Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| dragii de ei, mici si scumpi, frumusei foc |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce minuni aveti,numai bune de pupacit! Am impresia ca micutul vrea atentie...va pup cu drag |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Roxi ai niste copii foarte frumosi. Sa va aduca numai bucurii. Pe burtica nu adoarme, daca ii pui un saculet cu samburi de cirese usor incalzite?
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| ROXI AI DOI COPII VB AIA SA ITI TRAIASCA , CA AI CU CE TE MANDRI,, Multa sanatate va doresc la toti si multa rabdare ,,incet incet o scoateti voi la capat ,multi pupici la Petru si la surioara lui draga. |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce copii frumosi , sa iti traiasca si sa fie sanatosi!!!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Felicitari!!!! Sa iti traiasca baiatul asta frumos si sa va bucurati de amandoi!!! Esti o mamica fericita, ai si fetita si baiat... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| trimit si eu pusici dulci pentru scumpii tai,Roxi |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi cum mai sunteti ? Cum te mai descurci cu alaptatul ?Ai fost multumita de cat a luat Petru in greutate ?Ati facut vaccinul de 2luni? Si poze de la Botez nu ne pui? Te vad activa prin zona ,dar nu ne-ai mai povestit nimic de voi . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor :05: Noi am dat mai rar pe aici pentru ca am avut programul cam dat peste cap. Am avut un musafir de peste ocean - unchiul lui Robert care nu mai venise de vreo 7 ani si am fost numai in plimbari si shopping - prilej cu care amprimit si eu cadou un laptop Petru tot nu doarme ziua - imi vine sa-mi smulg parul din cap. Dar eu perseverez. Dupa baie - doarme 4 ore dupa care suge putzin si se trezeste din 2 in 2 ore toata noaptea sa manance. Dimineata pe la 8 mai suge o data si il pun in leaganul electric unde mai doarme vreo 2-3 ore. Am incercat azi sa nu-l pun in leagan dar plange fara sa doarma. Si uite asa face toata zioa. Mananca si nu adoarme, iar daca adoarme la tzitzi , cand il pun jos se trezeste si plange. O sa incerc sa-i dau ceai intre mese sau sa-i cumpar alta suzeta cu alta forma. Acum am unele de la Avent dar m-am gandit ca poate alea de la Nuk imita mai bine forma mamelonului si o sa-i placa mai mult. Macar acum spre deosebire de luna trecuta, mai sta si treaz fara sa planga 20 minute. acum am inceput sa-l alaptez in pozitzia culcat dar tot se trezeste cand ii scot tzatza din gura si asa intram intr-un cerc vicios. Am avut si noi botezul pe 1 septembrie, a fost frumos, o sa pun si niste poze dupa ce le recuperez pe toate. In rest suntem bine am luat in prima luna 800 grame, iar in a doua 1 kg asa ca la 2 luni avea 5500g. Deja a trecut o ora de leganat si a si inceput sa se smiorcaie. va pup! |
|
| Mami greu duupa ce povestesti-offf!bine macar ca a luat bine in greutate si e sanatos si creste frumos . Noi acum la 3luni avem 5,500kg si ii multumesc lui Dumnezeu ca e cuminte ca un ingeras si de vreo 10 zile doarme toata noaptea .Ziua nici Iulia nu doarme mult in reprize de cate 1-2 ore apoi 2-3ore treaza si mananca cam din 2in 2ore cred ca sa recupoereze si masa de nopate pe care si-a scos-o . Sa folosesti cu placere laptopul si te astept cu poze de la Botez sa-l vedem pe micul crestin.
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| roxinthya , te cred ca este greu si edy tot de la 2 luni a inceput sa nu se mai trezeasca noaptea sa pape, si pana atunci imi amintesc cat mi-a fost de greu , parca nu eram odihnita niciodata. sper sa inceapa si puiul tau sa doarma noptile. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| multumesc de incurajari! azi noapte Petru mi-a facut o surpriza tare placuta - s-a culcat la 10 si un sfert si s-a mai trezit la 3 dimineata - deci a dormit aproape 5 ore! sper sa nu fie un caz izolat Oana ma bucut tare mult pentru progresele Iuliei si ca este asa de cumintica! Va pup! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Rox, ce ma bucur!!! Felicitari micutule!!! Oricum, chiar daca nu va fi o constanta - inca - eu cred ca incet incet isi va face un program mai bun si pentru si pentru el. Tin minte ca asa a inceput si Marwan....o zi, apoi iar cateva de nesomn, apoi iar somn...si incet incet a dormit toata noaptea. Eu va urez mult succes! |
|
| Asa Petru las-o si pe mami sa se odihneasca ! Incet-incet o sa-si maresca timpul de somn pe timpul noptii macar . |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Micutul increstinat, Petru, sa se bucure de aripa ocrotitoare a lui Doamne-Doamne, sa traiasca armonios si sa fie sanatos! |
|
|