Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si noi va pupam cu drag doamnelor! |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sunteti niste frumosi! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ce familie reusita vad eu aici! Oana,tu radiezi langa bebelina!Se vede cat de fericita te face micuta! As spune mai degraba ca Iulia seamana cu taticul ei mai mult Stefy se vede cat de fericit e cu noul membru al familiei.Va fi un fratior protector cu surioara lui! Va pup,dragilor |
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| tot intru va admir de cate ori pui poze si nu scriu niciodata cat imi sunteti de dragi . iulia e o scumpa si o frumoasa , ce as mai pupacio eu si de stefan imi este drag , e asa de dulce si matur pt varsta lui. va imbratisez pe toti si va trimit cate un pupic la fiecare. |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Vai cat de frumosi sunteti ...Mai ales poza in care Iulia doarme pe umarul tau ma terminat .... Si cred ca bubulina seamana cu tati ..dar inca e mica inca mai are de schimbat trasaturi |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Imbratisari la o familie minunata si implinita Bobita de piper este o papusica scumpa si tare dragalasa
Multe bucurii va doresc |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cat de frumosi sunteeeti!!! |
|

| Va multumim frumos pentru cuvintele si gandurile voastre . Noi crestem pe zi ce trece si suntem topiti toti 3 dupa minunea asta mica ,totul se invarte in jurul ei .
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Oana, ce mai faceti voi? Gogosica e superba e si norml sa fiti topiti u totii dupa ea . Stefi cum reactioneaza? Va pup cu mult drag pe toti! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| [quote=oanamaria]Ce mari v-ati facut voi si ce frumoase sunteti!
|
|

| Stefi ma ajuta si e topit dupa Giulica-cum ii spune el. Iulia are deja 5kg si sunt foarte fericita ca evolueaza foarte bine si creste de la lapticul lui mami .Am facut vaccinul de 2luni si nu a avut reactii adverse ,dar a plans de mi s-a rupt sufletul . Si cateva pozici! Asta e special pentru Mirela -cu rochita de la tine draga mea !
 Eu cu printesa mea iubita !
 Stefan o leagana cu scoica!
 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana cred ca vin si iti fur fata! Doamne cat e de frumoasa Stefan ete un fratior tare grijuliu,iar tu pur si simplu esti radianta!Va imbratisez cu mare drag |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| frumuseii mamii, frumusei, in poza asta ultima zici ca sunt copilasii aia doi din,,Uite cine cu cine mai vorbeste,,cand copii se intelegeau in limba lor acolo |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| vai ce scumpete, aveti 2 ingerasi minunati |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| M-am topit toata !!! superbi toti 3 ,Iulia te pap toata toata,cu rochita aia frumoasa cu tot,,tu esti copil de facut reclame iubyta mica!! Oana ai niste ochi waw !! si cred ca Iulia va ramane cu ochii albastri ,,Lucia mea cand era micuta avea ochii foarte inchisi la culoare ..erau asa un gri albastrui dar inchisi ,,nu credeam ca o sa i se mai deschida la culoare. Stefi esti flacaul casei,,pai cine sa aiba grija mai bine de surioara ta decat tine?
|
|
|
|