Bine ai venit, Iulia Sofia! - mami Oanamaria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Ce bijuterie aveti acolo! Sa va bucures sufletele intotdeauna ca acum!computerlove
oanamaria
Scris: Sunday, September 30, 2012 5:13 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kali multumim pentru pupici si complimente .
Nu m-am gandit sa fac jurnal ,ci sa transform asta intr-un jurnal.Eu nu prea sunt ordonata si ma plictisesc repede -nu m-as tine de un jurnal ,dar aici mai scriu noutati despre bebelina .
Giuli e un ingeras de copli -dulce si bun si nimic legat de ea nu mi se pare greu .O iubesc pe zi ce trece mai mult-mai mult-mai mult.....
Acum a inceput sa gangureasca -Doamne nu ma satur s-o ascult si s-o privesc cum face gurita ca un trandafiras ,cum rade cand vorbim cu ea,cum face balonase la gurita,cum isi suge ea degetelul .....Moimente magice pe care le ador!
Stefi-ai observat bine -era suparat -din senin a inceput sa planga cand a venit timpul sa facem cateva poze de grup si acum ma intreba de ce plangea in poze?!ras
Denisa pupici !computerlove
giulia_mamik
Scris: Sunday, September 30, 2012 5:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Oana,sa va traiasca micuta crestina.Sa aiba o viata lunga si frumoasa si voi sa va bucurati din plin de eacoeur .E atat de delicata si frumoasa!computerlove Iar voi toti straluciti pe langa ea.Se vede de la o posta cat de feiciti sunteti!pupici computerlove iloveyou
oanamaria
Scris: Sunday, September 30, 2012 5:39 PM
Nivel

Multumim mult Giulia !computerlove Ea ne-a intregit si implinit si pe noi ca parinti si familia noastra !
Nicoleta C
Scris: Sunday, September 30, 2012 6:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Pupici. Sa fiti sanatosi! este o fetita tare frumoasa,mai frumoasa decat mama ei.
oanamaria
Scris: Wednesday, October 3, 2012 10:24 AM
Nivel

Am ajuns si noi la 6 kg !dance
roxinthya
Scris: Wednesday, October 3, 2012 11:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
La mai mare!newclap newclap newclap newclap
Adina
Scris: Wednesday, October 3, 2012 12:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Bravo printesa mancacioasa!! Si bravo mami pentru perseverenta si ambitie! Va pupam dulcepupici
giulia_mamik
Scris: Wednesday, October 3, 2012 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Hehe,are mami fetita mare de acum.angel
Stati bine cu greutatea.Evoluati foarte bine!pupici computerlove
oanamaria
Scris: Wednesday, October 3, 2012 4:14 PM
Nivel

Multumim frumos dragelor!Sunt si eu multumita mai ales ca e alaptata exclusiv la san si-mi dau silinta s afie bine pentru micuta comoara.coeur
Ma supara ca o data la 2saptamani ca un facut imi vomita tot la o masa -adica dupa ce suge-jop!vomita de ma face uda leorca si pe mine si pe ea si eu ma necajesc rau ,iar ea rade .Azi a fost ziua aia cu voma -papa prea lacom cred ca asta-i cauza principala.
roxinthya
Scris: Thursday, October 4, 2012 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Si Petru mai face asa si vomita mult. Eu cred ca e lacomie. Iar de dragul de a sta la tzitzi suge pana e plin ochi si apoi vomita.
Oana tu cand ii incepi diversificarea? De la 6 luni?
oanamaria
Scris: Thursday, October 4, 2012 10:03 PM
Nivel

Roxy diversificare avreau s-o aman dupa vaccinul de 6luni,dar ma voi consulta si cu pediatra sa vedem ce sfaturi imi da .Pana atunci ma preocupa sa o alaptez cu succes pana la 6luni ..macar .
denisa_rachid
Scris: Thursday, October 4, 2012 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Oana, si eu cred ca e din cauza ca e lacoma... incearca insa sa ii scoti din aer nu doar la sfarsitul mesei ci pe tot parcursul. Zic si eu, poate ca se rezolva problemuta.pupici computerlove
sweet angel
Scris: Friday, October 5, 2012 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
sa va traiasca micuta crestina. pe zi ce trece tot mai bine seamana cu stefi, si sunt atat de dulci amandoi computerlove
koko2008
Scris: Friday, October 5, 2012 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
oanamaria wrote:
Multumim frumos dragelor!Sunt si eu multumita mai ales ca e alaptata exclusiv la san si-mi dau silinta s afie bine pentru micuta comoara.coeur
Ma supara ca o data la 2saptamani ca un facut imi vomita tot la o masa -adica dupa ce suge-jop!vomita de ma face uda leorca si pe mine si pe ea si eu ma necajesc rau ,iar ea rade .Azi a fost ziua aia cu voma -papa prea lacom cred ca asta-i cauza principala.

Asa face si micul meu ras e lacom....Pupam ranjita pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.