Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Va multumesc din suflet pentru sustinere si ca mi-ati fost alaturi . Am citit cu sufletul la gura toate mesajele voastre . Vad ca Mada v-a tinut la curent cu starea noastra si-i multumesc. Am ajuns ieri dupa-masa acasa ,dar fara Stefan care va fii externat azi si pleaca direct la ai mei pt.vreo 2 saptamani ca mai are tratament si nu e refacut complet ,,iar dr.ne-au interzis sa-l aducem in aceasi casa cu un bebeasa de mic . Stiu ca e in cele mai bune conditii ,dar mi-e foarte dor de el si mi-a lipsit mult zilele astea . Iulia -Sofia e o brunetica scumpa si mica-mica de asta-i zic ,,bobita de piper''. Acum sunt asa pe fuga si nedormita ca asera de la 12 la 5 dimineata nu a dormit nimeni in casa -vrea sa manance foarte des si sunt la dispozitia ei non-stop fiind si asa micuta dr.mi-a recomandat sa-i dau san de cate ori cere si ea la o ora plescaie si cauta disperata tatica si daca nu sunt pe faza sa vezi urlete . E asa de scumpa ,are si cercelusi si nu mai pot de dragul ei .Acum suntem in perioada de acomodare ,sa ne cunoastem mai bine . O sa va pun si poze ,dar sa le fac ca cele din maternitate sunt la Sorin pe mobil si cum Sorin pleaca sa-l suca pe Stefi la ai mei dureaza pana salvam pozele pe PC. Asa ca sa nu va tin mult pe jar mai tarziu voi pune poze proaspete cu Giuli! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oana draga, ma bucur ca santeti acasa si ca santeti bine Refacere rapida, mult laptic si "bobita " cuminte sa te poti si tu odihni....vezi, daca era baiat ii spuneai direct Piparush Astept cu nerabdare pozele |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Heiiii,BUN SOSIT ACASA ,BOBITA DE PIPER! Bine ati sosit,mult laptic la purtatoare,nopti si zile linistite la pitica,refacere rapida,sanatate multa lui Stefan si stai linistita,....ca noi suntem aici si te asteptam,......Odihna placuta,cand apuci! |
|

| Si 2 pozici cu Iulia care se odihneste la racoare dupa ce a luat micul dejun.

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| WAUUUUUUUUUU Ce par mare are! Ai mei nu au avut asa par mare,poate Victor mai mic decat al Iuliei,.....Ce duuuuulceeeeeeee este,........ Pup o bobita de piper!Sa poarte sanatoasa cercelusii! |
|

| Mari te pupam cu drag. Si noi am ramas socati cand am vazut-o cu asa par si asa negru pentru ca Stefi a fost chelios si blondut. Pentru ca e asa brunetica si micuta i-am zis ,,Bobita de piper''. Azi sunt singura cu ea pana maine dupa -masa sper sa ne descurcam .Am ceva emotii ca e asa de micuta si are asa o gura mare. Nu am incotro si trebuie sa fac cum vrea ea. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Oana, Iulia, bine ati venit acasa! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana ai o dulceata de fetita maruntica si frumusica foc.Sa va traiasca si sa creasca mare repede .Cred ca ai emotii cand o schimbi de hainute la cat de micuta e .Dar creste ea mare-mare cat ai zice...laptic .Va pup si acomodare rapida si usoara.Odihneste te si tu cu ea cand prinzi ocazia.Ai nevoie!  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari, Oana!! Ai o bombonica tare dulce, ce perisor lungut are!!! Ma bucur mult ca alaptezi, iti doresc mult succes in continuare, sa ai laptic mult!! Pupici dulci de la noi!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| O minune de fetitza! Bobitza de piper e absolut adorabila! Si ce perisor lung si negru are! O pupacesc toata toata! Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si ca ne-ai pus si noua pozici sa o cunoastem pe minunea mica! Tu cum te simtzi? Esti bine dupa operatzie? Cand o sa poti sa ne mai povestesti si noua cum a fost! Va pup dragele mele! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bine ati sosit sanatoase acasa!Oana sper ca te simti bine,ca incet-incet va acomodati una cu cealalta,ca totul decurge ok pentru voi. Aveti o printesa adorabila.E tare scumpa,sa va traiasca,sa pape si sa creasca mare.Cand o privesc ,imi aduc aminte de Diana.Si ea tot par asa mare aveasi tot asa negrut.Dar pe masura ce trecea timpul se deschidea la par pana cand a devenit blonda Pupam o Bobita dulce si pe mamica ei.
Sanatate multa lui Stefanel.Sper sa se simta bine. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| E minunata sa creasca mare,sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata! Recuperare grabnica Oana! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Vai ce scumpa de fetita !Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea Oana Multa sanatate lui Stefanel ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana felicitari .Ai o scumpica foarte dulcica .Sati traiasca si sa va bucurati cu totii de ea.Eu pe robert lam nascut cu parul mai mare si roscatel |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Oana, ave-ti o dulceata de fetita ,sa va traiasca si sa va faca numai bucuri! Multa sanatate la toti |
|
|
|