Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Ce dor mi-a fost de voi !!! N-am avut inca vreme sa ma uit la pozele din urma, dar sper ca macar de acum inainte sa nu mai ratez nimic. Sa creasca sanatoasa Giulia, iar voi sa va bucurati de ea in fiecare zi. |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Oana, lasa kilogramele acum ca nu este cazul sa te gandesti la ele. Oricum, este vorba despre tine, radiezi de fericire, ceea ce te prinde foarte bine! Eu abia acum de 2 luni sunt la cura, ajunsesem la un moment dat din cauza alaptarii - imi facea o foame crunta, chiar si atunci cand nu am mai alaptat exclusiv - sa am 76 de kg, in conditiile in care inainte de nastere am avut 80. Acum am 65 si sper sa ajung la 60, incet incet. Pupici multi multi la 2 fete frumoase! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Hi, hi, ce-a crescut bobitza!! Ce dulce e!! Iar tie, Oana, intr-adevar ti se citeste fericirea pe fata... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da bobita creste peste 3zile face 4luni de cand a adus toata fericirea in viata noastra! Maria ce ma bucur sa te vad pe aici si abia astept detalii! Denisa mersic de incurajari ,asa am zis si eu sa termin cu alaptatul si apoi ma ocup si de kg mele in plus ,daca nu mananc nu am lapte .asa ca mananc ce trebuie am lapticul gras de 2degete se strange grasimea cand il pun la rece !Si visul meu sunt 65kg,dar sunt bune si 70 ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Doua frumoase! Giulia ta creste vazand cu ochii si se face din ce in ce mai frumoasa, iar tu cum sa nu radiezi de fericire cu asa mandrete de fetitza. |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| acum vad si eu poza sunteti doua frumoase si ce mare a crescut iulia |
|
| Va pup cu drag !Timpul pentru forum e din ce in ce mai scurt ,cand sunt mai linistita crosetez ,dar am timp sa va citesc . Va multumim pentru complimente . Ruth cum esti?Ce face bebe? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ooo, sunteti doua frumoase! Ce-a crescut bebelusha! E scumpica foc! Pupici si de la noi! |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| oanamaria wrote:Ruth cum esti?Ce face bebe? ne descurcam incet si noi, bebe e ok ar tot papa, numai sa fie ce |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana, v am visat aseara.E fantastic cum ati aparut in visul meu.Parca ma jucam cu matzulica mica si baietelul pe langa noi se juca si el.M am trezit incanata si surprinsa cum de v am visat.A fost minunat .Multumesc ca mi ati vizitat visele .Va pup mai ales pe gogosica cea pufoasa! |
|
| Giuli mi s-a facut pielea de gaina cand am citit -as am-am emotionat !Pupici fetelor frumoase !Cine stie poate ca ne vom cunoaste si fata-n fata vreodata !Mi-ar face placere ! Gogosica face maine 4lunite sia re 6,300kg e minunea minunilor in viata noastra ! |
|
| Ruth wrote:ne descurcam incet si noi, bebe e ok ar tot papa, numai sa fie ce O sa fie stai linistita !Sa pape sa cresca mare ! |
|
| Azi avem 4lunite ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Sa cresteti mari frumoaselor
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Sa cresteti mari mari mari de tot! Timea de ieri merge de-a busilea!! O las intr-un loc si o gasesc in cealalta camera! Imediat trece timpul! |
|
|