Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bine ai venit Petru |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bine-ai venit pe lume, Petru! Sa fii sanatos si voios! Felicitari, Roxy, recuperare imediata si acomodare rapida! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi sper s ava dea drumul acasa maine ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| roxy felicitari pentru baietel!Sa va traiasca si sa fiti cu totii sanatosi mamico! Astept pozici! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Bine ai venit pui voinic! Sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii! Roxi, refacere rapida , laptic si multa liniste! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| PETRU sa fii sanatos, intelept si curajos! Roxi recuperare rapida te asteptam sa ne povestesti amanunte! Multumim Oana maria pt stiri! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana, ce vesti mai ai de la Roxi. Cum s-a acomodat cu micul printisor? Cu siguranta este foarte rasfatat de toate rudele. |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| roxy asteptam vesti de la tine PETRU SA FII SANATOS , CU PERSONALITATE PUTERNICA ,NOROCUL SA TE INSOTEASCA PRETUTINDENI, SI IUBIT DE TOATA LUMEA. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi e inca in spital ,dar sunt bine iar Petru e un mancacios !Va pupa pe toate ! |
|
| Ce mult ma bucur sa mai citim vesti depre amandoi. Roxi recuperare usoara si abia asteptam sa revin acasa impreuna cu printisorul. |
|
| Roxy, va asteptam sanatosi acasa! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor am ajuns in sfarsit acasa! Mi-au dat lacrimile de emotie citind acum toate incurajarile voastre si toate gandurile bune! Oana iti multumesc in mod special ca ai transmis fetelor noutatile despre noi, dar si pretioasele sfaturi despre spital ca mi-au prins tare bine! Noi suntem bine, operatia a fost usoara insa recuperarea ma omoara pe mine dar trece si asta. Ne-a tinut mai mult in spital caci la Petru au gasit infectie in urma celei pe care am avut-o eu in sarcina insa antibioticul luat m-a vindecat doar pe mine. Azi dimineata i-au repetat analizele si au iesit bune fapt pentru care suntem acum acasa. Asa cum v-a treansmis si Oana, Petru s-a nascut cu 3700 si 53 cm, fapt care a dus inevitabil la schimbarea garderobei initiale pe care o pregatisem Este un dulce si un frumos. Mananca si doarme in continuu. Imi vine sa-l mananc nu alta! Maine are loc si intalnirea de gradul 3 cu sora-sa . De-abia astept sa vad reactia Mariei! O sa va pun cateva poze si cand o sa mai am timp o sa va mai detaliez, dar o sa si incep sa bat topicurile despre bebelusi!
roxinthya attached the following image(s):
|
|
| roxy,bine te-ai intors! ma bucur ca sunteti bine iar petru e un dulce! oana are mari probleme cu alaptatul,are ragade,etc.va doresc multa sanatate! |
|
| E un scumpel, Roxy! Sa va traiasca! Bine-ati venit acasa, recuperare rapida si intalnire placuta cu surioara! |
|
|