mai am inca o saptamna pana nasc
pupici pupici pupici

Mela
Scris: Monday, February 28, 2011 9:28 AM
Nivel

Bibi,cum te mai simti,cum e bebeta,mai sta cumintica si asteapta data de 7 martie? angel dar Stefy,i-a trecut raceala?
ingerash
Scris: Monday, February 28, 2011 10:53 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Nastere usoara, la termen si bebe sanatos si papacioscomputerlove majoreta majoreta majoreta majoreta pupici
Multa sanatate,Stefy!hearts
isabella
Scris: Tuesday, March 1, 2011 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2010
Nastere usoara , copilas sanatos si recuperare usoara ! Abia asteptam sa ne povestesti . Doamne ajuta ! computerlove
sweet angel
Scris: Tuesday, March 1, 2011 11:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
nastere usoara bibi !!!!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.