Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| oana , nu stiu tu dar eu abia astept sa vad printesa |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dragele mele ce bine-mi fac gandurile voastre ! Va pup cu mare drag ! Si azi prin zona dupa o noapte cam agitata !Mai sunt 2zile ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Oana ma bucur din suflet ca cele noua luni au trecut fara probleme si ca peste 2zile o vei tine pe Giulia in brate! Iti doresc nastere usoara si recuperare rapida! Deabea a?tept sa o vad pe micuta printesa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am emotzii de parca nasc eu marti! Mai sunt doar 2 zile! Ce repede a trecut!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Wow, au mai ramas doua zile. PEste 2 zile este si ziua mea Inca putin si iti vezi printesa mult asteptata.
|
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Oana ma alatur si eu galeriei si iti tin pumnii sa fie totul bine ,sa ai o fetita grasana, manacacioasa lapte din belsug si sa fiti amandoua sanatoase! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Oana, sa te ajute DD cu o nastere usoara, o recuperare imediata si o Giulie frumoasa si sanatoasa! |
|

| Doamne ajuta fetelor ! Mai am maine si gata .M-am aranjat ,m-am bibilit sa fiu draguta . Nu va inchipuiti ce emotii am cu gandul ca-mi voi vedea mica minune .Abia astept! |
|
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Oana iti doresc nastere usoara si venirea micutei pe lume sa fie in ceas bun!
|
|

| Marilum asa sa fie !Iti multumesc ! Si azi prezenta ! |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| Oana, numai astazi nu e maine... nastere usoara, intalnire frumoasa cu papusica |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana am emotii pentru voi.Abia astept sa iti vad frumusete de printesa. Sa fiti sanatoase si sa treceti cu bine peste cezariana.Recuperare usoara si o fetita cuminte si dulce asa ca tine.Sa ai laptic din belsug.Abia astept sa va vad in noua formula.Imi inchipui ce emotii aveti cu totii.Va imbratisez cu mare drag. |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oana cum te simti? esti bine? maine e marea intalnire, am emotii de parca eu as naste, dar sunt convinsa ca totul o sa fie bine, nici n-are cum altfel, cu atatea ganduri bune indreptate spre tine.Abia astept sa-ti vad bebelusa. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana maine e ZIUA CEA MARE Sa dea Dumnezeu ca totul sa decurga normal si usor, tu sa i multlaptic iar mica printzesa sa fie sanatoasa si mancacioasa! De-abia astept s-o cunosc pe Iulia - draga de ea Cred ca ai niste emotzii cat casa si noi la fel pe langa tine! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Maine e ziua cea mare Nastere usoara |
|
|
|