Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Luam DEBRIDAT de cateva zile si este mai bine, nu mai plange rau si deci nici mami odata cu el. Sotul meu este speriat, nu mai vrea copii ca sunt tare chinuiti de mici cu dureri. Ne este asa drag de el ca ne vine sa-l mancam uneori.. Asteptam sa treaca timpul sa crestem maricei.
Voi cum sunteti ?
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Valerrie, felicitari pentru nasterea usoara si sa creasca mare si sanatos voinicul Matei ! Colicii sa dispara (vezi topicul cu remedii pt colici, poate gasesti vreo idee salvatoare) si sa va bucurati de toate zambetele si ghidusiile pe care le va face! O sa-i treaca lui tati spaima de colici...asa-i ca-i mai agitat ca tine ? Asa-s toti taticii, dar cu cat creste bebe, vor incepe sa fie mai relaxati si ei . Multa sanatate si vrem sa va vedem cum cresteti!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Multa sanatate bebelusului si tie . Ma bucur atat de mult cand aud vesti bune despre mamici si bebici... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| vallerie, poate o sa ti se para stupid, dar .... cand are crize de colici, da drumul la feon sa auda el zgomotul. eu am aflat de solutia asta cand al meu deja nu mai avea colici, dar stiu mamici care fac asta acum si e cu rezultat garantat al meu primele 2 luni a plans mai mult decat a dormit. iar pe la 3 luni s-a linistit de tot |
|

| Irinuca, merci de sfaturi. Bebele tau este tare maricel si frumos foc. Pai si noi am facut 2 luni si sper sa fie mai bine de acum. Ma ingrijoreaza uneori ca este agitat, acum a inceput si sa vada bine si scaneaza tot prin casa. Offf, si iarna asta grea, ca poate daca ieseam pe afara era altfel. Pe mine cred ca m-a tins putin si depresia , ca stau numai in casa cu el... Speram sa fie bine cu trecerea timpului. Multumim . Pupici. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Valerrie , mai putin si vine caldura , fii tare ! Important este ca bebitza este bine Cum sa intri in depresie cu asemenea ingeras langa tine ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Valerrie, totul va fi bine cat de curand...ai grija de voi si cand vine soarele iesi si afara. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| da e aiurea cu vremea asta ca nu poti plimba bebele pe afara... stiu cum e, si eu tot acasa stau. dar ai sa vezi ca e mai bine odata ce mai creste si el. gaseste-ti si tu cateva activitati independente de el (in casa evident ) eu de ex ma uit la seriale pe net si asa mai respiram unul de celalalt pupici! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| valerrie tu nu ti-ai deschis jurnal unde sa iti admiram puisorul?
|
|

| Noi am fost astazi la vaccin si ne-a si cantarit. Are 4 kg 700 dl Matei, i-a cam rupt deja mainile lui mami, dar este sanatos si doar asta conteaza. Cm nici nu am retinut cati are, ca eram emotionata cu vaccinul, dar nu a plans rau ca e baiat mare acum. Intr-adevar sweet nu am un jurnal, dar nici nu intru in fiecare zi, ca imi ocupa Matei tot timpul.
Va pupam.
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| valerrie atunci mai pune din cand in cand cate o poza cu el sa il vedem cum creste. pupici la un baietel mare deja |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Pupam baietel mare si curajos! |
|

| Fetelor, eu am impresia uneori ca lui MATEI ii este frica sa doarma noaptea. De vreo cateva zile adoarme pe la 2, 3 noaptea, nedormit de la 8 cand ii fac baita. Este rupt de somn dar parca vegheaza sa nu-l pun in patut. Nu stiu, voi ati intampinat asa ceva ? Aseara l-am lasat sa planga in patut pana a adormit. Nu stiu ce sa-i mai fac. Burtica nu-l mai doare. Ce sa fie asta oare? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Lasa-l sa planga se va obisnui. |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| valerrie l-ti obijnuit sa doarma cu voi?? aveti lumina de veghe?? Parerea mea sa nu-l lasi sa planga prea mult se va imbolnavi, v-a face temperatura... trebuie sa aiba el ceva.... Ziua sta in patut?? |
|
|