Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Nastere usoara Oana ,sa te refaci repede si multa sanatate tie si familiei tale .......astept o poza in 4 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| [b]Oanamaria[/b]...sunt eu eu alaturi de tine, macar cu gandul..Maica Domunului sa va pazeasca si sa va inconjoare cu putere, curaj, rabdare si liniste! Nastere usoara si de abia asteptam sa o cunoastem pe Giulia Refacere rapida si asteptam foto! Doamne ajuta ca totul sa decurga bine!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumesc fete dragi! Sa dea Dumnezeu asa sa fie si sa ma vad cu bine dupa operatie cu Iulia in brate!~ Bineinteles ca voi pune si poze cu bebelusa ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Oana, nastere usoara iti doresc, sa fiti sanatosi toti si totul sa decurga frumos si normal. |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| si eu la galerie! A trecut si sarcina asta, Oana! Iti vine sa crezi? Inca putin si iti vei tine puiuta in brate! Numai bine, draga mea! |
|

| Si azi prezenta cu voi! Am avut o noapte foarte agitata,cu treziri din ora in ora ,cu mers la toaleta de vreo 5ori -cum atipeam cum trebuia sa ma trezesc iar si iar . Misha incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca peste 4zile imi voi tine iubirea mica la piept! Mada vei afla prima cand se naste Iulia! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana ma gandesc la tine |
|

| Ana si eu la tine ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana si eu sunt aici nelipsita - stau cu sufletul la gura sa apara mica printzesa Iulia! Mai sunt 4 zile!
|
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| Oana nastere usoara si o fetita sanatoasa!
|
|

| Doamne ce galerie frumoasa imi faceti ! Va multumesc ! Acum am multa ,,treaba ''cu niste visine cu zahar ma vitaminizez ca dupa ce nasc si alaptez mai usor cu fructele ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Doamne ce emotii naste asteptarea asta!! Imi aduc aminte cum eram eu cu cateva zile inainte... ce poate fi mai frumos decat sa aduci pe lume un pui mic!? Nastere usoara iti dorim si noi. Un pupic mic de la Calin pt printesica!! |
|

| Am primit pupicul de la Calin! Da !Cand astepti asa te trec fel de fel de emotii si de ganduri. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Ce putin a mai ramas!Te cred, Oana, ca nu mai poti de nerabdare.E asa de emotionant s avezi cum o mamica asteapta intalnirea cu puiul ei. Nastere usoara si numai bine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si eu prezenta aici sa alung emotiile ! Iti doresc nopti linistite pana nasti ,ca sa fii odihnita sa poti sta cu minunea mica . . |
|
|