Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Kali ti-am cam simtit lipsa !Multumim frumos !
Multumesc. Sunt mereu prezenta, chiar daca nu postez... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| La multi ani Iulia sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si desteapta |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| I-am rupt ieri turta Doctoritei Mushica -si a luat de pe tava - 1-MINGHA de ping-pong si nu i-a mai dat drumul Apoi nu a mai vrut sa ia nimic si dupa ceva insistente de ale noastre a mai luat 2-ochelarii de soare 3-cheia de la BMW
Si tot de ieri merge singurica ,nesustinuta si suntem topiti dupa ea .E tare curajoasa si sigura pe ea . |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oana sa-ti traiasca minunea mica, sa va fie mereu motiv de bucurie, ca si acum. Stiu ca scriu cu intarziere , ... am mai intrat o data , am vazut pozele, dar am fost pe fuga. Mie cel putin, asa de repede mi se pare ca a trecut timpul, cand o vad pe Giuli asa marisoara....si acum mai aflu ca deja merge si singurica... parca mai ieri asteptam sa se nasca. Felicitari printesei e harnicutza tare. Eu nu stiu obiceiul cu turta, dar asta cu ce si-a ales de pe tava, da. Eiii....ce sa zic...s-a orientat bine. Inca odata va doresc numai bine, sa fiti sanatoase si voioase.
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumim frumos Lilisor !Ne pregatim de primul concediu in 4 la munte ca la mare nu am avut curaj anul acesta . Sa vedem cum ne descurcam . |