Bine ai venit, Matei! - mami AlexandraL
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clalina
Scris: Monday, December 27, 2010 2:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Alexandra scuze dar pt icter nu-i faceti lampita? Sara a facut 30 de ore de lampa ca sa-i treaca. Eu de atunci am facut o depresie de merg acum la psiholog cry
AlexandraL
Scris: Monday, December 27, 2010 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
clalina wrote:
Alexandra scuze dar pt icter nu-i faceti lampita? Sara a facut 30 de ore de lampa ca sa-i treaca. Eu de atunci am facut o depresie de merg acum la psiholog cry

Aici nu se pun copiii la lampa pt icter decat ca ultima solutie, daca nu trece de la sine intr-un anumit timp. Va veni moasa vineri sa il vada din nou pe Matei, iar daca e tot galben ne va trimite la spital pt analize. Ioan a avut icter 3 saptamani...
Mela
Scris: Monday, December 27, 2010 1:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
nici aici nu se pun copiii la lampa...eu am fost sfatuita sa o las sa doarma in fata geamului si sa-i dau sa pape des,i-a trecut de la sine angel

pup craciunel mititel pupici iloveyou
Andreea&Ariana
Scris: Monday, December 27, 2010 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Pupacim cu drag frumusete de craciunel angel .....nu-i uitam nici pe Piersicuta si pe mami cea drag pupici pupici pupici computerlove !
Irinuca
Scris: Monday, December 27, 2010 8:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
raducu meu a avut icter pana aproape de 2 luni! trece de la sine, fara lampa. pupici
danab
Scris: Tuesday, January 4, 2011 10:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Ce scumpei sunt fratiorii coeur Si ce trusou frumos i-ai pregatit, Alexandra bravo
Tati are de ce sa fie mandru, cu doi cavaleri.
Icterul trece intr-adevar mai usor daca il tii la soare/lumina naturala.
O imbratisare calda pentru toti patru grup
AdrianaC
Scris: Tuesday, January 4, 2011 11:12 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Alexandra, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos si mancacios !

Felicitari !

Matei e un scump iar voi cred ca sunteti cei mai fericiti !

Felicitari inca o data ! computerlove computerlove computerlove computerlove
Ely
Scris: Friday, January 7, 2011 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Alexandra acum am vazut si eu pe praslea.E frumossss raucomputerlove coeur Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.E un bucalat cu bujori in obrajori.Pup falcute dulci.Tu arati superbpupici,nu pari deloc obosita.imi place mult trusoul bleu acolo unde esti tu cu geaca alba si nu numai.Tati se vede cat este de mandru .Matei seamana cu Ioan.coeur .Va pup cu drag.pupici confeti confeti confeti confeti floare2
cry2000
Scris: Friday, January 7, 2011 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Alexandra sa-ti traiasca puiutul,sa fie sanatos si sa pape.
Sa fi fericita alaturi de eicoeur

carla
Scris: Friday, January 7, 2011 4:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Pupam si noi Craciulelul scumppupici computerlove si pe mamica luipupici computerlove
delfinasa
Scris: Friday, January 7, 2011 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ce Craciunel frumusel aveti computerlove! Poza cu Ioan si Matei e adorabila, asa gingasi si papusei sunt amandoipupici!

Cu icterul nu te joci daca nu e in limitele normale, cand trece de la sine. Doctorul il va examina si daca i se va parea ridicat, ii va lua sange si va face trimiterea spre internare. Noi asa am patit. La 5 zile de la nastere. Si mie-mi ziceau apropiatii ca e normal sa faca icter si ca trece de la sine, dar uite ca doctorul ne-a internat de urgenta. M-am dus de la cabinet direct acasa sa fac bagajul, eram cam speriata ca nu credeam ca poate fi asa grav...l-am sunat pe tati care-a venit imediat cu noi la spital. Ne asteptau deja, toate actele erau trimise cand am ajuns noi. K a stat un weekend la caldurica in pielea goala si ochelari la ochi pentru ca nivelul de bilirubina era dublu. Veneau si-o intepau in piciorus pentru teste la cateva ore sa vada ca scade. Pana nu a revenit la nivelul normal, nu ne-au dat drumul acasa.
AlexandraL
Scris: Saturday, January 8, 2011 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Va multumim pentru cuvintele frumoase computerlove

Mai punem aici niste pozici, pana se hotaraste mami sa redeschida jurnalul:

serarg
Scris: Saturday, January 8, 2011 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
mami,felicitari!cat de frumusel e,sa vezi ce mandra va fi mami cu doi cavalericomputerlove
sa fiti sanatosi,mateias sa fie un cuminte si un papacios,maine,poimaine se joaca impreuna cu ioanhearts
denisa_rachid
Scris: Saturday, January 8, 2011 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Alexandra, sa va traiasca frumusetea si sa va aduca numai bucurii!pupici computerlove pupici computerlove
raly
Scris: Saturday, January 8, 2011 9:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Frumuselule convinge-o pe mami sa redeschida jurnalul ca sa te putem vedea mai des!pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.