Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Oana nastere usoara sa-ti de-a Dumnezeu o beblusa sanatoasa si tie putere s-a o poti creste |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| OANA,WAUUUUUUUUU,......cand a trecut timpul? Nastere usoara,.....sa fiti sanatoase si multa dragoste,putere si rabdare de acum incolo!Te iubesc si chiar daca nu postez la multe topicuri,esti in sufletul meu,.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| :921: Oana, sa ai o nastere usoara, iti dorim multa sanatate si tie si fetitei si intregii familii. |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Doamne ce a trecut timpul... Ma bucur ca nu am ratat ocazia sa-ti urez nastere usoara si recuperare rapida.Sa dea Dumnezeu sa ai o fetita sanatoasa si papacioasa.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ma coplesiti dragelor !Gandurile voastre ajung acolo unde trebuie . |
|

| Mai e fix o saptamana ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| oana nastere usoara iti doresc si sanatate tie si bebitei |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana,Dumnezeu sa va aiba in paza Sa!!!
o sa ma rog pentru voi ca totul sa decurga bine. te pup si abia astept sa o vad pe Giulia. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Oana recuperare rapida si adaptare cat mai usoara la viata in 4 O bebelusa papacioasa si cuminte, fara colici! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Oana Draga mea, sunt a?a de emotionata pentru tine... Parca as merge eu sa nasc Iti doresc din suflet o nastere u?oara , recuperare rapida , mult laptic si puiuta ta Giulia sa fie sanatoasa , cuminte si fara colici , a?a ca si Pernilla mea
|
|

| Multumesc -multumesc ! Giuli e tare activa aseara vreo 2ore s-a miscat,m-a impins cred ca m-a simtit agitata ca l-am pazit pe Stefi care colac peste pupaza mi-a facut febra mare asa din senin. Petronella Doamne ajuta sa am o bebelusa cumintica si mancacioasa ca printesa ta dulce . |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Eu sunt convinsa ca totul o sa treaca cu bine,Doamne -ajuta !! Nastere usoara,multa sanatate tie,fetitei si intregii familii.Recuperare rapida si mult laptic la papacioasa mica ,sa cresca mare si voinica |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Insanatosire rapida lui Stefi! Si Ioan face febra de doua zile... Nastere usoara si o fetita frumoasa si talentata ca tine, cuminte-cuminte si sanatoasa si papacioasa!Si sa doarma si sa nu planga si te imbratisez tare! |
|

| Si azi prin zona mult mai linistita ca ieri ca Stefi nu mi-a mai facut febra si stiu ca are doar rosu in gat . Doamne daca ati stii ce bine-mi fac urarile,gandurile si sustinerea voastra ! Acum m-am uitat la poze cu Stefan cand era bebe de cateva zile -Doamne ce emotionant si ce perioada frumoasa a fost si ma gandesc cu bucurie ca voi retrai iar o asa perioada ,dar acum cu Iulia . Mai sunt 5 zile! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana hai ca nu mai e mult Ce bine ca Stefi n-a mai facut febra si e pe vindecare! Fir-ar sa fie de rosu in gat! Am facut si eu ca tine saptamana trecuta si m-a luat plansul de emotzie cand m-am uitat pe poze! |
|
|