Bine ai venit, Petru! - mami Roxinthya
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ania
Scris: Saturday, July 7, 2012 8:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
felicitari roxy pt bbcoeur
clalina
Scris: Saturday, July 7, 2012 9:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Roxy e atat de frumos, seamana parca un pic cu Maria, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!pupici computerlove
bulibuli
Scris: Saturday, July 7, 2012 10:33 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Hop si eu cu intarziere!! Daca n-a schimbat nimeni titlul topicului.. chiar ma gandeam.. n-a nascut nici accum Rox??

Felicitari, sa creasca mare si sa fie sanatos, e frumusel foc!! O dulceata de pitic!
denisa_rachid
Scris: Sunday, July 8, 2012 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
roxinthya wrote:
Fetelor am ajuns in sfarsit acasa! yes yes yes yes
Mi-au dat lacrimile de emotie citind acum toate incurajarile voastre si toate gandurile bune!computerlove computerlove computerlove
Oana iti multumesc in mod special ca ai transmis fetelor noutatile despre noi, dar si pretioasele sfaturi despre spital ca mi-au prins tare bine!iloveyou iloveyou iloveyou
Noi suntem bine, operatia a fost usoara insa recuperarea ma omoara pe mine dar trece si asta.
Ne-a tinut mai mult in spital caci la Petru au gasit infectie in urma celei pe care am avut-o eu in sarcina insa antibioticul luat m-a vindecat doar pe mine. Azi dimineata i-au repetat analizele si au iesit bune fapt pentru care suntem acum acasa.angel
Asa cum v-a treansmis si Oana, Petru s-a nascut cu 3700 si 53 cm, fapt care a dus inevitabil la schimbarea garderobei initiale pe care o pregatisemras
Este un dulce si un frumos. Mananca si doarme in continuu. Imi vine sa-l mananc nu alta! Maine are loc si intalnirea de gradul 3 cu sora-sa . De-abia astept sa vad reactia Mariei!topai topai
O sa va pun cateva poze si cand o sa mai am timp o sa va mai detaliez, dar o sa si incep sa bat topicurile despre bebelusi!ras

Rox, felicitari si recuperarea usoara!computerlove Petru e un scump si jumatatehearts si am ras la faza cu reinnoitul garderobeiras Revenire usoara!pupici
giulia_mamik
Scris: Sunday, July 8, 2012 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mai Roxy mai,dar ce frumusete de ingeras ascundeai tu in burtica.E o bomboana de baiat si ce bine iti seamana(in viziunea mea,bineinteles).Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii iar tie mami recuperare rapida!pupici computerlove iloveyou
S.ELENA
Scris: Sunday, July 8, 2012 12:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Sa va traiasca, Roxi!!! E un scump si am impresia ca seamana binisor cu Maria!!!!pupici
Nanny
Scris: Sunday, July 8, 2012 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Roxyyyy felicitari pt amandoi! Ai un baietel minunat si frumusel! Doamne ajuta sa creasca mare si frumos..dai si destept! Si am o surpriza pt tine: eu fac pe ursitoarea la botez ( cand e cazul) si iti zic asa:
Iti ursesc la tinerete , respect pt batranete,
Iar la batranete tot atat tinerete!
Iar cand va veni vremea sa te-asezi la casa ta,
Fete la usa gramada sa stea!
Sa cresti mare si frumos , norocos si baftos!
Sa ai vila cea mai mare cu piscina cu parcare!

newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap
Petronella
Scris: Monday, July 9, 2012 11:20 PM
Nivel

Inregistrat: 12/14/2010
Roxi , dar ce grasunel ai tu acolo mai mami love Sa va traiasca si sa creasca mare si voinic! Recuperare usoara iti doresc si cand mai ai timp, mai pune cateva poze coeur
oanamaria
Scris: Tuesday, July 10, 2012 10:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Roxi cum sunteti ?
Papa bine Patru?Tu cum te mai simti?computerlove
Adina
Scris: Tuesday, July 10, 2012 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2012
Felicitari pentru voinicel! Chiar daca sunt cu intarziere! Sa creasca mare mare mare si frumos si sa va bucurati de el
roxinthya
Scris: Thursday, July 12, 2012 10:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor va multumesc pentru urari!iloveyou iloveyou iloveyou
Petru papa bine insa e destul de complicat fata de biberon.
Suge 5-10 minute - adoarme, il ridic sa scoata aerul si atunci se trezeste, iar il pun la san 10 minute , trage puternic de cateva ori pe urma mai rar, iar adoarme, iar il ridic sa scoata aerul, iar se trezeste si uite asa vreo ora.
Dupa care doarme vreo 2 ore.
Sper sa se mai imbunatateasca ceva cu timpul acest program ca altfel o sa innebunesc in curandalcool alcool
Oricum mi-am propus sa nu ma las cu alaptatul dar eu stiu?
In rest sunt foarte sensibila la orice, imi vine sa plang la un ton mai ridicat - sper sa treaca repede si asta cu depresia.
Va pup pe toate!pupici pupici pupici pupici
ligia27
Scris: Thursday, July 12, 2012 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
roxy ne pare rau sa auzim noi se depresia ta dar stim un singur lucru ca roxy a noastra e puternica si cat de curand va depasi aceste probleme. cat despre program......se rezolva si el cu timpul.
computerlove sanatate pupici pupici tie si la bb
oanamaria
Scris: Thursday, July 12, 2012 10:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Roxi suntem aici sa te sustinem !O s atreaca si faz acu plansul-vad ca eu de vreo 2zile nu am mai plans ,sunt putin mai relaxata de cand nu mai trebuie s-o pun pe bebelusa la san din ora in ora ,am avut timp sa ma odihnesc si faptul ca am si alternativa (laptele praf) mi-a dat un confort psihic.
Si eu cu Bobita de mazare am probleme la supt dupa cum ai citit -molfaie -nu trage cum trebuie si o tin atarnata de tzatze cate o ora sa se simta si ea bine si sa-si mai ia niste anticorpi .
Sa nu te lasi cu alaptatul si poate Petru ca e baietel va suge mai cu putere sa se sature .
Ce a zis Maria cand l-a vazut pe Petru?
Mela
Scris: Thursday, July 12, 2012 1:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Roxi,uite si de la mine o imbratisare pentru sustinere morala computerlove Petru e mititel si oboseste repede,dragul de el coeur Dar,cu timpul i se va regla programul de mese si de somnic,rabdare sa ai.
Eu tot insist cu asta mai la toate mamicile,chiar daca bebe e mic,nou-nascut,iesi cu el pe-afara,la plimbare sau la prieteni,parerea mea e ca statul in casa te oboseste si te demoralizeaza mai mult.
Pusi pupici si numai bine angel
ildi
Scris: Thursday, July 12, 2012 1:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
roxy,numai bine iti doresc! va trece si perioada asta!hearts hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.