Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ce dulcica e Iulia, ce contur are la buze si ce par bogat!!! Oana , e frumoasa foc, mami! Sa va bucurati una de altasi sa fiti toti sanatosi! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc !
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Ce dulce este sa o pap toata .Scumpa mica sa cresti mare si frumoasa ca mami |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Doamne, Oana...cat e de frumoasa mi-au dat si lacrimile vazand-o, m-am emotionat tare, parca ma vedeam pe mine acum aproape un an cu pui mic acasa...
sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!
|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Iulia esti o scumpica mica si frumoasa,te pupacesc toata cu mult drag,,,ce emotiii,,,,mami sa fiti sanatoase,bucurativa unii de altii,recuperare grabnica si mult laptic ptr printesa,multa sanatate lui Stefan sa poata vedea pe surioara lui draga cat mai repede.Felicitari mami si tati ptr perechea frumoasa si reusita.Multa sanatate la toata familia. |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Oana ce scumpaa eeee asa micuta si cu cercelusi ei ..o dulce ..sa fiti sanatoase ca va descurcati voi doua si fara tati o zi |
|

| Stefan ma intreaba zilnic la telefon ce face Giulica -i-a dus Sorin poze si filmulete cu ea si nu mai poate primul lucru ma inteaba de ea ,dar o s-o vada abia peste minim 2saptamani . Si mie imi place s-o pupacesc asa micuta cum este -cine are copilasi stie cat sunt de scumpi . Ma simt obosita ,am vrut sa ma bag la somn ,dar trebuie sa-mi fac ceva de mancare asa ca o las pe data viitoare cu somnul. Operatia nu ma mai doare deloc -mai simt doar o amorteala in zona taieturii -mi-am revenit mult mai repede ca la prima nastere . Acum ma documentez pe unde pot ca sa-mi reamintesc unele chestii despre bebelusi ca am cam uitat . Va multumesc pentru sustinere si gandurile frumoase ! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ce bobita mica di dragalasa! Sa-ti traiasca , Oana, sa fie sanatoasa si numai bine.Refacere rapida si tie! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Felicitari Oana!Sa fie sanatoasa fetita si sa va bucurati de ea! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Oana, e dulce si scumpica "bobita de piper". Sa o binecuvanteze DD cu somn lin, sanatate, noroc si o viata frumoasa! Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de amandoi. Sanatate multa lui Stefan! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Vai cat e de dulce si cat par are! E minunata sa-ti traiasca Oana si sa-ti aduca numai bucurii! Felicitari! sa mai pui pozici .... |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Felicitari,Oana!Giulia sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! |
|

| O sa mai pun pozici cu siguranta . Toate cuvintele si urarile voastre au ajuns acolo unde trebuie si va multumesc .Conteaza mult pentru mine si-mi dau putere. Stefan a ajuns la bunici deja . |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Oana felicitari! Sa fie sanatoasa "bobita de piper" Am ramas in urma cu stirile Refacere grabnica, mult laptic. |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Bun venit acasa Oana, Iulia. Sanatate multa lui Stefi ! |
|
|
|