Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| felicitari roxy pt bb |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Roxy e atat de frumos, seamana parca un pic cu Maria, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Hop si eu cu intarziere!! Daca n-a schimbat nimeni titlul topicului.. chiar ma gandeam.. n-a nascut nici accum Rox??
Felicitari, sa creasca mare si sa fie sanatos, e frumusel foc!! O dulceata de pitic! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
|
Rox, felicitari si recuperarea usoara! Petru e un scump si jumatate si am ras la faza cu reinnoitul garderobei Revenire usoara! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mai Roxy mai,dar ce frumusete de ingeras ascundeai tu in burtica.E o bomboana de baiat si ce bine iti seamana(in viziunea mea,bineinteles).Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii iar tie mami recuperare rapida! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Sa va traiasca, Roxi!!! E un scump si am impresia ca seamana binisor cu Maria!!!! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Roxyyyy felicitari pt amandoi! Ai un baietel minunat si frumusel! Doamne ajuta sa creasca mare si frumos..dai si destept! Si am o surpriza pt tine: eu fac pe ursitoarea la botez ( cand e cazul) si iti zic asa: Iti ursesc la tinerete , respect pt batranete, Iar la batranete tot atat tinerete! Iar cand va veni vremea sa te-asezi la casa ta, Fete la usa gramada sa stea! Sa cresti mare si frumos , norocos si baftos! Sa ai vila cea mai mare cu piscina cu parcare! |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Roxi , dar ce grasunel ai tu acolo mai mami Sa va traiasca si sa creasca mare si voinic! Recuperare usoara iti doresc si cand mai ai timp, mai pune cateva poze |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi cum sunteti ? Papa bine Patru?Tu cum te mai simti? |
|
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Felicitari pentru voinicel! Chiar daca sunt cu intarziere! Sa creasca mare mare mare si frumos si sa va bucurati de el |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor va multumesc pentru urari! Petru papa bine insa e destul de complicat fata de biberon. Suge 5-10 minute - adoarme, il ridic sa scoata aerul si atunci se trezeste, iar il pun la san 10 minute , trage puternic de cateva ori pe urma mai rar, iar adoarme, iar il ridic sa scoata aerul, iar se trezeste si uite asa vreo ora. Dupa care doarme vreo 2 ore. Sper sa se mai imbunatateasca ceva cu timpul acest program ca altfel o sa innebunesc in curand Oricum mi-am propus sa nu ma las cu alaptatul dar eu stiu? In rest sunt foarte sensibila la orice, imi vine sa plang la un ton mai ridicat - sper sa treaca repede si asta cu depresia. Va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| roxy ne pare rau sa auzim noi se depresia ta dar stim un singur lucru ca roxy a noastra e puternica si cat de curand va depasi aceste probleme. cat despre program......se rezolva si el cu timpul. sanatate tie si la bb |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi suntem aici sa te sustinem !O s atreaca si faz acu plansul-vad ca eu de vreo 2zile nu am mai plans ,sunt putin mai relaxata de cand nu mai trebuie s-o pun pe bebelusa la san din ora in ora ,am avut timp sa ma odihnesc si faptul ca am si alternativa (laptele praf) mi-a dat un confort psihic. Si eu cu Bobita de mazare am probleme la supt dupa cum ai citit -molfaie -nu trage cum trebuie si o tin atarnata de tzatze cate o ora sa se simta si ea bine si sa-si mai ia niste anticorpi . Sa nu te lasi cu alaptatul si poate Petru ca e baietel va suge mai cu putere sa se sature . Ce a zis Maria cand l-a vazut pe Petru? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Roxi,uite si de la mine o imbratisare pentru sustinere morala Petru e mititel si oboseste repede,dragul de el Dar,cu timpul i se va regla programul de mese si de somnic,rabdare sa ai. Eu tot insist cu asta mai la toate mamicile,chiar daca bebe e mic,nou-nascut,iesi cu el pe-afara,la plimbare sau la prieteni,parerea mea e ca statul in casa te oboseste si te demoralizeaza mai mult. Pusi si numai bine |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| roxy,numai bine iti doresc! va trece si perioada asta! |
|
|