Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Alexandra scuze dar pt icter nu-i faceti lampita? Sara a facut 30 de ore de lampa ca sa-i treaca. Eu de atunci am facut o depresie de merg acum la psiholog |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| clalina wrote:Alexandra scuze dar pt icter nu-i faceti lampita? Sara a facut 30 de ore de lampa ca sa-i treaca. Eu de atunci am facut o depresie de merg acum la psiholog
Aici nu se pun copiii la lampa pt icter decat ca ultima solutie, daca nu trece de la sine intr-un anumit timp. Va veni moasa vineri sa il vada din nou pe Matei, iar daca e tot galben ne va trimite la spital pt analize. Ioan a avut icter 3 saptamani... |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| nici aici nu se pun copiii la lampa...eu am fost sfatuita sa o las sa doarma in fata geamului si sa-i dau sa pape des,i-a trecut de la sine
pup craciunel mititel |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Pupacim cu drag frumusete de craciunel .....nu-i uitam nici pe Piersicuta si pe mami cea drag ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| raducu meu a avut icter pana aproape de 2 luni! trece de la sine, fara lampa. pupici |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ce scumpei sunt fratiorii Si ce trusou frumos i-ai pregatit, Alexandra Tati are de ce sa fie mandru, cu doi cavaleri. Icterul trece intr-adevar mai usor daca il tii la soare/lumina naturala. O imbratisare calda pentru toti patru |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Alexandra, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos si mancacios !
Felicitari !
Matei e un scump iar voi cred ca sunteti cei mai fericiti !
Felicitari inca o data ! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Alexandra acum am vazut si eu pe praslea.E frumossss rau Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.E un bucalat cu bujori in obrajori.Pup falcute dulci.Tu arati superb ,nu pari deloc obosita.imi place mult trusoul bleu acolo unde esti tu cu geaca alba si nu numai.Tati se vede cat este de mandru .Matei seamana cu Ioan. .Va pup cu drag. |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Alexandra sa-ti traiasca puiutul,sa fie sanatos si sa pape. Sa fi fericita alaturi de ei
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Pupam si noi Craciulelul scump si pe mamica lui |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce Craciunel frumusel aveti ! Poza cu Ioan si Matei e adorabila, asa gingasi si papusei sunt amandoi !
Cu icterul nu te joci daca nu e in limitele normale, cand trece de la sine. Doctorul il va examina si daca i se va parea ridicat, ii va lua sange si va face trimiterea spre internare. Noi asa am patit. La 5 zile de la nastere. Si mie-mi ziceau apropiatii ca e normal sa faca icter si ca trece de la sine, dar uite ca doctorul ne-a internat de urgenta. M-am dus de la cabinet direct acasa sa fac bagajul, eram cam speriata ca nu credeam ca poate fi asa grav...l-am sunat pe tati care-a venit imediat cu noi la spital. Ne asteptau deja, toate actele erau trimise cand am ajuns noi. K a stat un weekend la caldurica in pielea goala si ochelari la ochi pentru ca nivelul de bilirubina era dublu. Veneau si-o intepau in piciorus pentru teste la cateva ore sa vada ca scade. Pana nu a revenit la nivelul normal, nu ne-au dat drumul acasa. |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Va multumim pentru cuvintele frumoase
Mai punem aici niste pozici, pana se hotaraste mami sa redeschida jurnalul:

|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| mami,felicitari!cat de frumusel e,sa vezi ce mandra va fi mami cu doi cavaleri sa fiti sanatosi,mateias sa fie un cuminte si un papacios,maine,poimaine se joaca impreuna cu ioan |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Alexandra, sa va traiasca frumusetea si sa va aduca numai bucurii! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Frumuselule convinge-o pe mami sa redeschida jurnalul ca sa te putem vedea mai des! |
|
|