Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ce bijuterie aveti acolo! Sa va bucures sufletele intotdeauna ca acum! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Kali multumim pentru pupici si complimente . Nu m-am gandit sa fac jurnal ,ci sa transform asta intr-un jurnal.Eu nu prea sunt ordonata si ma plictisesc repede -nu m-as tine de un jurnal ,dar aici mai scriu noutati despre bebelina . Giuli e un ingeras de copli -dulce si bun si nimic legat de ea nu mi se pare greu .O iubesc pe zi ce trece mai mult-mai mult-mai mult..... Acum a inceput sa gangureasca -Doamne nu ma satur s-o ascult si s-o privesc cum face gurita ca un trandafiras ,cum rade cand vorbim cu ea,cum face balonase la gurita,cum isi suge ea degetelul .....Moimente magice pe care le ador! Stefi-ai observat bine -era suparat -din senin a inceput sa planga cand a venit timpul sa facem cateva poze de grup si acum ma intreba de ce plangea in poze?! Denisa pupici ! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana,sa va traiasca micuta crestina.Sa aiba o viata lunga si frumoasa si voi sa va bucurati din plin de ea .E atat de delicata si frumoasa! Iar voi toti straluciti pe langa ea.Se vede de la o posta cat de feiciti sunteti! |
|

| Multumim mult Giulia ! Ea ne-a intregit si implinit si pe noi ca parinti si familia noastra ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Pupici. Sa fiti sanatosi! este o fetita tare frumoasa,mai frumoasa decat mama ei. |
|

| Am ajuns si noi la 6 kg ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| La mai mare! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Bravo printesa mancacioasa!! Si bravo mami pentru perseverenta si ambitie! Va pupam dulce |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hehe,are mami fetita mare de acum. Stati bine cu greutatea.Evoluati foarte bine! |
|

| Multumim frumos dragelor!Sunt si eu multumita mai ales ca e alaptata exclusiv la san si-mi dau silinta s afie bine pentru micuta comoara. Ma supara ca o data la 2saptamani ca un facut imi vomita tot la o masa -adica dupa ce suge-jop!vomita de ma face uda leorca si pe mine si pe ea si eu ma necajesc rau ,iar ea rade .Azi a fost ziua aia cu voma -papa prea lacom cred ca asta-i cauza principala. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si Petru mai face asa si vomita mult. Eu cred ca e lacomie. Iar de dragul de a sta la tzitzi suge pana e plin ochi si apoi vomita. Oana tu cand ii incepi diversificarea? De la 6 luni? |
|

| Roxy diversificare avreau s-o aman dupa vaccinul de 6luni,dar ma voi consulta si cu pediatra sa vedem ce sfaturi imi da .Pana atunci ma preocupa sa o alaptez cu succes pana la 6luni ..macar . |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Oana, si eu cred ca e din cauza ca e lacoma... incearca insa sa ii scoti din aer nu doar la sfarsitul mesei ci pe tot parcursul. Zic si eu, poate ca se rezolva problemuta. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| sa va traiasca micuta crestina. pe zi ce trece tot mai bine seamana cu stefi, si sunt atat de dulci amandoi |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| oanamaria wrote:Multumim frumos dragelor!Sunt si eu multumita mai ales ca e alaptata exclusiv la san si-mi dau silinta s afie bine pentru micuta comoara. Ma supara ca o data la 2saptamani ca un facut imi vomita tot la o masa -adica dupa ce suge-jop!vomita de ma face uda leorca si pe mine si pe ea si eu ma necajesc rau ,iar ea rade .Azi a fost ziua aia cu voma -papa prea lacom cred ca asta-i cauza principala.
Asa face si micul meu e lacom....Pupam ranjita |
|
|