|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari mamico,ai scapat acum mult laptic si un bebe cuminte si papacios! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari~! |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Felicitari pt bebelusa grasunica.Sa fie santoasa si papacioasa iar tie recuperare rapida !Te asteptam cu poze |

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Felicitari, mamico! Bine-ai venit pe lume, printesa! Domnul sa va binecuvanteze cu sanatate si o viata frumoasa. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari si crestere usoara!! |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Felicitari si bun venit bebelinei! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mami,tati,sa va traiasca micuta,sa fie sanatoasa,sa creasca mare,frumoasa,isteata si norocoasa |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Felicitari ptr beblina, Petronella, sa va traiasca si sa fie sanatoasa, iar tie, refacere rapida!!!
Asteptam cu nerabdare poze cu minunea dolofana!!!! |

| Ce bucurie !Abia astept sa va vad frumoaselor ! Refacerer rapida si o bebelusa cumintica si mancacioasa! Ce fericire sa-ti tii minunea in brate ! |

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| FELICITAAAAARI!!!! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Felicitari ,abia astept sa va vad |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari mamico. |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Felicitari sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!Refacre rapida si mult laptic! |
|

| Cum e acasa mamico? Asteptam poze cu printesa ta si cu tine ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Va multumesc tuturor pentru toata galeria facuta si pentru felicitari! Vreau sa va povestesc un pic despre cum a decurs nasterea... Vineri in 20 Aprilie am plecat spre spital cu speranta ca voi naste deoarece am avut acea scurgere rozalie si am crezut ca s-au rupt membranele, dar m-au trimis acasa deoarece acea scurgere provenea de la dopul gelatinos si nu avea nici o legatura cu apa. noaptea pe la 10 au început contractiile... Cam din ora in ora... Atunci am ?tiut ca a doua zi urmeaza sa nasc in fine... A doua zi contractiile au devenit mai intense si mai regulate .... Pe la ora 9 contractiile erau la 5/6 minute atunci am sunat la spital sa ii anun? ca voi ajunge. Mi-am luat geanta, fisa medicala am pupat-o pe mama si am plecat cu so?ul spre spital. Când am ajuns,m-au controlat si spre surprinderea moasei deja eram dilatata 8 cm. Am intrat in cada cu apa si am stat in jur de o ora cu contractiile o data la 3 minute, dupa ce am ie?it eram deja dilatata 10 , cel mai greu mi-a fost la împins , deoarece bebelusa înca nu coborase ... In fine... Mi-au dat gaz iraliant , si cu acest gaz am reu?it sa duc nasterea pana la sfâr?it la 23:55 am nascut o frumoasa bebelusa de 3470 g si 59 cm cu scorul 10. Dragelor, crede?i-ma când mi-au pus bebelusa la piept am sim?it o senzatie care nu o pot descrie in cuvinte... Ceva unic in via?a, o senzatie de împlinire , e greu de descris in cuvinte Acum ma simt relativ bine, perioada de acomodare e pu?in grea si obositoare, dar se merita din plin. Poze cu noi voi pune astazi mai târziu, deoarece înca nu am reu?it sa le descarc pe comp. Va Multumesc din suflet pentru toata sus?inerea si galeria facuta , sunte?i minunate toate va pup! |
|
|