|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Oana, sunteti minunati toti trei!!!!! Tu esti de la zi la zi tot mai infloritoare, radiezi, iar puii sunt atat de dulci!!!!!! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| nu mai pot de dragul minunilor se inteleg si ma bucura!Tu esti frumoasa,radiezi |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ptiu ce bine ii vine rochitica crosetata. . Sunteti foarte frumosi cu totii Oana. Ce frumos se jaoca Stefanut cu surioara lui Iulia. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti mult. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ce minune traiti voi acolo! Sa iti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Cat de frumosi sunteti ! Giulica creste ca din apa si e din ce in ce mai frumoasa!Are o fatusca atat de expresiva si niste ochisori atat de frumosi!Ma topesc de dragul ei! Mirela,frumoasa rochitica!Felicitari pt indemnarea cu care lucrezi si pt gestul frumos facut Iuliei! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...sunteti o familie frumoasa...Iulia e o dulce...iar de Stefan ce sa mai spui...?cred ca ai un mare ajutor in el ...va doresc numai sanatate si bucurii... |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multumesc .Am facut-o cu mare drag. |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ce frumos Si parca deja se intrezaresc niste mici ochisori albastri |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Oana cred ca esti o fericita! Sunteti o familie frumoasa nu mai zic de galusca mica care are niste ochisori superbi Asa sa va vedem mereu!! Multi pupici de la noi! |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Frumosi amandoi copilasii Oana,sa va traiasca si sa fie sanatosi! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumim si va pupam cu drag ! Eu mereu spun ca Iulia a venit cu toata fericirea din lume si parca nici n-a existata viata de dinainte de ea si cred ca ma intelegeti ca si voi sunteti mamici. Acum are ochisorii gri-inchis si nu stiu daca se vor face albastri ca ai mei si ce mult mi-as dori ,dar dupa cum a zis Gabyta ca asa i-a avut si Lucy si acum are niste ochisori superbi mai exista o speranta. Eu de 2zile am o durere groaznica reumatica la un picior si cum n-am voie sa iau antiinflamator stau si indur si aseara cu greu am reusit sa ma odihnesc din cauza durerii.
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Frumusica de Giulica e mami intreaga!!! Pup bobitza si cretzulinul Stefanel! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Doamne,Doamne! in a 2a poza de la pagina 31 parca Iulia zambeste cat e de dulce,bobita mica! Mami,sa fii sanatoasa si in putere pentru iubirile tale |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc ! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Oana, esti o fericita cu cele doua comori langa tine! Sanatate multa si sa treaca durerea repede! |
|
|