Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Inca nu stie nimeni nimic? Sunt convinsa ca puiutza a venit pe lume! Asteptam confirmarea... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Offf Oana,mii de scuze am disparut ca o nesimtita fara sa spun nimic.Am vazut ca mai cautat pe la topicul de disparuti .Draga mea,deja pot spune sa ti traiasca Julica mica si tie recuperare rapida.Sunt sigura ca esti cu ea in brate si va pupaciti .Te asteptam acasa cu mare drag |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Oana, recuperare grabniaca si bebe sanatos!!
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oana, sper ca esti happy cu micuta Iulia in brate Recuperare rapida si bebe papacioasa si cuminte! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Am vesti buneeeee!!! In jurul orei 10 s-a nascut Iulia Sofia. Am vorbit cu Oana la telefon pe la 11 fara un sfert. Iulia e frumoasa, are deja carlionti, 2600g, sanatoasa, plangacioasa. Oana era bine cand am vorbit cu ea, foarte fericita , mi-a mai spus ca in cateva ore i-o aduce pe micuta sa o vada. Totul e bine, si frumos! Cum mai apar vesti de la Oana, va scriu si voua. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2011 Mesaje: 76
| Bine ai venit Iulia! Felicitari Oana, sa va bucurati zi de zi, alaturi de bebelusul vostru. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Bine ai venit pe lume IULIA SOFIA,sa ai parte de tot ce e mai bun ,mai frumoas si mai curat si binenteles multa sanatate !!! Felicitari mamicuto ,multi pupici,felicitari si taticului si fratiorului drag. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ma bucur ca sunt vesti bune
Felicitari, mamico! Sa-ti traiasca papusa, sa fiti sanatoase si numai bine va doresc |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari fericitilor parinti!Bine ai venit Iulia! Sa fi sanatoasa,cuminte si papacioasa.Recuperare rapida Oana!Abia te astept sa revii cu poze impreuna cu printesa.Ma bucur pentru voi!
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bine ai sosit Iulia Sofia. Sa cresti mare si sanatoasa. Oana, iti doresc recuperare usoara si lapte din belsug. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce minunat ! Iulia Sofia, sa fii sanatoasa puiuta mica , sa papi si sa cresti mare! Bine ai venit pe lume ! Pupici pentru tine si mami! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Felicitari !!!
Sa fie sanatoasa si norocoasa ! Refacere rapida si un bebe mancacios si foarte putin plangacios va doresc |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bine ai venit pe lume Iulia Sofia! Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai noroc in viatza! Iar tie mami iti doresc sa te refaci rapid si sa ai mult laptic pentru printzesa!
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
|  Felicitari Oana ,Sa creasca mare si sanatoasa printesa !!! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Bine ai venit pe lume Iulia, sa fi sanatoasa si norocoasa. Oana tie recuperare rapida si te asteptam sa revii cu noutati. |
|
|
|