Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
7 martie se apropie cu pasi repezi, draga Bibi! 
Nastere usoara, usoara, burtico! 
Toate cele bune de la noi, multa sanatate si refacere cat mai rapida! 
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nastere usoara si bebe sanatos! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Nastere usoara,Bibi,si recuperare rapida bebelina sa vina frumoasa,falcoasa si sanatoasa abia astept sa o vad |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
|
Mult mult laptic si beblina papcioasa |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| ai mai fetelor ca ma faceti sa si plang pai ce eu meritam asa un topic special , cand nici nu am scris constant aici.... va multumesc !!!!! va multumesc mult de tot!!!!! sper ca bubu sa stea pana pe 7 .....sa o aduc pe 10 acasa ca zic astia la meteo ca abia atunci e prima zi de primavara |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Nastere cat mai usoara, draga noastra! Suntem alaturi de tine si de-abia asteptam sa te vedem cu bubu in brate! |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Nastere usoara si la termen si bubu sanatos si papacios |
|
| bubu e o bubulina....asa a aratat ecograful...desi eu acum cateva nopti am visat ca nascusem si luasem bebele din spital cu caruciorul...mergeam pe strada erau gropi...il certam pe sot ca nu a venit cu masina si din landou surpriza se ridica beele care nu mai era fata ci baiat...imbracat in bleo care incepe sa si vorbeasca... cand i-am zis la sot asa i-au sclipit okii si eu...mai dar avem numai haine de fata...si ce daca. ma duc si cumpar dublu de cat ai luat tu haine de fata....ce hoti sunt si barbatii stia cand il intreb pe al meu, mereu zice ca fata isi doreste...dar uite cum l-am prins cu gandurile ascunse |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Si eu iti urez nastere cat mai usoara si la fel sa fie si recuperarea Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra! |
|
| Bibi,eu sunt sigura ca Paul o sa fie topit dupa Ana voastra mica (numele asta a ramas,da? ) |
|
| uh, greu cu numele parca l-as schimba dar nu gasesc nimic portivit....si zilele trec
ei sunt sigura ca paul si aricioasa mea or sa fie tare fericiti la vederea bebitei
multumesc fetelor sa va auda Doamne Doamne...imi e frica doar de operatie ...de fapt dupa sa nu ma simt rau,,,sa nu ma doara capul....nu durerea de la taietura....ca asta stiu cum e si sigur ma montez si trec usor peste....anetelile sa nu ma bantuie ca eu sunt baza in casa.... mama nu poate sa vina nici macar 2-3 zile ....sora la munca si soacra ca ea vine numai daca se duce sotul sa o aduca si sa o duca acasa...pisici....la cumnata si la 3 noaptea se duceau amandoi cu masina lor...asa ca am hotarat cu sotul daca vin singuri sunt bine veniti...noi nu ne ducem dupa ei....
atat ca sunt suparata ca e stefy racita si tuseste rau....la scoala e si epidemine de raceala si de varicela....off....acum am tot tinut-o acasa vreo 3 zile dar de luni trebuie sa o duc si eu mai am inca o saptamna pana nasc
|
|
| Bibi,cum te mai simti,cum e bebeta,mai sta cumintica si asteapta data de 7 martie? dar Stefy,i-a trecut raceala? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nastere usoara, la termen si bebe sanatos si papacios Multa sanatate,Stefy! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Nastere usoara , copilas sanatos si recuperare usoara ! Abia asteptam sa ne povestesti . Doamne ajuta ! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| nastere usoara bibi !!!!!!! |
|
|