Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| roxinthya wrote:In rest sunt foarte sensibila la orice, imi vine sa plang la un ton mai ridicat - sper sa treaca repede si asta cu depresia. Roxy suntem aici sa te sustinem. Iti dorim din tot sufletul sa gasesti modalitatea prielnica atat pentru tine cat si pentru Petru. Fruntea sus, caci vei reusi sa treci peste aceasta perioada. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| roxy.... |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| roxy...voi cum sunteti? ce zice surioara despre bebe mic? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi cum mai esti ? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Cine ridica tonul ?Sa-l trimiti la mine ,ca-l mananc cu fulgi cu tot. Am glumit |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| roxy cum esti? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Roxy sper ca esti bine..... |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| fetelor noi suntem bine, am fost o tura pe la Ploiesti si de-aia nu m-ati mai vazut pe aici. in rest vineri am fost putin suparata ca socrela era si ea bosumflata ca i se pare ca nu le dau voie sa vada copilul si ca asa ii indepartez de ea pe ambii nepoti. \Si va dati seama la starea mea ce am mai bocit tot drumul pana la Ploiesti dar mi-a trecut si m-am linistit ca ii transmisesem si lui Petru starea si era tare marait. Adineauri i-am dat suzeta ca voia numai la tztza dar nu manca , doar tragea de ea asa ca sa se alinte si vad ca a adormit imediat! La inceput n-a vrut-o dar pana la urma a acceptat-o... Lapte vad ca am , ba mai si curge din san. Petru incepe si el sa-si faca cat de cat un program - suge cam 45 minute - o ora si pe urma doarme o ora - doua (mai nou) Observ ca si noaptea isi lungeste intervalul cat doarme pana la prima trezire - ieri de exemplu 3 ore jumatate insa pe urma ii e lene sa suga si il iau cu mine in pat si asa dormim pana dimineata! va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Vezi tu ce faci cu luatul in pat... Va pup |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ma bucur sa aud vesti bune ... creste baiatu lu' mama ! In ceea ce o priveste pe soacra, imi pare rau ca te-ai consumat si a suferit si bebe mic. . Sa aveti grija de voi si sa ai mult laptic pentru pui mic . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| off soacrele astea,parca nu au crescut si ele copii .Nu mai pune la suflet totul ,ca doare.Fi mai nepasatoare si o sa vezi ce bine este.Ma bucur ca sunteti bine.Va pup pe toti.Nu ne-ai zis cum se comporta Mariuca ta.Cred ca ai mare ajutor si nu mai poate de dragul lui Petru |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Felicitari Roxy. Petru este minunat. Sa creasca mare si sa fie sanatos si sa va aduca copii numai bucurii. Si cu privire la soacra incearca sa o faci sa inteleaga ca suntem mai grijulii cu copii, doar pentru ca ne este frica sa nu pateasca ceva. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi te pup ! Iulia nu vrea suzetica decat cateva minute si se enerveaza ca nu curge nimic din ea . Si eu dorm cu bebelusa in pat sa o pot supraveghea ca uneori mai regurgiteaza sau ii mai iese laptic pe nasuc si mai nou o pun sa doarma pe burtica si la cateva ore o intorc cu fata in sus cand se foieste semn ca nu-i mai place pozitia .Noaptea ne trezim cam la 5ore prima data sa papam ,apoi la 3ore . In curand o sa-si faca si Petru un program . |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Multumesc dragelor! Sper sa ai dreptate Oana ca tocmai cand credeam ca-si intra intr-un ritm parca e tot mai haotic iar eu parca ma duc cu capul ca zici ca sunt prizoniera in camera noastra Am uitat sa va spun de reactia Mariei ca este foarte incantata si vrea sa ma ajute la fiecare baitza. Acum e la tzara cu socrii si mai am si eu un moment de respiro pana duminica! Va mai atasez niste poze!
|
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Off Doamne ce baietel scump suntem noi Roxi ai doi copii superbi sa creasca mari si sa iti aduca numai bucurii |
|
|