Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ce poze frumoase!!!! Intr-adevar, sunt momente unice, frumoase, pe care nu le vom uita niciodata!!!!
Acomodare usoara, Petronella!!!! Galuscuta ta e minunata!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Ingerash, Georgy, Elena dragelor! Eu încet,încet încep sa ma acomodez cu bebelusa acasa. Deja s-au schimbat multe in via?a mea intr-o saptamâna de îmi zice mama ca nu ma mai recunoa?te am noroc cu ea prin preajma, e un ajutor enorm. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Sa aveti in primul rand sanatate, cu restul sunt convinsa ca veti descurca. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Petronela da conteaza mult ajutorul pe care il ai din partea mamei !Zile frumoase va doresc ! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Petronela,eu acum vad poze cu tine si pisicuta.Sunteti frumusele amandoua dar bebelusa te intrece.E un ingeras scump!Sa va traiasca,sa fie papacioasa si sanatoasa iar tie mami recuperare rapida si putere sa o poti creste mare.Sa stii ca esti o norocoasa! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Sa iti traiasca, Petronela! Ce emotionant! SI ce frumos ca ai nascut acolo! Ti-a pus-o pe piept, a supt repede dupa nastere... Asa cum visam si eu. Din pacatr la mine a ramas doar vis! Emani atata fericire cu ea pe piept si la san! Sa iti aduca toata viata fericirea asta in inima si in priviri! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Felicitari Petro! Ce minune mica ai tu acolo la piept!
Ce momente unice, frumoase de pus in rama sufletului pe viatza!
Sa ai o papusica frumoasa si sanatoasa si sa va bucurati de ea o viata intreaga!
|
|
| :Va Multumesc cu drag din suflet pentru felicitari! Ma face?i sa plâng la ce vorbe frumoase mi-ar scris! |
|
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Petronela felicitari pentru buburuza mica e o dulceata de fetita! Mult laptic, refacere rapida si multa sanatate! |
|
| irina21 wrote:Petronela felicitari pentru buburuza mica e o dulceata de fetita! Mult laptic, refacere rapida si multa sanatate! Irina |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Alte poze? |
|
| Desigur, de îndata ce am pu?in timp le descarc si le postez! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Abia astept !Sunt pe pozitie sa va admir! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Petronella, cu mare intarziere, felicitari din toata inima! Pozele sunt superbe si numai cine a trecut prin asta poate intelege cata bucurie exprima! Sa fiti fericiti si sa va aduca numai bucurii minunea mica! Va imbratisez cu drag! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| cu intarziere te felicit si eu pt bebe mic , scump si dragalas, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
abia astept sa vad si eu poze noi cu buburuza mica. multa sanatate va doresc |
|
|