Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari mami si bebe! Tare grabit a mai fost Matei, dar vroia sa-l vada si el pe mos Craciun recuparare rapida si mult laptic pentru voinic! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| valerrie wrote:Fetelor multumesc pentru galerie, dar... AM NASCUT UN BEBE  DE 3050 G , 50 CM, PE DATA DE 01.12.2010. MATEI CRISTIAN ESTE NOUL MEMBRU AL FAMILIEI NOASTRE. SUNTEM DEJA TOPITI, EU IN PRIMA NOAPTE IN SPITAL NU AM DORMIT DELOC, M-AM UITAT LA EL. TATI ESTE INCA EMOTIONAT SI ACUM, NU NE VINE SA CREDEM CA MINUNUEA E A NOASTRA. NASTEREA A FOST NORMALA, AM NASCUT IN DOUA ORE, FARA EPIDURALA SAU ALTE INJECTII DE DILATARE. vA urez la toate o nastere usoara ca a mea si va multumesc pentru sustinere. O sa mai scriu in limita posibilului. Pupicei
Ce veste buna inca de dimineatza!Vezi iubita ca se poate sa nasti usor!Vai sunt plina de emotii ca esti deja cu bebicul in bratze!Pupam dulce si astept sa ne povestesti totul!Hai ca indata vin si eu la rand!
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bun venit Matei Cristian! Mamii refacere rapida si multe clipe de vis cu dragalasul tau Felicitari si lui tatii |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Multumesc din suflet fetelor. Ce sa spun, doar ca e o minune, suntem asa de fericiti, nu ne vine inca sa credem ca minunea de langa noi e a noastra. Sotul meu ma copleseste , este inca emotionat si extaziat ca i-am adus un bebe asa frumos... va dati seama ca noi doar asa il vedem. Legat de nastere va pot spune ca a fost foarte bine, am uitat tot, durere, nu mai exista nimic. Cand l-am luat prima data in brate si l-am pus la san a fost un sentiment suprem, nu stiam daca sa plang, sa rad, sau sa lesin de fericire. Doamne, nici nu puteam intelege acest sentiment de mama, fara sa traiesc cele petrecute in ultimele zile. Sa va fac un mic rezumat, miercuri pe 1 decembrie la ora 5 dimineata cand am mers la baie sa fac pipi mi s-a rupt apa. Am plecat la spital, acolo m-au internat dar nu aveam nici dilatatie nici contractii. Am vorbit cu fetele din salon, etc. Si deodata au inceput, intr-un mod foarte agresiv. Doctorita mea nu era in spital si am sunat-o. Mi-a zis sa stau linistita ca pot sa nasc si maine si sa o mai sun. Intr-o ora aveam dilatatie 4 iar peste inca o ora ajunsesem la 10 dilatatie. Toate astea fara nimic, perfuzie, injectii sau altele, nici epidurala nu am facut. Cand a intrat doctorita in sala de nasteri eu eram pe patul acela unde ma monitoriza si cand s-a uitat la mine a zis, sus pe masa ca se vede capul. Deja pana la masa imi era frica ca o sa-l scap. Si am tipat de doua ori si a iesit. Apoi in doua ore mi l-au adus in salon langa mine si de atunci suntem nedespartiti. Astazi vine nenea doctorelul pediatru acasa sa ne vada. Va pupam pe toate si va iubim, multumim ca sunteti alaturi de noi. |
|

| Poate ma ajuta si pe mine cineva, Adriana daca poate, la schimbarea ticker-ului. O sa schimb si poza cand descarc din aparat. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vallerie ,ai avut exact nasterea pe care am avut-o si eu cu Eden numai ca mie nu mi s-a rupt apa acasa,eu am venit direct cu dilatatie de 4 dupa ora si jumatate avem dilatatia 9 si am nascut.Felicitarii si ma bucur enorm pentru voi nu mai spun cat astept sa vad minunea cea mica !Pupam dulce ,dulce! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Valerrie, nici nu pot crede ca tu deja ai nascut! Imi pare rauu ca nu am apucat sa iti transmit nastere usoara - a avut insa grija Dumnezeu - ma bucur din suflet ca totul este bine si ca deja ai cateva zile de bucurie deplina alaturi de familia ta. Sa fie sanatos, destept si puternic Matei Cristian,s a va aduca numai bucurii in viata! Te pup din suflet |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| FELICITARI MAMI!!!! iti doresc tot ce-i mai frumos pe lume pt bebitzul tau!!!
|
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari din toata inima, Valerrie! Sa fiti sanatosi amandoi si muuuult laptic pentru bb! Recuperare la fel de rapida ca si nasterea si asteptam poze cu micutul! |
|

| Multumim fetelor. Am inceput sa avem colicei si nu prea mai suntem cumintei, dar trebuie sa trecem si prin asta, ca doar asa ne facem mari si voiosi.
|
|

| Multa sanatate Valerrie. Vor trece si astia incet incet. Pupici multi lui Matei!! |
|

| Multumim, noi suntem bine in afara faptului ca avem colicei. |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Bine ai venit pui mic. Masaje pe burtica si mancare buna la mami... trec si coliceii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bine ai venit Matei Cristian! Sa cresti mare si sanatos, sa ii bucuri pe mami si pe tati!
|
|

| Valerrie ce mai faceti? cum va mai simtiti? |
|
|