Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Oana, draguta ce minune de fetita ai tu acolo ! E bine ca e mancacioasa , inseamna ca vrea sa se faca mare fata. Sa va bucurati de ea , sa va fie sanatoasa si cu noroc in frunte . Imi pare rau ca Stef nu poate sa se bucure de bobita , dar recupereaza el imediat. Sanatate si tie si recuperare usoara in continuare . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cat de frumoasa e si cat de delicat o alinti!! Zile senine va doresc si acomodare cat mai lina! ... Bebelusa sanatoasa si cuminte, iar tie, mami, recuperare grabnica in toate!! Ah, si sanatate lui Stefan - fratior mai mare - si intalnire fara peripetii cu mica printesa. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Scumpica foc "bobitza voastra de piper" ,sa va traiasca , sa fie sanatoasa ...recuperare rapida lui Stefanel !!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc din suflet ! Sunt indragostita de ea ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Oana, felicitari pentru micuta! E superb numele...nu stiam de Sofia! De ea nu mai spun! Ce emotii pe tine, asa-i? Imi pare rau pentru Stefanel! Intr-un fel e bine ca ai putin ragaz sa te obisnuiesti cu micuta, dar cata nerabdare trebuie sa fie pe capul lui...speram sa fie frumoasa intalnirea, fara gelozii!
Pupici cu drag si imbratisari! |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| oana felicitari pt printesa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana ce mai face micutza bobitza de piper? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bobita creste ,papa tzatzica si face nanita . Cand se trezeste e adorabila ce mutrite face si can ii aude vocea lui Sorin zambeste cu toata gurita -chiar ai jura ca zambeste ,scoate limbuta ,e o minunatie de bebelusa . Azi doar a papat si a dormit si am putut si eu sa ma odihnesc . Roxi mai e putin si o sa ne povestesti si tu ce face Petru ! Eu sunt cam sensibila am momente cand ma apuca plansul din senin -ma enerveaza furtuna asta hormonala ,dar sper sa treaca repede . Imi este si foarte dor de Stefan -abia peste 2 saptamani il voi vedea .Tare greu ! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Oana, pupici dulci "bobitei de piper", sanatate multa lui Stefanel si tie! Cand ai timp, mai fa niste poze s-o admiram pe Giulia. |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Bine-ai venit,scumpete mica!Sa va traiasca ,sa va aduca numai bucurii! Recuperare rapida,mamico si pupici printului! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Oana iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Bucura te din plin de clipele astea trec asa de repede....cresc copii astia nici nu stii cum a trecut timpul pe langa tine si una doua trec de la tzatza la supa te pup mami si multa sanatate amandurora ! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| oanamaria wrote:Bobita creste ,papa tzatzica si face nanita .... ...Imi este si foarte dor de Stefan -abia peste 2 saptamani il voi vedea .Tare greu ! Te inteleg foarte bine,Oana, mi s-a intamplat si mie ceva similar Cand am nascut-o pe Pati, ceilalti trei copii ai mei au facut varicela pe cand eram inca in maternitate si n-am avut voie sa-i aduc in preajma nou-nascutului timp de o luna Asa ca am stat la mama, dansa a stat la mine, iar eu eram zilnic cu inima sfasiata de dorul si grija copiilor. Totusi, mica fiinta frageda si dulce din bratele mele imi aducea o mangaiere nespusa.... Totul a trecut, totul va trece si la voi , familia se va intregi si va veti putea bucura pe deplin de aceste clipe unice |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Frumoasa lui mami printesica!Este asa de dulce .Va pup si profitati din plin de timpul vostru acuma singurele!Uf,mititelul baietel chiar acum si-a gasit sa fie bolnavior deci sanatate multa de acuma tu esti fratiorul cel mare . Va doresc numai bine si va iubesc!! |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Printesa mica, azi ai o saptamana! Sa fii sanatoasa !!! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| madanuta wrote:Printesa mica, azi ai o saptamana! Sa fii sanatoasa !!! Doamne nu-mi vine sa cred! Iulia are deja o saptamana! La multi ani printzesa! Iulia creste ca din apa! Oana ce momente unice! De-abia astept si eu! |
|
|