Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
|
Shirel sper ca s-au rezolvat problemele...ma rog lui Dumnezeu pt sanatate. Shirel am norc cu Rachid e un om extraordinar si e langa mine indiferent ce. Pai acum gata nu am sa mai am vizite si cel putin nu asa o gramada de oameni odata..pe multi nici nu ii cunosteam...M-am linistit, am grija de mine si de /marwan s Rachid are grija de noi toti. Va pupam si noi si va dorim tot binele |
|

| Lilly of the valley wrote:Felicitari mami! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe!
Lilly multumim mult. ne bucuram de el in fiecare clipa |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Denisa,sa sti ca nu esti singura chiar daca suntem toate virtuale in casuta celor 7 pitici nici eu nu am pe nimeni apropriat,dar ma descurc,mai bine asa decat sa se bage in treburile mele Ma bucur ca esti linistita acum.Ai grija de flacaul acela superb si de tine si sotul tau...urmeaza o perioada frumoasa in viata voastra,chiar minunata! Va pup cu drag |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,conteaza foarte mult sa-ti ai sotul alaturi,indiferent despre cine sau despre ce e vorba,daca voi va intelegeti toate trec si uite,cu incurajari si dragoste se rezolva multe,chiar si lacrimioarele varsate pentru cine nu merita e bine ca iti vin ajutoare,ai sa vezi ca e alta viata sa ai cu cine lasa bebelul,sa poti face o baie calda linistita,sa mai tragi cate un pui de somn ziua,sa lasi pe altcineva sa gateasca...mmm,deja visez si eu cu ochii deschisi nu mai plange,da?
Doamne,dar cat e de miiiic si dulce Marwan si Alexandra era asa dar acum mi se pare mare fata de puiul tau sa va traiasca,sa fie sanatos si sa pape laptic cat de mult de la mami lui draga
cum a fost la vaccin? |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sa cresca mare si frumos micul Marwan, sa fiti fericiti alaturi de el si lasa tu aerele si ifosele mai la spate si ai grija de voi in special de tine ca sa iti poti pastra lapticul, eu din pacate m-am lasat afectat fara sa imi dau seama de necazurile familiei si - desi aveam laptic de dadeam pe dinafara, mi-am facut provizii in congelator- nu am putu sa il alaptez pe Manu decat 3 luni si jumatate Va pupam cu mare drag ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Denisa, felicitari si ai un baietel tare frumusel. Problemel cu soacra, off, eu am avut inaninte de bebe si acum as da orice sa vina sa ma ajute. Bine, e si ea lesinata dupa Matei si se poarta foarte frumos cu el. S-a schimbat foarte mult acum, ca nici a mea nu prea ma suporta, ca i-am luat baiatul. Lasa sa fiti voi sanatori, sa ai un copilas cuminte si doar asta conteaza acum, gandeste-te la tine si la copil. Sa stii ca am citit cele povestite de tine si chiar vroiam sa-ti spun ca si eu am tipat din toti rarunchi cum ai spus tu. A trecut acum vin altele, dar este frumos. Te pupam si sanatate multa voua. |
|

| Fetele va pupam pe toate si va multumim din suflet de gandurile bune si de incurajari. Acum totul este ca inainte, calm, liniste... ma simt extraordinar de bine!
Ingerash...si eu zic la fel, mai bine singura decat cu stres pe cap
Mela, eu am noroc, Rachid sta cu Marwan de cate ori vreau sa fac baita, sau daca vreau sa merg sa gatesc...mai am 2 prietene care vin pe la mine, ma ajuta la curatenie, la gatit..mai mult le fac ele decat sa ma ajute pe mine.
Valerrie, Teea va pupam cu mult mult drag si aeti grija de voi!
Fetele am o veste mare pentru mine: mi-a cazut o ata, sau s-a absorbit...important este ca mai sunt doar 2...sper sa scap repede si de astea . Alaltaieri cand am vazut, am venit la Rachid si eram atat de fericita de parca castigasem pontul cel mare la loto!
Va pup si va dresc tot binele din lume...si revin cu pozii cat de curand.
Off topic: cum fac sa deschid si eu un jurnal? L-as vrea privat |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bune, prietenele, sa mai vina . Si pe la mine le astept, inca de pe-acum . Firele de la epiziotomie vor cadea pe rand, stai linistita, dar pana la 6 saptamani nu esti vindecata complet, deci pauza in continuare la jocurile orizontale . Fa bai Sitz, sunt f. bune dupa nasterea vaginala si ai grija sa nu racesti. Pt jurnal te duci la forumul de jurnale si iei legatura cu Adriana sa ti-l faca privat.
piticotului cuminte |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Pup mamica si baietelul ei frumusel foc e super bine ca vine mama ta si sora, o sa-ti fie mult mai usor. tin minte dupa ce am nascut, ma lovise si pe mine o dragoste de numa numa pt dragul meu sot 003: dar mi-a trecut acum citind de tine si rachid mi-am amintit.
|
|

| Irinuca wrote:P tin minte dupa ce am nascut, ma lovise si pe mine o dragoste de numa numa pt dragul meu sot 003: dar mi-a trecut  acum citind de tine si rachid mi-am amintit.
poate ca va trece si la mine...cine stie? Insa nu presimt eu ca va fi prea curand . Va pup si aveti grija de voi! |
|

| delfinasa wrote:Bune, prietenele, sa mai vina  . Si pe la mine le astept, inca de pe-acum  . Firele de la epiziotomie vor cadea pe rand, stai linistita, dar pana la 6 saptamani nu esti vindecata complet, deci pauza in continuare la jocurile orizontale  . Fa bai Sitz, sunt f. bune dupa nasterea vaginala si ai grija sa nu racesti. Pt jurnal te duci la forumul de jurnale si iei legatura cu Adriana sa ti-l faca privat.  piticotului cuminte
Da chiar sunt super . Ei eu nu stiu daca il mai las vreodata sa se atinga de mine ...
Cum sunt baile alea Sitz? Sarcina usoara in continuare! |
|

| Mela wrote:cum a fost la vaccin?
Mela ne-a programat pt luni acum ca tb ca Marwan sa fi imlinit o saptamana. Asa ca mergem luni care vine.
Fetele, ati mai auzit ideea ca daca iesi afara din casa pana in 40 de zile de la nastere si te vede o alta femeie care e tot pana in 40 de zile iti pierzi laptele? Ca pe aici asa se zice si desi nu cred in superstitii...totusi mi-a cam intrat frica in mine ca dac ies pierd laptele...
Si inca ceva...de cateva zile Marwan face din gat ca si cum am avea o jena si vrem sa o indepartam...imi dau seama ca nu il doare nimic pentru ca nu plange...ina nu inteleg de ce face asa...e normal? A mai patit careva? Nu as vrea sa merg la doctor asa aiurea... Oricum am sa intreb luni cand facem vaccinul insa dac vi s-a intamplat si voua, va rog frumos sa imi spuneti..ma mai linistesc un pic
Va pupam din suflet si va dorim numai bine! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pai...in tara se zice sa nu iesi 40 de zile cat dureaza lauzia si apoi sa mergi la preot,sa-ti faca o slujba,si cate si mai cate eu inca am lapte desi am iesit afara dupa prima saptamana de la nastere legat de problema cu gatul,nu-mi dau seama exact cum ar putea sa faca,n-o fi vorba de faptul ca ragaie? sau da aerul afara...oricum,intreaba tu si dr luni,pentru linistea ta. pup
ps:ai demarat procedurile pentru deschiderea jurnalului? |
|

| Mela wrote:pai...in tara se zice sa nu iesi 40 de zile cat dureaza lauzia si apoi sa mergi la preot,sa-ti faca o slujba,si cate si mai cate eu inca am lapte desi am iesit afara dupa prima saptamana de la nastere legat de problema cu gatul,nu-mi dau seama exact cum ar putea sa faca,n-o fi vorba de faptul ca ragaie? sau da aerul afara...oricum,intreaba tu si dr luni,pentru linistea ta. pup ps:ai demarat procedurile pentru deschiderea jurnalului?
Mela, nu de ragait e vorba...face ca si cum iti dregi vocea inainte de a tine un discurs in fata unui auditoriu...si nu e cazul lui cred Si cu jurnalul...inca nu ca nu am inteles...trebuie sa deschid jurnalul inainte sau sa trimit PM Adrianei sa ii zic ca vreau jurnal? Mi-a fost jena sa mai revin cu intrebarea Va pupam si aveti grija de voi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| denisa si baiatul meu cand era mai mic parea ca are ceva in gat care-l jeneaza... eu am chemat pediatra si nu era nimic. ea a spus ca e normal sa mai icneasca asa... iar de superstitii..... mai bine ignora complet ca daca e sa te iei dupa tot ce se spune... si eu, ca si mela, am scos baiatul chiar din prima zi acasa. si fara rosu, si fara 40 de zile, etc etc etc... si e bine sanatos Multumesc lui Dumnezeu
pupici!
de jurnal, eu asa am facut. te duci la jurnaul roz sau bleu, iti deschizi tu unul nou, dupa care ii scrii adrianei un pm in care o rogi sa-l puna private. apoi ai optiunea jos"moderate" si alegi pe cine vrei sa-l poata vizualiza. |
|
|