Bine ai venit Marwan, pitic de Denisa Rachid!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisa_rachid
Scris: Friday, February 4, 2011 2:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Irinuca wrote:
denisa si baiatul meu cand era mai mic parea ca are ceva in gat care-l jeneaza... eu am chemat pediatra si nu era nimic. ea a spus ca e normal sa mai icneasca asa...
iar de superstitii..... mai bine ignora complet ca daca e sa te iei dupa tot ce se spune... si eu, ca si mela, am scos baiatul chiar din prima zi acasa. si fara rosu, si fara 40 de zile, etc etc etc... si e bine sanatos ras Multumesc lui Dumnezeu

pupici!

Irinuca ce ma bucur ca a mai fost cineva care a patit asa...ma gandeam eu ca si dac e ceva nu e ceva chiar grav, avand in vedere ca el e foarte binepupici hearts . Mersi din suflet, m-am mai linistit acumangel . Va pupam cu mult drag si aveti grija de voi!pupici pupici pupici
a...eu vreau sa incep sa il scot pentru ca la noi ziua e cald, sunt deja spre 25 de grade...e chiar pacat sa nu profitam d etimpul asta, caci in cursa ier veni caldurile mari si iar nu e bine sa ies cu el...

Mersipupici
delfinasa
Scris: Friday, February 4, 2011 4:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Denisa, daca vrei sa-l scoti pe Marwan la plimbare, go ahead. Nu te impiedica in superstitii pt ca ii fac bine iesirile la aer, va dormi foarte bine si nu va pati nimeni nimic. Si eu am scos-o pe fii-mea afara la plimbari in fiecare zi dupa ce-am nascut-o, ba stateam cu ea la umbra in curte zilnic si ea dormea in cos Moses...era cald afara, am profitat cat am putut de vremea buna. Chiar si iarna o infofoleam si o scoteam in marsupiu. N-a racit o data cat a fost nou-nascut.
Plimbari placute si somn usor printisoruluicomputerlove!
shirel
Scris: Friday, February 4, 2011 6:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Iubita,ia scoteti voi frumosul de baiat la plimbare sa vezi ce o sa-i placa .Shiraz deja este vedeta cartierului asta cu mine impreuna ,fiind ca eu numai pe drumuri sunt,lapte vei avea in functie de cumi dai sa suga si poti sa si te mai pompezi sic ras ,ia nu mai crede la toate prostiile strazii ,pai eu cred ca eram si fara titze acuma hohot hohot daca ma luam dupa asta.
Va pup si de abia astept sa va deschideti jurnalul!Noi nu ne mai gasim timp si pentru asta .alcool
sweet angel
Scris: Friday, February 4, 2011 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
denisa , felicitari pt minunea de baietel ,cat e de scumpcomputerlove
legat de superstitii cum ti-au spus si fetele , eu pe edy l-am scos afara a doua zi dupa ce am iesit din spital , si de atunci zilnic il scot , nu conteaza ca e frig , ploaie sau zapada,bebe in carut e imbracat bine si carutul acoperit. lapte am si acum............
denisa_rachid
Scris: Saturday, February 5, 2011 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Fetele...asa ma gandeam si eu...am sa il scot de saptamana viitoare, pana atunci mai stam acasa, si asa acum sunt in pregatiriyes yes ...vin intaririyes yes yes .

Va pup pe toate in parte si va doresc fiecareia numai bine!pupici hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.