Bine ai venit Marwan, pitic de Denisa Rachid!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Saturday, January 29, 2011 6:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Denisa, chiar este cel mai frumos bebe! coeur Sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii si sa va lumineze viata! computerlove Mult laptic, nopti linistite si recuperare cat mai rapida, draga mami! Felicitari inca o data si va trimitem multi pupici! pupici pupici pupici Sunteti atat de frumosi!!! love
carla
Scris: Saturday, January 29, 2011 9:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
flowers Felicitari!Sa va traiasca puiutul!boy
Mela
Scris: Sunday, January 30, 2011 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Denisa,ce frumosi sunteti asa,o mama fericita cu puiul ei cel drag in brate innori
va pup tare iloveyou si va doresc sanatate si numai bine angel computerlove
Ange blanc
Scris: Sunday, January 30, 2011 4:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Denisa, poti fi mandra de puiutul pe care-l tii in brate. E un scump! Sanatate si refacere rapida.
Evit sa intru pe la topicurile cu bebe, pentru ca Irina are grija de fiecare data sa-mi spuna: "Bebeiush nu abem, beau bebeiush!"
Cappy85
Scris: Sunday, January 30, 2011 11:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2010
Felicitari si sa fie sanatos si iubit de parinti si de prieteniiloveyou
denisa_rachid
Scris: Monday, January 31, 2011 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Fetele va pup si va multumesc din suflet tuturor!pupici pupici hearts
Noi suntem bine amanoi, tati e cel mai fericit, niciodata nu l-am vazut atat de incantat ca acumhearts . Marwan e un dulce si un cuminte este un copil eosebit..nu ne da batai de cap de nicun fel. Azi mergem sa facem si primul vaccin - dupa cel facut in spitaluff plans . Cam am emotii pentru el, pentru ca de cate ori plange el, sincer va zic, plang si eu...stiu ca nu e bine si ca se poate sa imi sece laptele...insa ce sa fac? Ma doare inima pur si simplu...am noroc ca nu prea plange si ca este un copil linistit si fericit zic eu.

Sper ca pe seara sa revin cu cateva pozici. Va pupam cu mult drag...si ma sa schimb si tickerul tot e seara probabilras
denisa_rachid
Scris: Wednesday, February 2, 2011 8:21 PM
Nivel

Fetele va pup...am avut 2 zile roaznice nu m-am oprit din plans..plangeam si ma rugam li Dumnezeu sa imi lase lapticul pt Marwan...m-a ascultat am laptic, mi-am si revenit (probleme cu soacra, care a plecat pana la urma aseara insa cu scandal cu totplans )....cand sa zic si eu uite ca se poate sta cu ea si fara probleme, au aparut problemele...bin ca am ramas singura in sfarsit...duminica vine mam si cu sora mea, vroiam sa le sun sa le zic sa nu mai vina nici ele, ca m-am saturat de tot si de toate, dar mi-am revenit...ma uit la puisorul asta mic, si ma inseninezangel

V-am romis ca revin cu cateva pozici...

denisa_rachid attached the following image(s):
marwan 020.jpgmarwan 021.jpgmarwan 029.jpg

Ana
Scris: Wednesday, February 2, 2011 8:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Denisa sunteti niste frumosi amandoihearts ,cat despre plans si eu am plansssssssssss cand i-am nascut pe amandoi,de la orice plangeam si orice ma supara si eram tare sensibila,lasa ca incet ai sa te acomodezi si ai sa vezi ca va fi bine,ia si te odihneste cat poti ca asta conteaza foarte mult pentru tine si bebe.angel angel
Am vazut ca zicea si ceva de laptic,eu tot putin laptic aveam la copii si ma suparam iar asta nu face bine,dar sa stii ca sucul de ananas cat mai mult si alunele iti fac laptic ,poti incerca si tu sa stii ca e adevarat nu vorbesc prostii!
sa auzim de bine frumosilor!computerlove hearts
va pupa cu drag o burticuta!iloveyou coeur
cry2000
Scris: Wednesday, February 2, 2011 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Denisa ai un baietel foarte dragalas sa-ti traiasca si tu stiam ca esti o optimista si o luptatoare,deci asa sa fi si pe viitor! hearts
Sa auzim de bine!
denisa_rachid
Scris: Wednesday, February 2, 2011 9:29 PM
Nivel

Anabella wrote:
Denisa sunteti niste frumosi amandoihearts ,cat despre plans si eu am plansssssssssss cand i-am nascut pe amandoi,de la orice plangeam si orice ma supara si eram tare sensibila,lasa ca incet ai sa te acomodezi si ai sa vezi ca va fi bine,ia si te odihneste cat poti ca asta conteaza foarte mult pentru tine si bebe.angel angel
Am vazut ca zicea si ceva de laptic,eu tot putin laptic aveam la copii si ma suparam iar asta nu face bine,dar sa stii ca sucul de ananas cat mai mult si alunele iti fac laptic ,poti incerca si tu sa stii ca e adevarat nu vorbesc prostii!
sa auzim de bine frumosilor!computerlove hearts
va pupa cu drag o burticuta!iloveyou coeur

Anabella, eu sunt destul de sensibila de felul meu...si sarcina m-a sensibilizat si mai tare...insa imi revin eu si de cate ori imi vine sa plang, ma gandesc ca face rau lui Marwan si ma abtin, insa au fost probleme cu soacra si nu am mai rezistat...in fine, au trecut, acum sunt linistita ca a plecatras si duminica vin mama cu sora mea...am obosit pentru ca toata saptamana au venit oameni la mine, eu imediat iesita din spital...si nu am facut eu nimci ce-i drept ina agitaoia sa raman un tim eu si cu familia nevoia sa raman un tim eu si cu familia mea...ce frumos suna acum familia mea cand exista s un sufletel ma speriam ca plapre laptic eu am...doar ca ma speriam ca plangandhearts imi va seca laptele si plangeam si ma rigam lui Dumnezeu sa nu imi ia lapticul lui Marwan..si nu mi l-a luat!angel hearts

Te pup cu mult drag si sa ai o sarcina usoara usoara...si asteptam pozele la topicul de graviduteras
denisa_rachid
Scris: Wednesday, February 2, 2011 9:31 PM
Nivel

cry2000 wrote:
Denisa ai un baietel foarte dragalas sa-ti traiasca si tu stiam ca esti o optimista si o luptatoare,deci asa sa fi si pe viitor! hearts
Sa auzim de bine!

Cry, multumesc din suflet...este sufletul lui mami si al lui tati...nu stiam cat de mult poate sa insemne un sufletel langa tine...acum inteleg mai bine multe dintre experientele copilarieipupici hearts
delfinasa
Scris: Wednesday, February 2, 2011 9:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Denisa, bine ca ti-ai revenit...trebuie sa te si odihnesti cat doarme Marwan, ca esti la inceput, oboseala se acumuleaza si efectele se vad si-n lapte, in agitatia ta, in atmosfera din familie. Nu se merita sa te consumi pt altii cand ai asa frumusete de voinic cu tine toata ziua. Nu primi vizite daca nu vrei, suna-ti cunostintele si spune-le ca inca va acomodati si mai vorbiti in cateva saptamani sa puneti la cale o vizita. Cei care au deja copii sigur nu se vor simti jigniti si vor intelege, restul...treaba lor daca se supara.
Imi pare rau ca te-ai shucarit cu socrela. Poate va veti impaca mai incolo si va va ajuta. Acum al inceput este tare dificil pt mama si bb pana se acomodeaza si probabil ca a fost mai bine c-a plecat la ea acasa decat sa interfereze cu linistea voastra.
Bea multe lichide ca sa faci lapte, da-i sa suga regulat din ambii sani obligatoriu la fiecare masa si pompeaza ce ramane...ia in continuare prenatalele si mananca la fel de sanatos ca si-n sarcina...pt sporirea lactatiei, pe mine m-a ajutat ceaiul de chimen. Succes! Sa faceti echipa buna la alptata mult timp de acum incolo! computerlove
shirel
Scris: Wednesday, February 2, 2011 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Iubita mea sa nu crezi ca am uitat de tine ,printre toate problemele mele mai am timp si mai trag si o fuga sa-l vad pe frumosul Marwan.Imi pare rau ca ai avut si tu zile asa de grele ,mami ce nu stii cum sunt marocancele ,guralive si-si baga nasul peste tot ,i-a nu mai pune totul la inima uita-te ce minune ai langa tine si cred ca si sotul tau este la fel asa ca mai inchide si tu usa si telefonul si odihnestete fiindca de asta ai nevoie acuma .Va pup ma gandesc la voi zilnic! iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, February 2, 2011 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Felicitari mami! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe!angel
denisa_rachid
Scris: Wednesday, February 2, 2011 10:12 PM
Nivel

Delfinashapupici hearts mersi de sfaturi. Papa din ambii sani mereu...desi avem probleme la sanul drept, nu il prinde bine...asa ca daca e foarte infometat incep cu stangul il las un pic si continui cu dreptul...mereu alternez - pana sa iesim din spital am avut lectie cu una dintre moase si ne-a vorbit despre alaptat, despre protectie sexuala si despre igiena mamei si a bebelusului. Mi-a prins tare bine, desi eu am citit cat am putut, dar orice sfat e binevenitpupici hearts .
Cat despre vizite, acum s-au terminat...vor veni mama si sora mea insa e altceva, sunt familia mea, ne inteegem altfel...cu soacra trebuie sa ma port cu manusi ca altfel face crize...ceea ce s-a si intamplat ras . Ma bucur ca a plecat, a stat la mine pana ieri desi e la 10 minute departare de casa, putea foarte bine sa vina ziua si sa plece pe seara...insa s-a protapit aici...in fine, acum a trecutpupici angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.