Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Durerea mi-a trecut Slava Domnului! Acum abia astept Botezul de sambata viitoare -o sa revad multe persoane dragi pe care le vad doar la ocazii speciale . In rest Giuli -minunea mica e tare dulce si cumintica si suntem topiti dupa ea ,iar de ieri Stefi e la gardi si am si eu mai mult timp pentru mine . Va imbratisez cu drag! |
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana ma bucur sa va revad,sunteti doua frumoase |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Oana sunteti minunati toti trei mor dupa poza in care Stefi o leagana pe suriara lui iar ea se uita deja jmechereste la el ca o mini diva, ea este centru atentiei acum! Va pup cu drag! |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Astazi,Oana si Sorin, plini de emotii, au ales ca scumpa lor fiica Iulia Sofia sa fie botezata si astfel sa devina crestina. Din tot sufletul le doresc numai bine, sa le fie exemplu ambilor copii si sa-i creasca cu dragoste de Dumnezeu. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ne bucuram si noi alaturi de voi si binenteles asteptam multeeeeeeeeeeeee poze!!!
Dumnezeu sa te binecuvanteze Iulia Sofia!!! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Dumnezeu sa te binecuvanteze, Iulia Sofia! |
|

| Va multumim din suflet ca v-ati gandit la noi -a fost o zi deosebita plina de emotii si bucurie .Iulia a stat atat de cuminte ca un ingeras . Apoi am mers la restaurant si am luat masa pe terasa in adiere de vant si sub razele unui Soare de toamna -a fost de vis . Sunt mandra ca am reusit sa-i fac eu rochita de Botez si a primit multe complimente . Poze o sa pun saptamana viitoare cand vor fi gata -abia astept si eu sa le vad . Madalina si Adina va multumesc dragele mele pentru sms-uri mi-au mers la suflet! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Ce ma bucur ca ati avut o zi faina! Numai cand ma gandesc cat de frumos a fost si botezul buburuzei mele imi dau lacrimile! Sa va traiasca mica crestina si sa va aduca doar bucurii si implinire! |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Oana ,sa va traiasca si sa creasca mare! |
|

| Va multumim frumos ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana ma bucur din suflet pentru progresele Iuliei.Ai doua minuni de copilasi cumintzi si frumosi! Si Iulia a luat bine in greutate dar cel mai tare e faptul ca nu se mai trezeste noaptea! De-abia astept sa vad pozele de la botez |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Sa va traiasca micuta crestina, e o minune de fetita! Te cred ca sunteti toti topiti dupa ea.
Ma bucur ca a fost frumos la botez, astept cu nerabdare pozele sa va admir. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Dumnezeu sa te binecuvanteze, Iulia Sofia! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| felicitari micutei crestine, abia astept sa vad si eu pozele de la botez. |
|

| Va multumim!Si eu abia astept pozele ! Maine face iubirea noastra 3lunite -Doamne ce a trecut timpul .Eu savurez fiecare zi cu ea -nu ma mai satur de bebelusa asta scumpa si cumintica ca un ingeras .Fiecare zi cu ea e o imensa bucurie pentru mine ,cand rade mi se umple sufletul de fericire si nu-mi mai trebuie nimic. Voi mamicilor ma intelegeti perfect. Sunt fericita ca am reusit s-o alaptez pana acum si sper sa ajung cu alaptatul pana la 4luni -o iau asa din aproape in aproape . |
|
|
|