Bine ai venit, puiutz! - mami Roxanine
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lala_aurelia
Scris: Tuesday, November 18, 2014 4:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
flowers flowers flowers floare3 floare3 Felicitari mamico!!!!floare3 floare3 flowers flowers flowers

REcuperare rapida, laptic din plin si nopti linistite!! Ai un baietel superb!!!computerlove computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, November 18, 2014 8:35 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

yes dance Clap Felicitaaaaaaari, mamiii!!! Clap dance yes

coeur coeur coeur Bine ai venit, bebe pufos!!! coeur coeur coeur

img

E frumos foc mititelul! coeur Mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut pozicile! Cray Parca abia astept si eu acum! innori Sa fiti sanatosi tun, sa te recuperezi cat mai repede, sa ai laptic mult si bun, iar bebe sa creasca mare si voinic! coeur Felicitari si lui tati al vostru! dance
Roxanine
Scris: Wednesday, November 19, 2014 2:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
In sfarsit va scriu.

Am nascut foarte foarte repede. Nu stiu daca neaparat usor.. Am ajuns la 7:30 - 8:00 la spital, internare, clisma, alea alea. Cand m-a controlat medicul, eram dilatata de 4 cm, deci azi noapte mi s-au fisurat membranele, iar a hotarat sa le rupa de tot. Dupa ce mi-a rupt membrana, am facut epidurala, durere suportabila, am asociat-o ca si o durere de injectie simpla. Dupa epidurala, monitorizari, oxitocina. De la ora 10 la 11 eram dilatate de 9, am urcat pe masa/capra, si m-a verificat, am mai stat 10 min in fund pe capra, simteam mai bine sa imping, am impins bine chiar daca aveam anestezie. In urmatoarele 10 minute durerile au fost insuportabile, m-a taiat de mama focului, mai tare au durut taieturile decat tot procesul in sine. In cele 10 minute am crezut ca strang pe cineva de gat din jurul meu, de durere. Doctorul m-a apasat cateva minute pe burta, sa ma ajute la expulzie. A iesit ca din tronc, plangea, culoarea nu era vanat, era rozuliu, frumos. L-au aspirat repede, plangea in hohote, si mi l-au pus pe piept, s-a oprit instant din plans cand l-au pus pe mine, mi-au curs lacrimile cand l-am simtit asa cald. Dupa ce l-au luat a plans in continuare, exact ca in filme, parca a simtit ca sunt mamica lui. Cand l-au masurat, a mai sosit un bebelin din alta sala, era atat de mic pe langa al meu, mi-a crescut inima cand l-am vazut asa barosan! Nota 10.... Intre timp mi-au recoltat celulele stem si asteptam sa elimin placenta. Dupa ce am eliminat-o, mi-a facut chiuretajul apoi 50 min m-a cusut, si inauntru si inafara. A fost ok, se merita!
Deocamdata nu pot sa stau in picioare si nici in fund, abia am mers la toilet, cu sotul, sustinuta pe brate. Am dureri ca la ciclu, si bineinteles la pasarica inca e varza situatia, ma doare de mor, maine stau pe colac. Lapticul se formeaza, curge colostru, bebe il suge si pe ala. E un scump, abia ca plange, e tare cumintel deocamdata. Tati e foarte mandru de mine, spune ca am fost puternica. A ramas cu mine la spital, sa ma ingrijeasca. Fetelor, sentiment mai frumos pe lumea asta nu exista! Va jur!

Ingerul nostru are 3370, 55 cm si nota 10.
Recomand tuturor epidurala, nu cred ca as fi rezistat fara..
P.s burtile mici, ascund copii dolofani. Nimeni nu m-a crezut ca aveam 39 de saptamani!
Criss2014
Scris: Wednesday, November 19, 2014 5:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Roxanine, felicitari! Sa fiti sanatori. Recuperare rapida. Bebe e un scump si un frumos.
Eileen
Scris: Wednesday, November 19, 2014 8:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Bravoo Bravoo Bravoo computerlove computerlove computerlove coeur coeur hearts hearts hearts
Roxanine Clap Clap Clap Clap

Felicitaariiiiii !!!!! Sa fiti sanatosi toti trei , ai un grasun mic si dolofan, ca tot ti-ai facut tu atatea griji de greutate !!
Mult laptic si bebe fara colici coeur coeur
deyutzu
Scris: Wednesday, November 19, 2014 8:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/26/2013
Bravo Roxanine,felicitari!!!!Sa va traiasca puiul scump si dolofancoeur Bravoo Recuperare rapida si mult laptic!
Ai fost curajoasa mami!!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.