Bine ai venit, Petru! - mami Roxinthya
Subiectul anterior · Subiectul urmator
verusca
Scris: Tuesday, August 28, 2012 12:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2010
dragii de ei, mici si scumpi, frumusei foc coeur coeur coeur coeur
ingerash
Scris: Tuesday, August 28, 2012 8:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
love love love computerlove computerlove Ce minuni aveti,numai bune de pupacit!
Am impresia ca micutul vrea atentie...va pup cu dragpupici pupici pupici iloveyou
Mami_de_gemeni
Scris: Tuesday, August 28, 2012 8:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Roxi ai niste copii foarte frumosi. Sa va aduca numai bucurii.love love love love pupici pupici computerlove computerlove computerlove
Pe burtica nu adoarme, daca ii pui un saculet cu samburi de cirese usor incalzite?
gabyta
Scris: Tuesday, August 28, 2012 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
ROXI AI DOI COPII VB AIA SA ITI TRAIASCA , CA AI CU CE TE MANDRI,,pupici pupici pupici
Multa sanatate va doresc la toti si multa rabdare ,,incet incet o scoateti voi la capat ,multi pupici la Petru si la surioara lui draga.pupici pupici computerlove
kmn
Scris: Tuesday, August 28, 2012 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
ce copii frumosicoeur , sa iti traiasca si sa fie sanatosi!!!!
sweet angel
Scris: Tuesday, August 28, 2012 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
Felicitari!!!! Sa iti traiasca baiatul asta frumos sipupici sa va bucurati de amandoi!!! Esti o mamica fericita, ai si fetita si baiat...
Mela
Scris: Friday, August 31, 2012 6:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
trimit si eu pusici dulci pentru scumpii tai,Roxi pupici pupici hearts
oanamaria
Scris: Sunday, September 16, 2012 7:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Roxi cum mai sunteti ?
Cum te mai descurci cu alaptatul ?Ai fost multumita de cat a luat Petru in greutate ?Ati facut vaccinul de 2luni?
Si poze de la Botez nu ne pui?angel
Te vad activa prin zona ,dar nu ne-ai mai povestit nimic de voi .
roxinthya
Scris: Monday, September 17, 2012 10:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor iloveyou iloveyou :05: computerlove computerlove
Noi am dat mai rar pe aici pentru ca am avut programul cam dat peste cap. Am avut un musafir de peste ocean - unchiul lui Robert care nu mai venise de vreo 7 ani si am fost numai in plimbari si shopping - prilej cu care amprimit si eu cadou un laptopras
Petru tot nu doarme ziua - imi vine sa-mi smulg parul din cap. Dar eu perseverez.
Dupa baie - doarme 4 ore dupa care suge putzin si se trezeste din 2 in 2 ore toata noaptea sa manance. Dimineata pe la 8 mai suge o data si il pun in leaganul electric unde mai doarme vreo 2-3 ore. Am incercat azi sa nu-l pun in leagan dar plange fara sa doarma. Si uite asa face toata zioa. Mananca si nu adoarme, iar daca adoarme la tzitzi , cand il pun jos se trezeste si plange. O sa incerc sa-i dau ceai intre mese sau sa-i cumpar alta suzeta cu alta forma. Acum am unele de la Avent dar m-am gandit ca poate alea de la Nuk imita mai bine forma mamelonului si o sa-i placa mai mult.
Macar acum spre deosebire de luna trecuta, mai sta si treaz fara sa planga 20 minute.
acum am inceput sa-l alaptez in pozitzia culcat dar tot se trezeste cand ii scot tzatza din gura si asa intram intr-un cerc vicios.
Am avut si noi botezul pe 1 septembrie, a fost frumos, o sa pun si niste poze dupa ce le recuperez pe toate.pupici
In rest suntem bine am luat in prima luna 800 grame, iar in a doua 1 kg asa ca la 2 luni avea 5500g.
Deja a trecut o ora de leganat si a si inceput sa se smiorcaie. va pup!pupici pupici pupici pupici
oanamaria
Scris: Monday, September 17, 2012 11:18 AM
Nivel

Mami greu duupa ce povestesti-offf!bine macar ca a luat bine in greutate si e sanatos si creste frumos .
Noi acum la 3luni avem 5,500kg si ii multumesc lui Dumnezeu ca e cuminte ca un ingeras si de vreo 10 zile doarme toata noaptea .Ziua nici Iulia nu doarme mult in reprize de cate 1-2 ore apoi 2-3ore treaza si mananca cam din 2in 2ore cred ca sa recupoereze si masa de nopate pe care si-a scos-o .
Sa folosesti cu placere laptopul si te astept cu poze de la Botez sa-l vedem pe micul crestin.
sweet angel
Scris: Tuesday, September 18, 2012 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
roxinthya , te cred ca este greu si edy tot de la 2 luni a inceput sa nu se mai trezeasca noaptea sa pape, si pana atunci imi amintesc cat mi-a fost de greu , parca nu eram odihnita niciodata. sper sa inceapa si puiul tau sa doarma noptile.
roxinthya
Scris: Tuesday, September 18, 2012 9:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
multumesc de incurajari!computerlove
azi noapte Petru mi-a facut o surpriza tare placuta - s-a culcat la 10 si un sfert si s-a mai trezit la 3 dimineata - deci a dormit aproape 5 ore!yes yes yes yes
sper sa nu fie un caz izolatbounce
Oana ma bucut tare mult pentru progresele Iuliei si ca este asa de cumintica!
Va pup!
denisa_rachid
Scris: Tuesday, September 18, 2012 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Rox, ce ma bucur!!! Felicitari micutule!!!yes Oricum, chiar daca nu va fi o constanta - inca - eu cred ca incet incet isi va face un program mai bun si pentru si pentru el. Tin minte ca asa a inceput si Marwan....o zi, apoi iar cateva de nesomn, apoi iar somn...si incet incet a dormit toata noaptea. Eu va urez mult succes!pupici
oanamaria
Scris: Tuesday, September 18, 2012 12:56 PM
Nivel

Asa Petru las-o si pe mami sa se odihneasca !
Incet-incet o sa-si maresca timpul de somn pe timpul noptii macar .
monica irimia
Scris: Tuesday, September 18, 2012 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
flower Micutul increstinat, Petru, sa se bucure de aripa ocrotitoare a lui Doamne-Doamne, sa traiasca armonios si sa fie sanatos! hearts pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.