Bine ai venit pe lume printesa mea!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Pisicutza30
Scris: Tuesday, July 31, 2018 11:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/17/2017
Foarte intens ce ai trait tu acolo. Felicitari pentru puterea cu care ai îndurat tot pentru prin?esa ta!!!! Merita întotdeauna orice sacrificiu pentru puiul nostru. Nasterea este primul.newclap Felicitari inca o data! Esti o mama foarte puternica!
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, August 1, 2018 5:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pisicutza30 wrote:
Foarte intens ce ai trait tu acolo. Felicitari pentru puterea cu care ai îndurat tot pentru prin?esa ta!!!! Merita întotdeauna orice sacrificiu pentru puiul nostru. Nasterea este primul.newclap Felicitari inca o data! Esti o mama foarte puternica!

Multumesc muuuuuult!!!!Cheek Kiss
shirel
Scris: Saturday, August 4, 2018 10:12 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Waaaw esti o mamica eroina!!Ciudat ca dupa ce ti-a cazut dopul au vrut sa te trimita acasa....aici nu i-au asa o sansa ramai in continuare la spital sub control.Nu exista fericire mai mare cand iti strangi bebelusa in bratze...uitam de tot ce a fost si cum a fost.Este o minune toata povestea voastra!Sa o cresteti sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viatza!!Felicitarii si lui tati ptr ca a fost si el in actiune!!computerlove
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, August 8, 2018 3:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
shirel wrote:
Waaaw esti o mamica eroina!!Ciudat ca dupa ce ti-a cazut dopul au vrut sa te trimita acasa....aici nu i-au asa o sansa ramai in continuare la spital sub control.Nu exista fericire mai mare cand iti strangi bebelusa in bratze...uitam de tot ce a fost si cum a fost.Este o minune toata povestea voastra!Sa o cresteti sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viatza!!Felicitarii si lui tati ptr ca a fost si el in actiune!!computerlove

Nu ma.simt chiar o mamica eroica,dar multummesc! Si multumesc lui dumnezeu ca ma facut sa uit toata durerea.
Din pacate, asa e politica lor, te interneaza doar la 4cm dilatatie,apa rupta sau alte complicatii.
Toate laudele omuletului meu. Nu stiu cum a rezistat el. Numai injurat nu a fost,dar a fost zgariat,muscat,lovit si cu haina rupta.pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.